עצה בבקשה..
שלום לכולכם!!
לאחר זמן רב שאני אוגר מידע מהפורום הכ"כ יעיל הזה, הגיע גם שעתי להצטייד במסך חדש..
בחרתי להצטייד במסך 32" LCD ,גובה תקציב 5900 ש"ח, שמטרתו 97% שלוויזיה (כבלים) ,2% DVD , ואחוז של קונסולת משחק ומחשב.
יצאתי לדרכי מצוייד במירב הנתונים שאספתי מהפורום ,וגיליתי שלא משנה כמה ומה אתה רוצה,בכל חנות ניסו "לדחוף" לי טושיבה וסמסונג,והאפילו על הפירמות האחרות.
זה לא שלא התרשמתי מהן לטובה, אך שאלותיי הן:
האם במסגרת התקציב הנ"ל טושיבה וסמסונג הן באמת האופציה השפוייה לצופי 97% טלוויזיה בכבלים?
התרשמתי במיוחד לטובה מסדרת REGZA 32wl68 של טושיבה,ו LA32s81b של סמסונג האם מישהו יכול לתת עוד דיעה על הסדרות הנ"ל?
תודה מראש
כתום
לאחר זמן רב שאני אוגר מידע מהפורום הכ"כ יעיל הזה, הגיע גם שעתי להצטייד במסך חדש..
בחרתי להצטייד במסך 32" LCD ,גובה תקציב 5900 ש"ח, שמטרתו 97% שלוויזיה (כבלים) ,2% DVD , ואחוז של קונסולת משחק ומחשב.
יצאתי לדרכי מצוייד במירב הנתונים שאספתי מהפורום ,וגיליתי שלא משנה כמה ומה אתה רוצה,בכל חנות ניסו "לדחוף" לי טושיבה וסמסונג,והאפילו על הפירמות האחרות.
זה לא שלא התרשמתי מהן לטובה, אך שאלותיי הן:
האם במסגרת התקציב הנ"ל טושיבה וסמסונג הן באמת האופציה השפוייה לצופי 97% טלוויזיה בכבלים?
התרשמתי במיוחד לטובה מסדרת REGZA 32wl68 של טושיבה,ו LA32s81b של סמסונג האם מישהו יכול לתת עוד דיעה על הסדרות הנ"ל?
תודה מראש
כתום
97% צפיה בכבלים מחייבת אותך בהשקעה מאוד משמעותית בLCD .בשונה מפלזמה כל התנועות המהירות על המסך לא טבעיות לLCD וכדי לשפר את זה היצרנים השקיעו המון בטכנולוגיה ובהתאם לזה הם גם דורשים כסף בתמורה.
מהו מרחק צפיה?
עם בסביבות 2.2-2.7 אז אולי פלזמה 37אינצ'
מהו מרחק צפיה?
עם בסביבות 2.2-2.7 אז אולי פלזמה 37אינצ'
אין כמו סנדרה אין
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זה באמת מבאס.. אז לקנות 37 לא HD READY ולהחליך עוד שנתיים שלוש כשזה יכנס חזק לשוק או שלקנות LCD ולא להיות מרוצה 97% מזמן הצפיה?MartinHSabag כתב:הבעיה היא שפלזמת HD READY ב-37" תעלה לו הרבה יותר מהתקציב......
אין כמו סנדרה אין
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
זה Native Rate, כלומר היכולת של המסך לקבל את הרזולוציה הטבעית שלו ממקור כגון מחשב, ולהציג אותה כך,שפיקסל מהמקור יהיה זהה לחלוטין לפיקסל במסך, בלי עיבוד תמונה בכלל.כתום כתב:מה זה NR ? וכמה זה חשוב למי שמתכוון לחבר אותה למחשב פעם בחצי שנה בערך?
ובכל זאת ,מישהו מכיר את הדגמים שהזכרתי למעלה ומוכן לתת דעתו?
תודה.....
הגיע הזמן לחתוך רקמות