עזרה בבחירת טלווזיה לסלון

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
nuss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,
אני מתלבט בבחירת טלווזיה לסלון
מרחק מהטלווזיה לספה יצא בערך 2.8-3 מטר, אבל יש מקום לשבת בסלון שהוא גם קצת קרוב יותר(קשה להגיד בדיוק אבל משהו באזור ה2.5, ישבו בו לעיתים נדירות), החדר עצמו יחסית מואר, ייתן לפרקים פס שמש ישיר על הטלווזיה, אבל רוב הצפייה תהיה בשעות מאוחר
השימוש העיקרי של הטלווזיה יהיה נטפליקס, APPLE TV וכן חיבור מחשב עם HDMI למסך.
כן רוצה שיהיה סבבה לגיימינג לPS5, אבל לא אכפת לי מביצועים נוכחיים אלא יותר בעתיד כי יגיע לי PS5 רק בעוד כחצי שנה, אז לגבי כל מיני פיצ'רים שאמורים לצאת זה סבבה מבחינתי. וזה גם לא חובה! העיקר שיהיה כיף לראות סרטים וסדרות(את רוב הגיימינג עושה במחשב גם ככה)

מבחינת התקציב, זה החלק הטריקי אני רוצה להוציא באזור ה3-3.5 אבל אם אני מגלה שמשתלם לי מאוד לשים 5 אני לא בהכרח מהסס, פשוט צריך להבין מה הכדאיות, ניסיתי לקרוא בפורום ולמדתי קצת(הבנתי שאני כנראה צריך 65 אינצ') והבנתי שיש את סדרה 9096 שיש לה פיצ'רים של תמיכה 120HZ וכד', אבל קצת הלכתי לאיבוד בכל הדגמים הקיימים ואני באמת לא מבין מה כדאי ומה לא, אז אשמח לעזרה בזה :)!

תודה מראש

GalZohar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 832
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #2 

אתה צריך 85 לסרטים ויכול להסתדר עם 75, 65 זה פשרה עצבנית, בכל מקרה התקציב יצטרך לעלות בשביל זה במיוחד אם אתה רוצה xh90 (אני עם xh95 אבל זה ממש לא קרוב לתקציב שרשמת). במחירים הזולים יותר כדאי אולי ללכת על סמסונג ולא על סוני. אם אתה מעלה תקציב בהרבה אז xh90 ו-xh95 הם מסכים ברמה גבוהה מאד (אם כי לא הכי אידאלים לגיימינג מבחינת זמני תגובה לעומת סמסונג, אבל לגמרי יעמדו בדרישות שלך ויעשו עבודה מצויינת למחיר עבור סרטים).

nuss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

65 יהיה עד כדי כך נוראי? לצערי אני לא חושב שאוכל לעמוד בתקציב גדול יותר מ5, זה נראלי קצת יותר מידי נכון לעכשיו בחיי

ואם אני בכל זאת מוכן ללכת על ה65 ולהתפשר, על איזה דגמים כדאי לי? בוא נניח ונוותר על נושא הגיימינג וכמובן שאין לי בעיה LG או סאמסונג, אין לי חברה מועדפת

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20182
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

לדעתי "75 יהיה דיי והותר. "65 יהיה גבולי עבור "חוויה קולנועית", אבל הוא עדיין יספק תמונה טובה.

nuss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אז לגבי הגודל אני דיי סור על 65 ברמת התקציב כי אני כן רוצה משהו טוב. יש המלצות על דגם ספציפי בטווח המחירים שציינתי? אני מבין שOLED לא יהיה כאן, ולפי מה שהבנתי לרדת ל55 אינצ' בשביל OLED זה לא מה שכדאי.

אז איזה דגם מומלץ ל65 אינצ' בטווח המחיר של 5000 שקל(או שאולי אין לי מה להתאמץ לתקציב שם ולהשאר באזור ה3 וזהו, כי ההבדל לא כזה גדול)

GalZohar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 832
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #6 

תראה את ה AU9000 של סמסונג ב-75" ואז תחליט כמה אתה מוכן להתפשר על החוויה הקולנועית בשביל עוד איכות תמונה שתקבל ממסך קטן יותר באותו מחיר. בסה"כ זה מסך בסדר ובמרחק שאתה יושב יהיה בכל מקרה קצת קשה להינות מהשיפור בפרטים בדגם מוצלח יותר כשהמסך רק 65", ושוב בעיקר הפגיעה בחוויה הקולנועית עם מסך כל כך קטן (זה קצת כמו לשבת שורה אחרונה בקולנוע באופן קבוע).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”