מספר שאלות לגבי פלאזמות של סאמסונג
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

אתה לא יודע כמה שאתה טועה.zaviv כתב:צודק לא כל LCD אני התכוונתי לשלושת היצרנים המובילים סוני סמסונג ושארפ. אני באופן אישי התלהבתי מאד מהסמסונג M81 46...
שניים מדגמי ה-46 הכי מתקדמים מהליינים האחרונים של שארפ (92U) וסוני (XBR3) בילו אצלי בסלון במשך השנה האחרונה ושניהם חזרו לחנות.
פשוט זוועה... ואני אומר את זה כאחד שכבר מחזיק 2 יחידות של שארפ ממודלים ישנים יותר.
לא רק שהם לא משתווים ל-PZ700 שיושבת אצלי עכשיו בסלון (לפני כיול), הם אפילו לא משתווים לאיכויות שהיו לשארפ לפני שנתיים.
השוק גדל, המחירים צונחים והיצרנים מעגלים פינות.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

אני ממש לא זוכר אבל אפשר לבדוק בספרות.נועם1 כתב:דגם 92 הוא דגם אמריקאי.
הוא מקבל PAL ?...
הטענה שהועלתה במקור היא שה- 5070 נופלת מה 50Q9 מבחינת איכות תמונה. לא יודע אם זה נכון, אבל אם אני לא טועה זה מה שנטען במבחן השוואתי באחד המגזינים. ברור שה- 5080 היא מלכת הביצה נכון להיום, אלא שהמחיר וההפרש במחיר ביחס לתוספת התמורה קשים להצדקה או בילתי ניתנים למימון עבור רוב רובם של האנשים.נועם1 כתב:רן לוי מרייטינג בחן את הסמסונג.
פגשתי אותו בי-ם ושאלתי אותו על המסך הנ"ל.
הוא לא אוהב במיוחד את הסמסונג,רק לאחר כיול שלו הוא הגיע לתוצאה די טובה.
שאלתי אותו איך הוא משווה את הסמסונג לפיוניר - הוא צחק.
המסך שווה את המחיר. נקודה.
איפו הוא ואיפו ה 5080 .הבדל ע נ ק
...
דא"ג, למיטב ידיעתי רן לוי לא בחן את דגם ה- "50 אלא את ה- "42 בלבד.
zaviv- במבחן השוואתי קצר שאני ערכתי בין ה 50Q9 ל 46M81 ממקור BD אהבתי יותר את התמונה של הפלאזמה, בעיקר בגלל קונטראסט טיבעי גדול יותר, פירוט בכהים ובבהירים ודיוק בצבעים. ייתרון החדות של ה M81 כמעט ולא הורגש ממרחק צפייה סביר. תנאי המבחן לא היו אופטימלים כך שזה לא בהכרח מאוד מייצג, אבל ראיתי לא מעט תגובות דומות מאנשים בפורומים בחו"ל.
הייתה לי את ה 5070 -
יש לי את ה 5080
מחליף ל 5010 .
ה 5080 מדהימה במיוחד בשידורי DVD HDMI או HD.
המחיר לאחר מיקוח יכול לנוע בסביבות ה 22,000 ש"ח.
סופי.
יש ההפרש גדול עדיין .
אבל שוב. לאיכות ולהנאה אין מחיר.
בארץ- כן. לצערי.
יש לי את ה 5080
מחליף ל 5010 .
סופי.
יש ההפרש גדול עדיין .
בארץ- כן. לצערי.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

לא יודע איך זה בביצה שלכם אבל בביצות שמעבר לים יש לא מעט פנסוניק כך שהקרב די שקול והטוענת לכתר לא כל כך ברורה כמו שציינת.israeli2k כתב:ברור שה- 5080 היא מלכת הביצה נכון להיום...
נוען אתה יכול לפרט קצת מה זה 5010?נועם1 כתב:הייתה לי את ה 5070 -
יש לי את ה 5080
מחליף ל 5010 .
סופי.
יש ההפרש גדול עדיין .
בארץ- כן. לצערי....
5080 אם אני מבין נכון זו הפיוניר 50' שאמורה להגיעה לכאן בתחילת החודש
5070 זו הנוכחית
5080 ב- 22000ש"ח היכן ? אני קונה מחר
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

israeli2k, ראשית - אין כמו מראה עיניים, ולכל אחד מאיתנו טעם שונה כך שאנחנו יכולים לדון במספרים וביקורות עד מחרתיים ובסופו של דבר כל אחד מאיתנו יבחר את מה שייראה הכי טוב לו, לאשתו ולחשבון הבנק שלו.
כמו ששמת לב לא הכרזתי על מנצחת כזו או אחרת כי לדעתי אין נכון להיום דגם ששובר את השוק ובין הדגמים המובילים יש הבדלים די מינוריים בסך הכל. כמובן שהמצב הזה יכול להשתנות מחר.
עד כמה שיצא לי לראות ה-5080 לא הביאה איתה מהפכה גדולה ובעיקרה הייתה מסכת שיפורים ל-5070 הוותיקה.
ייתכן ואתה צודק אבל היות והיא מוגדרת כ-mid-range קשה לי להבין איך היא יכולה להחשב למובילה את הנישה הזו. כמובן שהכול תלוי איזה דגמים (פנסוניק או אחרים) אתה מעמיד מולה. שלא תבין לא נכון - המסך יפה מאוד אבל לא היה שם שום דבר שהפתיע אותי או הצביע על נוק אאוט.
לדעתי מה שייקבע בסופו של דבר איך תראה השנה הזו מבחינת פיוניר היא סדרת ה-1080p שעדיין לא נחתה כאן, כך שקשה להעריך איך תתמודד מולה ה-PZ750 למשל, ולא סדרת הביניים של ה-5080, ולכן כמו שאמרתי קודם הקרב כרגע די שקול, אין נוק אאוט באופק, כך שטוענת אמיתית לכתר אין.
כמו ששמת לב לא הכרזתי על מנצחת כזו או אחרת כי לדעתי אין נכון להיום דגם ששובר את השוק ובין הדגמים המובילים יש הבדלים די מינוריים בסך הכל. כמובן שהמצב הזה יכול להשתנות מחר.
עד כמה שיצא לי לראות ה-5080 לא הביאה איתה מהפכה גדולה ובעיקרה הייתה מסכת שיפורים ל-5070 הוותיקה.
ייתכן ואתה צודק אבל היות והיא מוגדרת כ-mid-range קשה לי להבין איך היא יכולה להחשב למובילה את הנישה הזו. כמובן שהכול תלוי איזה דגמים (פנסוניק או אחרים) אתה מעמיד מולה. שלא תבין לא נכון - המסך יפה מאוד אבל לא היה שם שום דבר שהפתיע אותי או הצביע על נוק אאוט.
לדעתי מה שייקבע בסופו של דבר איך תראה השנה הזו מבחינת פיוניר היא סדרת ה-1080p שעדיין לא נחתה כאן, כך שקשה להעריך איך תתמודד מולה ה-PZ750 למשל, ולא סדרת הביניים של ה-5080, ולכן כמו שאמרתי קודם הקרב כרגע די שקול, אין נוק אאוט באופק, כך שטוענת אמיתית לכתר אין.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

יכול להיות שראית שם משהו שאני לא ראיתי.
אני אישית מאוד מרוצה מהשחורים של הפנסוניק ומעדיף אותם על פני השחורים של הפיוניר.
אני אישית מאוד מרוצה מהשחורים של הפנסוניק ומעדיף אותם על פני השחורים של הפיוניר.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

לא הבנתי מה כוונתך. אני בטוח ש-PH10 מדהימה לא פחות מהמפלצת שיושבת לי כרגע בסלון.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק