PJ- RPM 5 מול PJ -T 6.9 מי מכיר מי יודע- המשך
-
barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
לאחר קריאת חומרים, אני הולך לבדוק מחר את הפרוג'קט- RPM-5. (עם ראש גראדו זהב).
מסקרן אותי אם משהו כבר עשה את ההשוואה מול הפרוג'קט- T 6.9?
אשמח לקבל תגובות/המלצות.
עיקר השמיעה- ג'ז, וקלאסי. יש גם פופולארי עברי/לועזי.
הרמקולים - PROAC -SUPER TABLETTE.
רסיבר- קמבירידג' azur 640R.
מסקרן אותי אם משהו כבר עשה את ההשוואה מול הפרוג'קט- T 6.9?
אשמח לקבל תגובות/המלצות.
עיקר השמיעה- ג'ז, וקלאסי. יש גם פופולארי עברי/לועזי.
הרמקולים - PROAC -SUPER TABLETTE.
רסיבר- קמבירידג' azur 640R.
נערך לאחרונה על ידי barvfr ב 15/08/2007 22:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
ה6.9 יקר יותר, ונחשב לטוב יותר, אבל שמעתי שיש לו בעיה של באסים שתלטניים מדי.
הRPM5 הוא ממש יצירת אומנות, אומנם נחשב פשוט יותר, אבל יפייפה ונשמע טוב.
אבל אישית, עדיין לא שמעתי את ה6.9, ויש הרבה שיגידו לך שהוא הבחירה הנכונה - אבל כדאי לשמוע את שניהם לפני...
(ותשאל את אייל פור בקשר לזה, הוא יעזור לך לבחור)
הRPM5 הוא ממש יצירת אומנות, אומנם נחשב פשוט יותר, אבל יפייפה ונשמע טוב.
אבל אישית, עדיין לא שמעתי את ה6.9, ויש הרבה שיגידו לך שהוא הבחירה הנכונה - אבל כדאי לשמוע את שניהם לפני...
(ותשאל את אייל פור בקשר לזה, הוא יעזור לך לבחור)
RPM5 פטפון מומלץ לרמת מתחיל ואפילו מעבר לכך... בהפרש של כ-700 ש"ח בינם, תשאיר לפונו-סטייג'.
בעתיד, תמיד תוכל לרוץ הלאה בשדרוג אך כרגע תעצור כאן ותחליט אם טוב לך. אני דוקא לא ממליץ על הפונו-סטייג' של פרו-ג'קט, TUBE BOX2, הוא לא עושה טוב לפטפון הזה כלכך (לאחר האזנה אצל מספר אנשים כולל נמר). תעלה לרמת פונו-סטייג' גבוהה יותר.
גם מבחינת שירות, אייל מעניק שירות מאוד מקצועי ואפשרויות שדרוג עתידיות.
בעתיד, תמיד תוכל לרוץ הלאה בשדרוג אך כרגע תעצור כאן ותחליט אם טוב לך. אני דוקא לא ממליץ על הפונו-סטייג' של פרו-ג'קט, TUBE BOX2, הוא לא עושה טוב לפטפון הזה כלכך (לאחר האזנה אצל מספר אנשים כולל נמר). תעלה לרמת פונו-סטייג' גבוהה יותר.
גם מבחינת שירות, אייל מעניק שירות מאוד מקצועי ואפשרויות שדרוג עתידיות.
The Black Wax
-
barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אז ככה- גם אני מאוהב
(כ..ס..מו.. כבר פעם שלישית אני מנסה להעלות את ההודעה וכל פעם זה נתקע. אז אחרי עוד ריסטארט, נקווה שהפעם זה יצליח)
ולעניין- פגשתי היום את אייל, איש על הכפייק, מקצועי ורציני. אייל השמיע לי את ה RPM5,
עם ראש גראדו זהב, ומגבר שפופרתי ( TUBE BOX PJ). בהתחלה ניסיתי לשמוע תקליט שהבאתי, בן- 30. ו"גילאתי" שחלפו עברו ימיו. אייל השמיע משהו משלו, וישר נפלתי,
שחכתי אך נישמע צליל אנלוגי, זה היה ממש כמו לגלולת מחדש אהובה ישנה.
איזה צליל חם ומלא, ויחד עם זאת מפורט ואמיתי. אז זהו אני הולך על ה- RPM5.
רק מה שעם הקדם מגבר, התקציב קופץ כמעט כפליים מהתכנון הבסיסי (כמו שקורה לרבים וטובים).
אני לא יודע מה קורה עם המבחן הגדול של ה- PHONO STAGE, אבל חיפשתי חוו"ד על ה- קיימברידג' 604P (לא אחיו הצעיר 504P). משהו מכיר?
ולעניין- פגשתי היום את אייל, איש על הכפייק, מקצועי ורציני. אייל השמיע לי את ה RPM5,
עם ראש גראדו זהב, ומגבר שפופרתי ( TUBE BOX PJ). בהתחלה ניסיתי לשמוע תקליט שהבאתי, בן- 30. ו"גילאתי" שחלפו עברו ימיו. אייל השמיע משהו משלו, וישר נפלתי,
שחכתי אך נישמע צליל אנלוגי, זה היה ממש כמו לגלולת מחדש אהובה ישנה.
איזה צליל חם ומלא, ויחד עם זאת מפורט ואמיתי. אז זהו אני הולך על ה- RPM5.
רק מה שעם הקדם מגבר, התקציב קופץ כמעט כפליים מהתכנון הבסיסי (כמו שקורה לרבים וטובים).
אני לא יודע מה קורה עם המבחן הגדול של ה- PHONO STAGE, אבל חיפשתי חוו"ד על ה- קיימברידג' 604P (לא אחיו הצעיר 504P). משהו מכיר?
תבקש מאייל לשמוע עוד פונו-סטייג'ים.
המבחן החל וכתבה ראשונה נכנסה לתור, כתבה שנייה בדרך.
אני יודע שכולם רוצים מבחן מקיף וממצה שיפורסם באופן מיידי ויכלול את כל דגמי הפונו-סטייג' בארץ, אבל, זה לא עובד כך...
לאט אבל בטוח, ייסקרו הדגמים הבולטים, וכל דגם ייקבל את כל התנאים ותשומת הלב שלה הוא ראוי.
מקווה שגם ה-640 ייכנס, שנותן תמורה מצויינת לכסף והוא תואם MC - AS WELL.
המבחן החל וכתבה ראשונה נכנסה לתור, כתבה שנייה בדרך.
אני יודע שכולם רוצים מבחן מקיף וממצה שיפורסם באופן מיידי ויכלול את כל דגמי הפונו-סטייג' בארץ, אבל, זה לא עובד כך...
לאט אבל בטוח, ייסקרו הדגמים הבולטים, וכל דגם ייקבל את כל התנאים ותשומת הלב שלה הוא ראוי.
מקווה שגם ה-640 ייכנס, שנותן תמורה מצויינת לכסף והוא תואם MC - AS WELL.
The Black Wax