שאלה בקשר לNR...
שלום,
החלטתי לרכוש כנראה את ה sharp 37" SA1, והמוכר הסביר לי שהיא לא תומכת בNR אבל אפשר להשתמש באפשרות כזאת בעזרת תוכנה שנקראת powerstrip, הוא הסביר לי גם איך זה עובד אבל אני לא ממש זוכר.
מישהו יכול בבבקשה להסביר איך התוכנה מבצעת את זה?
תודה
החלטתי לרכוש כנראה את ה sharp 37" SA1, והמוכר הסביר לי שהיא לא תומכת בNR אבל אפשר להשתמש באפשרות כזאת בעזרת תוכנה שנקראת powerstrip, הוא הסביר לי גם איך זה עובד אבל אני לא ממש זוכר.
מישהו יכול בבבקשה להסביר איך התוכנה מבצעת את זה?
תודה
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
זה לא יעבוד, כי powerstrip יכולה לעקוף את הדרייבר של כרטיס המסך, ולהכריח את המחשב לשלוח NR, אבל היא לא יכולה לעקוף את מגבלות הכניסה של המסך - היא לא יכולה להכריח אותו לקבל NR דרך כניסה שלא תומכת בזה.
בקיצור, אם הכניסה לא תומכת, שכח מ-NR. אתה לא צריך להוכיח למוכר כלום. בדיוק להפך.
בקיצור, אם הכניסה לא תומכת, שכח מ-NR. אתה לא צריך להוכיח למוכר כלום. בדיוק להפך.
Silence speaks louder than words
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
powerstrip מאפשר לך להשתמש ב-TIMING מיוחד כך שאפילו אם המסך לא תומך ב-NR עם TIMING רגיל, הוא יכול לעשות את זה עם TIMING מיוחד.
אי אפשר להשתמש בזה עם מחשב נייד כי זה עובד רק עם צ'יפים מתקדמים שיש רק במחשבים אישיים רגילים.
בכל מקרה, אם המסך לא תומך ב-NR, אז POWERSTRIP לא יעזור הרבה. POWERSTRIP עוזר בכך שהוא מאפשר לעבוד עם NR במסך שתומך בו, רק עם TIMING לא שגרתי (יתכן שזה המצב במקרה הזה, אני לא מכיר את המסך הנ"ל)
אי אפשר להשתמש בזה עם מחשב נייד כי זה עובד רק עם צ'יפים מתקדמים שיש רק במחשבים אישיים רגילים.
בכל מקרה, אם המסך לא תומך ב-NR, אז POWERSTRIP לא יעזור הרבה. POWERSTRIP עוזר בכך שהוא מאפשר לעבוד עם NR במסך שתומך בו, רק עם TIMING לא שגרתי (יתכן שזה המצב במקרה הזה, אני לא מכיר את המסך הנ"ל)
עכשיו אני באמת מבובלבל D:
יכול להיות שהמסך תומך בNR בטימינג מיוחד? [מקווה שהשאלה הגיונית]
ואז אני אוכל להשתמש בו בעזרת Powerstrip?
ואם כן איך אני יכול לדעת.
ועוד משהו אחרון, בכל מחשב נייח יש היום את השבבים האלו שציינית?
תודה
יכול להיות שהמסך תומך בNR בטימינג מיוחד? [מקווה שהשאלה הגיונית]
ואז אני אוכל להשתמש בו בעזרת Powerstrip?
ואם כן איך אני יכול לדעת.
ועוד משהו אחרון, בכל מחשב נייח יש היום את השבבים האלו שציינית?
תודה