העלתי לפה תמונות של המנעול הקיים שלי ורציתי לדעת כאשר אני מוסיף את המנעול לעגלה יש אופציה של מתאם בחינם ורציתי לדעת מה מתאים לדלת של הבית שלנו?
יש לנו מפתח מובנה עגול כזה (ניתן לראות בתמונות) ואני לא מבין שום דבר בדלתות.
נ.ב למי שלא ידע הדגם החדש בגרסאת הפרו מגיע עם המתאם WIFI מובנה כבר ועם NUKI POWER PAKC שלא ניתן להשיג בארץ כבר כלול במחיר!!!!!
אבל אם מישהוא רוצה הנחה של 30 יורו על ההזמנה הישירה מאתר נוקי, יכול להזין את ה REFERAL שלי
(30 יורו הנחה שבפועל זה כנראה קצת יותר, כי המעמ יהיה נמוך יותר)
ahersko כתב:
יהיו לך יותר מ 120 ש"ח הפתעות
כשתקבל ספר כמה יצא. אני גם מעוניין לרכוש אחד.
בשביל 200 ש"ח הפרש אני מעדיף להיכנס לחנות, לקחת ולקבל אחריות.
...
אין בארץ את הדגם החדש. רק יצא. אין גם באמזון.
כנראה מחירי המבצע באמזון בזמן האחרון זה לנקות מלאים לקראת המודל החדש.
וכפי שנכתב - אפשר להזמין צבע לבן, זה כולל WIFI מובנה (אז לא צריך לתקוע את ה BRIDGE בשקע) וגם את ה power pack שהיבואן לוקח עליהן 300 שח (ונראה שאין במלאי)
אפשר להוסיף ל Nuki 3.0 pro במעמד הקניה גם key pad ו FOB במחירים מוזלים למי שרוצה
בקרוב יהיה למכירה הדגם 3 (לא פרו) ב 150 יורו אבל צריך להוסיף את ה BRIDGE.
חבל שהחנות בחול לא מקזזת את המעמ המקומי בשליחה לחול
ahersko כתב:
למרות הפיתוי של ה PRO, נראה לי שהשילוב של WIFI + סוללה נטענת יתנו חיי מדף קצרים בין הטענות
...
ב support forum ה מודרטור טוען מצד אחד
Smart Lock 3.0 Pro does not consume more energy in a good network with WIFI always on than Smart Lock 2.0 does without it.
מצד שני, על השאלה
Is it possible to use the 3.0 Pro in combination with the bridge instead of using the integrated WiFi of the lock?
ענה
Yes. Battery life will be longer in this case (~6 months).
למי שחשוב ה API לשימוש ברשת המקומית, אז ה PRO לא תומך בזה כרגע. חייבים את ה BRIDGE.
1. לאחר שחבר הזמין, אז שמנו לב שלמרות שבוחרים במוצר ומסמנים V שרוצים ADAPTER, זה לא התווסף לעגלה. כנראה באג באתר שלהם.
נוקי מאפשרים משלוח חינם לכל מוצר נוסף למי שקנה מהם את המנעול. אז עשיתי הזמנה נוספת של ה ADAPTER מפלסטיק (זה בחינם). ההזמנה בוצעה בשני, היום זה מגיע
2. אני אישית מעדיף להשאיר את הפרפר מאשר להחליף למתאם. למה ? כי בעת חירום, אפשר למשוך ולהוציא את הנוקי ולפתוח את הדלת. עם מתאם מפלסטיק.. אי אפשר (אין מה להחזיק ולסובב)
3. צילינדר של מולטילוק אינטראקטיב (יכול להיות שאם אחרים גם). הפרפר קצת עבה בחלק שקרוב לצילינדר (יש התקערות של הפרפר) ולכן לא! נכנס לנוקי.
אפשר להפעיל כח ואז זה כן נכנס (שמוציאים , מבינים שזה חרט טיפה את הפלסטיק).
ניגשתי לטמבוריה בה קניתי את הצילינדר, והוא השחיז לי טיפה את הפרפר. עכשיו נכנס כמו חמאה
אז קחו את זה בחשבון למי שיש את הצילינדר הזה.
בוידאו שיש ביוטיוב, מראים שכן נכנס (כתוב להפעיל כח), בתכלס.. הפרפר גדול בממש מילימטר מכל צד.