שאלה לגבי רדיו דיסק לרכב !
אני רוצה לקנות רדיו דיסק חדש לרכב ורציתי לקבל המלצה מחברי הפורום שעד היום עזרו לי מאוד בהרבה קניות של מוצרי חשמל ורכשתי מהם הרבה מידע, אז אם מישהו יכול להמליץ לי על רדיו דיסק לרכב אני יודה לו.
נ.ב אני רוצה לשמוע מה הדגם הכי טוב אבל הכי טוב שיש, וכמה הוא בערך עולה?
נ.ב אני רוצה לשמוע מה הדגם הכי טוב אבל הכי טוב שיש, וכמה הוא בערך עולה?
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אין כזה דבר הכי טוב.
בעקרון אם אתה מוכן להוציא 1000 דולר , זה הHX-D2 או בשמו האמריקאי 9255 של קלריון.
זה המכשיר היי אנד הכי טוב שאני מכיר.
www.clarion.com/
בעקרון אם אתה מוכן להוציא 1000 דולר , זה הHX-D2 או בשמו האמריקאי 9255 של קלריון.
זה המכשיר היי אנד הכי טוב שאני מכיר.
www.clarion.com/
ראיתי בזאפ שני דגמים של קלריון
DXZ956MCוClarion
DXZ956MPוClarion
ALPINE CDA7998R
ופיוניר שהופתעתי לראות שהם עולות יותר
PIONEER DEHP900HOD שעלתה הכי הרבה מכולם
PIONEER DEHP90DAB
מה ההבדל בניהם?
והאם הם יותר טובות מהדגם שהבאת לי אתה?
מי הכי טובה מכל מה שרשמתי והמלצת?
DXZ956MCוClarion
DXZ956MPוClarion
ALPINE CDA7998R
PIONEER DEHP90DAB
מה ההבדל בניהם?
מי הכי טובה מכל מה שרשמתי והמלצת?
שני הקלריונים שברשימה שלך הם דגם של 2006 שלא מיוצר יותר , הם היו הדגם הכי גדול מתחת ל9255 , והחליף אותם דגם 775USBuknowmy כתב:ראיתי בזאפ שני דגמים של קלריון
DXZ956MCוClarion
DXZ956MPוClarion
ALPINE CDA7998R
PIONEER DEHP90DAB
מה ההבדל בניהם?
מי הכי טובה מכל מה שרשמתי והמלצת?...
האלפיין הוא אחד הטובים שיש
אני לא מכיר את הפיונירים הספציפיים האלו , אבל הפיוניר הכי טוב שמתחרה ב9255 הוא הP9 עם פרוססור
אני ממליץ לך לייבא את ה9255 , או בתלות במחיר (לא בדקתי את מחיר האלפיין בארץ ) את האלפיין . למרות שלדעתי אין להשוות אף אחד עם ה9255 .
אולי האלפיין שמוצע כאן עם הפרוססור 701 (אם הוא יכול להיות משודך אליו ) שלהם , אבל אז זה בטוח יעלה יותר מה9255
טוב דיברתי עכשיו עם האיש שלי חח
והוא אמר לי שאת הפיוניר P9 הוא לא מכיר
ואת השניים האחרים הם ישנים
בקשר לקלריון 9255 הוא לא יכול לעשות לי מחיר כל כך זול אז רציתי לדעת אם מישהו יודעת כמה היא עולה בערך בחנויות?
ובקשר ל776USB הוא לא מכיר
בקשר לאלפיין הוא יכול לעשות לי מחיר טוב אז רציתי לדעת לפניי שאני קונה כמה היא עולה בשוק היום?
עכשיו נראה לי שאני ילך על האלפיין או הקלריון כי מה שבטוח הם ברמה יותר גבוה מהפיוניר
אז בכל מקרה מה יותר טוב הקלריון 9255 או האלפיין7998 ?
והוא אמר לי שאת הפיוניר P9 הוא לא מכיר
ואת השניים האחרים הם ישנים
בקשר לקלריון 9255 הוא לא יכול לעשות לי מחיר כל כך זול אז רציתי לדעת אם מישהו יודעת כמה היא עולה בערך בחנויות?
ובקשר ל776USB הוא לא מכיר
בקשר לאלפיין הוא יכול לעשות לי מחיר טוב אז רציתי לדעת לפניי שאני קונה כמה היא עולה בשוק היום?
עכשיו נראה לי שאני ילך על האלפיין או הקלריון כי מה שבטוח הם ברמה יותר גבוה מהפיוניר
אז בכל מקרה מה יותר טוב הקלריון 9255 או האלפיין7998 ?
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

אז ככה.
נתחיל במחירו של ה 9255 והוא עומד בערך על 8000+/- בארץ.
כל חנות והמחיר שלה.
מחירו בחול המינימלי הוא 1000 דולר, כל מחיר אחר זה מכשיר משומש/משופץ/לא מקורי וכו..
לייבא מכשיר כזה זו טעות קשה וזאת עקב שלתקן אותו רוב המקומות לא יודעים והיבואן מונחה ע"י החברה לא לתקן מכשירים שלא יובאו דרכו. אם בא לך שבמכשיר היי אנד יתעסק חאפר בהצלחה. שלא נדבר שמכשיר של 1000 דולר גורר מיסים מלאים וכו.
האלפיין F1 והפיוניר P9 שניהם כמכשירים הם לא מיוחדים מדיי. מה שמיוחד בהם זה התאימות והעניין שאתה צריך לחבר להם פרוססור חיצוני או בשפתנו האמיתית DAC חיצוני. שיושב מאחור ליד המגבר .
מחירם כולל ה DAC הוא הרבה הרבה יותר גבוהה מהקלריון שכבר בא עם הכל בפנים.
וגם אז לא בטוח שהם טובים יותר ממנו.
נתחיל במחירו של ה 9255 והוא עומד בערך על 8000+/- בארץ.
כל חנות והמחיר שלה.
מחירו בחול המינימלי הוא 1000 דולר, כל מחיר אחר זה מכשיר משומש/משופץ/לא מקורי וכו..
לייבא מכשיר כזה זו טעות קשה וזאת עקב שלתקן אותו רוב המקומות לא יודעים והיבואן מונחה ע"י החברה לא לתקן מכשירים שלא יובאו דרכו. אם בא לך שבמכשיר היי אנד יתעסק חאפר בהצלחה. שלא נדבר שמכשיר של 1000 דולר גורר מיסים מלאים וכו.
האלפיין F1 והפיוניר P9 שניהם כמכשירים הם לא מיוחדים מדיי. מה שמיוחד בהם זה התאימות והעניין שאתה צריך לחבר להם פרוססור חיצוני או בשפתנו האמיתית DAC חיצוני. שיושב מאחור ליד המגבר .
מחירם כולל ה DAC הוא הרבה הרבה יותר גבוהה מהקלריון שכבר בא עם הכל בפנים.
וגם אז לא בטוח שהם טובים יותר ממנו.
בקיצור נראה לי שאני ילך על הקלריון אבל אם מוכרים אותו בחו"ל ב1000 דולר איך זה שאני משיג אותו בפחות?
וזה מהיבואןןןןן שמוכר לחנויות פה בארץ, חנויות שאני מכיר שהוא מוכר להם, אז זה הגיוני שהוא מביא לי בקצת יותר זול?
אם לא אז איך אני יכול לבדוק אם זה יד שניה או מתוקן או לא מקורי?
ועוד שאלה אמרו לי שה9255 כבר דגם ישן וגם האלפיין ישנים מה הדגמים החדשים?
וזה מהיבואןןןןן שמוכר לחנויות פה בארץ, חנויות שאני מכיר שהוא מוכר להם, אז זה הגיוני שהוא מביא לי בקצת יותר זול?
אם לא אז איך אני יכול לבדוק אם זה יד שניה או מתוקן או לא מקורי?
ועוד שאלה אמרו לי שה9255 כבר דגם ישן וגם האלפיין ישנים מה הדגמים החדשים?
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

קודם כל הבדיקה הפשוטה ביותר. הדגם שמיובא לארץ נקרא HX-D2.
http://www.sge.co.il/item.asp?itemID=53 ... 1&mnfSel=8
כנראה מי שמביא לך רוצה להביא לך דגם נהדר אחר ששמו DRX9255EXL . הוא מכשיר מאוד ישן ומדהים. אבל הוא רק CD ורדיו בלי כלום . בלי כל הפיצ'רים שיש ל HX-D2.
ככה שאם הוא מביא לך HX-D2 במחיר של פחות מ 1000 דולר זה הזוי. כנראה הוא מדבר על 9255EXL:
DRZ9255 או בדגם היבוא שלו לארץ HX-D2 :
http://www.clarion.com/us/en/products/2 ... 64151.html
MSRP
1,399.99 USD
עכשיו אם אתה רוצה לדעת אם הוא עובד עלייך תרים טלפון לSG אלקטרוניקה ותשאל האם X הוא מורשה שלהם ועובד איתם.
כנראה מי שמביא לך רוצה להביא לך דגם נהדר אחר ששמו DRX9255EXL . הוא מכשיר מאוד ישן ומדהים. אבל הוא רק CD ורדיו בלי כלום . בלי כל הפיצ'רים שיש ל HX-D2.
ככה שאם הוא מביא לך HX-D2 במחיר של פחות מ 1000 דולר זה הזוי. כנראה הוא מדבר על 9255EXL:
DRZ9255 או בדגם היבוא שלו לארץ HX-D2 :
http://www.clarion.com/us/en/products/2 ... 64151.html
MSRP
1,399.99 USD
עכשיו אם אתה רוצה לדעת אם הוא עובד עלייך תרים טלפון לSG אלקטרוניקה ותשאל האם X הוא מורשה שלהם ועובד איתם.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

תקשיב אין ולא יהיה.
יותר טוב מזה אין. מה עוד בדיוק אתה רוצה?
מכשיר ב1300 דולר לרכב? בבית ל99 אחוז מהאוכלוסיה אין CD במחיר חצי מזה.
אין יותר. לא יהיה. לא קיים ואין סיבה . כל מה שאי פעם תצטרך יש במכשיר הזה.
נקודה.
אם כל הכבוד זה כבר מצב של את חפירה פה. אני שמח לעזור עד גבול מסויים.
יותר טוב מזה אין. מה עוד בדיוק אתה רוצה?
מכשיר ב1300 דולר לרכב? בבית ל99 אחוז מהאוכלוסיה אין CD במחיר חצי מזה.
אין יותר. לא יהיה. לא קיים ואין סיבה . כל מה שאי פעם תצטרך יש במכשיר הזה.
נקודה.
אם כל הכבוד זה כבר מצב של את חפירה פה. אני שמח לעזור עד גבול מסויים.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

כי הdrz9255 הוא דגם עתיק מאוד אמנם סופר איכותי.
העניין שאין הבטחה מלאה שיקרא היום צרובים , אין לו אף אחד מהפיצ'רים שיש לD2 .
יש לו שני מעבדים ישנים שיוצרו ע"י דנון לפני שנים רבות לעומת מערכת DAC חדישה ומיוחדת שיוצרה עבור ה CD הזה ע"י בר בראון.
אין לו חיתוכים כמו שיש לD2. לD2 יש גוף מנחושת לבידוד רעשים יותר טוב. לD2 8 יציאות . לD2 יציאה וכניסה אופטית.יש לו גם שתי כניסות AUX .
הDRZ9255 הוא מכשיר CD פשוט וסופר איכותי . כמו CD מאוד מאוד איכותי לבית בלי שום אפשרות חוץ מקדימה ואחורה בערך.
המכשיר הזה אגב כבר יצא מיצור .
היום ספינת הדגל היא הD2 . אגב שים לב שבשני המכשירים אין פאנל נשלף! שזה חלק מעניין האיכות שלהם.
העניין שאין הבטחה מלאה שיקרא היום צרובים , אין לו אף אחד מהפיצ'רים שיש לD2 .
יש לו שני מעבדים ישנים שיוצרו ע"י דנון לפני שנים רבות לעומת מערכת DAC חדישה ומיוחדת שיוצרה עבור ה CD הזה ע"י בר בראון.
אין לו חיתוכים כמו שיש לD2. לD2 יש גוף מנחושת לבידוד רעשים יותר טוב. לD2 8 יציאות . לD2 יציאה וכניסה אופטית.יש לו גם שתי כניסות AUX .
הDRZ9255 הוא מכשיר CD פשוט וסופר איכותי . כמו CD מאוד מאוד איכותי לבית בלי שום אפשרות חוץ מקדימה ואחורה בערך.
המכשיר הזה אגב כבר יצא מיצור .
היום ספינת הדגל היא הD2 . אגב שים לב שבשני המכשירים אין פאנל נשלף! שזה חלק מעניין האיכות שלהם.
שתבדיל ,יש שני 9255 , יש את ה9255EXL שזנה למעשה מכשיר שקלריון עשו בשיתוף עם מקינטוש והוא באמת שני DAC של 20BIT . יש את הDRZ החדש שהוא בדיוק כמו הDX2 , אלא מה הDX2 הוא אירופי ובאמריקה וקנדה הוא נקרא 9255 . ההבדל הוא שהוא בא עם DAC 24BIT
בקיצור תבדוק מה אתה קונה
ואני רק אוסיף עוד משהו , וזה מכוון גם אלך אורי , המכשיר הקודם הוא מכשיר CD מעולה בכול פרמטר , ולשני המכשירים גם הDX2 וגם לישן יהיו בעיות עם דיסקים בעייתיים . אבל עם דיסקים ברמה שניהם יתנו את הסאונד הטוב שיש . אז לא הייתי מבטל את המכשיר הקודם רק בגלל שאין לו את הפיצ'רים החדשים .
העניין הוא כמה הוא עולה ? אם החדש עולה כמו הישן או קרוב אז בטוח שאת החדש , אבל אם הישן עולה 2000 ש"ח (למשל ) אז בטוח שכדאי את הישן
בקיצור תבדוק מה אתה קונה
ואני רק אוסיף עוד משהו , וזה מכוון גם אלך אורי , המכשיר הקודם הוא מכשיר CD מעולה בכול פרמטר , ולשני המכשירים גם הDX2 וגם לישן יהיו בעיות עם דיסקים בעייתיים . אבל עם דיסקים ברמה שניהם יתנו את הסאונד הטוב שיש . אז לא הייתי מבטל את המכשיר הקודם רק בגלל שאין לו את הפיצ'רים החדשים .
העניין הוא כמה הוא עולה ? אם החדש עולה כמו הישן או קרוב אז בטוח שאת החדש , אבל אם הישן עולה 2000 ש"ח (למשל ) אז בטוח שכדאי את הישן