אייל,
אני מראש לא פוסל קניה בארץ אלא להיפך (אם תשים לב, אפילו ביקשתי הפניות לראשים הנמכרים בארץ).
כאשר קונים בארץ וזה כרגע לא משנה מה הפריט, יש לך יכולת להתייעץ, להשוות והכי חשוב לראות במו עינייך מה אתה קונה.
אך אם נסתכל על התגובות (למשל בשרשור זה, אבל לא רק...), רוב התגובות הפנו אותי לקנייה בחו"ל (אפילו שלא שקלתי זאת מלכתחילה).
אם חושבים על כך יותר לעומק, אין זה פלא, ברגע שמדובר במוצר "מדף" (כגון ראש בקופסה סגורה), שמתומחר משמעותית גבוה יותר בארץ, הצרכנים מחפשים את ההצעה הזולה ביותר ואם היא נמצאת בחו"ל אז זה גם בא בחשבון.
אני איתך לגמרי בנוגע לעניין של ייצוג תחום האנלוג בארץ, אבל מצאתי את עצמי מתקשה לבצע השוואות בין פטיפונים ובטח בין ראשים ומחטים אצל סוחרים כך שייצוג בארץ חשוב אבל גם חשוב שהוא יהיה כזה שמאפשר לצרכן להבין/לשמוע מה הוא קונה.
אין לי מושג מה המדיניות שלך לגבי דברים כאלו, אבל אם אצלך המצב הוא שונה, אז אשמח לקנות בארץ...
אשמח אם תוכל להציג בפניי (במסר אישי או מעל דפי הפורום) את הראשים שקיימים אצלך בטווח המחירים של בערך 100$.
אחרוג כלפי מעלה בתקציב אם השיפור יהיה ממש כדאי (אבל לצערי לא ניתן לדעת זאת עד ששומעים אותו עם הפטיפון וזה כבר לאחר הקנייה...).
יום טוב,
יובל.