2 סוגיות לדיון בבקשה
שלום לכולם- 2 סוגיות על הפרק: 1.
הבנתי ממבין עניין שעובד בתחום האלקטרוניקה שהבעייה של lcd שאם לא יושבים ממש מולה ב90 מעלות - האיכות צפייה נפגעת מאד. (מה שלא קורה בפלזמה)- אצלי בגלל הרכב החדר
הצפייה תהייה כמעט תמיד משני הכוונים האלכסוניים של בערך 130 מעלות- יש מקום לדאגה?
פלזמה לא מתאימה לי כוון שהיא גדולה מדי לגודל החדר- (החדר קטן)
2. מכל השוטטויות שלי בחנויות בחיפוש אחרי ה32 אינטש האולטימטיבית- תמיד בכל הדגמים והחברות רואים פשוט זוועה בהדגמות של הכבלים-בלתי אפשרי לקבל מושג כלשהו- בעצם מה שנשאר זה להיות תלוי בחסדי הממליצים למינהם- אכן זה המצב לא?
אודה לכם אם תגיבו ל2 הסוגיות הנל-יום טוב-דיויד
הבנתי ממבין עניין שעובד בתחום האלקטרוניקה שהבעייה של lcd שאם לא יושבים ממש מולה ב90 מעלות - האיכות צפייה נפגעת מאד. (מה שלא קורה בפלזמה)- אצלי בגלל הרכב החדר
הצפייה תהייה כמעט תמיד משני הכוונים האלכסוניים של בערך 130 מעלות- יש מקום לדאגה?
פלזמה לא מתאימה לי כוון שהיא גדולה מדי לגודל החדר- (החדר קטן)
2. מכל השוטטויות שלי בחנויות בחיפוש אחרי ה32 אינטש האולטימטיבית- תמיד בכל הדגמים והחברות רואים פשוט זוועה בהדגמות של הכבלים-בלתי אפשרי לקבל מושג כלשהו- בעצם מה שנשאר זה להיות תלוי בחסדי הממליצים למינהם- אכן זה המצב לא?
אודה לכם אם תגיבו ל2 הסוגיות הנל-יום טוב-דיויד
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בגלל הטכנולוגיה של ה-LCD (שימוש בפולריזציה של האור), אכן, זוית הצפיה מוגבלת יותר (הקונטראסט יורד, הצבעים משתנים וכו') אולם, זה דבר שמשתפר עם הזמן.
ניסית ללכת לחנות שיש בה מסכים בתצוגה ופשוט לעמוד במרחק ובזוית שדומה למה שיהיה אצלך בבית ?
ניסית ללכת לחנות שיש בה מסכים בתצוגה ופשוט לעמוד במרחק ובזוית שדומה למה שיהיה אצלך בבית ?
מרטין צודק לך לחנות ותצפה בדיוק בצורה שאתה צופה מהבית
2. זה ידוע שלא רואים טוב בLCD שידורי לויין או כבלים בשביל זה יש את הפלאזמה אבל אם אתה רוצה 32 אינצ אני ממליץ לך על GA8 שהיא בשבילי עושה עבודה מצויינת עם שידורי לויין וכבלים
2. זה ידוע שלא רואים טוב בLCD שידורי לויין או כבלים בשביל זה יש את הפלאזמה אבל אם אתה רוצה 32 אינצ אני ממליץ לך על GA8 שהיא בשבילי עושה עבודה מצויינת עם שידורי לויין וכבלים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש מסכים שהפולריזציה פחות קריטית.
ב-SHARP למשל זה משופר, גם סוני וסמסונג ראיתי שיש להן שיפור משמעותי בתחום הזה (בעיקר במסכי ה-HIGH END כלומר היקרים יותר בסדרות).
עדיין יש בעיה של זוית אנכית (אם אתה למשל צופה בזוית מתחתית המסך).
ב-SHARP למשל זה משופר, גם סוני וסמסונג ראיתי שיש להן שיפור משמעותי בתחום הזה (בעיקר במסכי ה-HIGH END כלומר היקרים יותר בסדרות).
עדיין יש בעיה של זוית אנכית (אם אתה למשל צופה בזוית מתחתית המסך).
תודה על העצה- אכן אבדוק בחנות מול מסך את המרחק והזווית הנדרשת.למרחק קצת פחות מ3 מטר 32 בסדר?
uknowmy תודה על המלצתך למרות שאני נוטה לסוני. עוד לא מצאתי מישהו שאמר עליה משהו לא טוב....
עופר- האם הסוני p2530 נחשב high end ? שכתבת בעיית צפייה מתחתית המסך התכוונת שיש זווית צפייה מלמטה כלפי מעלה? כי זה המצב אצלי- לא מאד חד- קצת....
מחכה לתגובות חן חן לכם.......
uknowmy תודה על המלצתך למרות שאני נוטה לסוני. עוד לא מצאתי מישהו שאמר עליה משהו לא טוב....
עופר- האם הסוני p2530 נחשב high end ? שכתבת בעיית צפייה מתחתית המסך התכוונת שיש זווית צפייה מלמטה כלפי מעלה? כי זה המצב אצלי- לא מאד חד- קצת....
מחכה לתגובות חן חן לכם.......