בזק התקינו בבניין שלי סיבים אופטים לאיזו חברה להתחבר?
[*]
אני גם בבזק עם סיבים בחרתי עם בזק בינלאומי.
אם תתחבר דרך סלקום לא תוכל לבחור ספק ...)רק סלקום)30/10/2021 19:53kobi_lo כתב: שבוע טוב,
אתמול הגיע טכנאי בזק והתחיל לחבר את הבניין לסיבים אופטים, אמר לי שביום א׳ הוא יסיים.
לאיזו חברה אתם ממליצים לי להתחבר?
האם להתחבר לשוק הסיטונאי?
כרגע מחובר לבזק + בזק בינלאומי עם כתובת ip קבועה.
חשוב לציין שכתובת ip קבועה הינה חובה עבורי....
אני גם בבזק עם סיבים בחרתי עם בזק בינלאומי.
אם אני מבין נכון אתה בתשתית בזק וספק בזב״ל?30/10/2021 20:04or4558 כתב: [*]
אם תתחבר דרך סלקום לא תוכל לבחור ספק ...)רק סלקום)
אני גם בבזק עם סיבים בחרתי עם בזק בינלאומי....
השאלה היא האם להפריד בין ספק ותשתית או לשלב בין השניים והאם בכל מקרה אוכל לקבל ip קבוע
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
בהתחלה רצו שאני אעשה ספק ותשתית ביחד. ולא הסכמתי ועשו לי בבזק רק תשתית וספק בבזק בינלאומי30/10/2021 20:21kobi_lo כתב: אם אני מבין נכון אתה בתשתית בזק וספק בזב״ל?
השאלה היא האם להפריד בין ספק ותשתית או לשלב בין השניים והאם בכל מקרה אוכל לקבל ip קבוע...
אם אפשר לשאול, מדוע העדפת להפריד בינהם?30/10/2021 20:58or4558 כתב: בהתחלה רצו שאני אעשה ספק ותשתית ביחד. ולא הסכמתי ועשו לי בבזק רק תשתית וספק בבזק בינלאומי...
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 747
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
אצלנו ההתקנה בקומות נעשתה לאחר שדיירים באותה קומה הזמינו חיבור. ברגע שהבניין חובר נפתחה האפשרות לכל דירה להזמין חיבור (לא היה צריך לחכות לפריסה בקומות השונות).
בקומה שלנו המתקין שהגיע אלינו עשה את התשתית של הקומה. הדירה שמולנו כבר התחברה לתשתית שהוא חיבר.
בקומה שלנו המתקין שהגיע אלינו עשה את התשתית של הקומה. הדירה שמולנו כבר התחברה לתשתית שהוא חיבר.
האם המחיר של בזק מוצדק ?
סיב הוא סיב הוא סיב, זה משנה אם הציפוי של הסיב כחול, כתום או סגול ?
החיר של בזק+ספק כמעט כפול מהמחיר של המתחרות, שלא לדבר על מחיר ההתקנה.
האם השרות של בזק שווה את ההפרש במחיר ? מסופקני
סיב הוא סיב הוא סיב, זה משנה אם הציפוי של הסיב כחול, כתום או סגול ?
החיר של בזק+ספק כמעט כפול מהמחיר של המתחרות, שלא לדבר על מחיר ההתקנה.
האם השרות של בזק שווה את ההפרש במחיר ? מסופקני
מקווה שזה יהיה אפשרי (או שבכלל לא הספיקו לבצע את ההתקנה בקומה היום)31/10/2021 18:58UriM כתב: אצלנו ההתקנה בקומות נעשתה לאחר שדיירים באותה קומה הזמינו חיבור. ברגע שהבניין חובר נפתחה האפשרות לכל דירה להזמין חיבור (לא היה צריך לחכות לפריסה בקומות השונות).
בקומה שלנו המתקין שהגיע אלינו עשה את התשתית של הקומה. הדירה שמולנו כבר התחברה לתשתית שהוא חיבר....
שלום רב,
האם ניתן להתחבר לסיבים של בזק עם ראוטר עצמאי ? ( לא שלהם ) הספק + תשתית שלי בזק ( בנדל ) .
בבזק לא מצליח מקבל תשובות ישירות לנושא .
עדיין מחובר עם ראוטר ADSL של TP-LINK AC1200 ( קיימת יציאת WAN פנויה )
אשמח לקבל אינפורמציה לגבי ראוטרים + ציוד מתאים לרכישה ע"מ לא להיות עם הנתב של בזק
תודה מראש לכל המשיבים
אילן
האם ניתן להתחבר לסיבים של בזק עם ראוטר עצמאי ? ( לא שלהם ) הספק + תשתית שלי בזק ( בנדל ) .
בבזק לא מצליח מקבל תשובות ישירות לנושא .
עדיין מחובר עם ראוטר ADSL של TP-LINK AC1200 ( קיימת יציאת WAN פנויה )
אשמח לקבל אינפורמציה לגבי ראוטרים + ציוד מתאים לרכישה ע"מ לא להיות עם הנתב של בזק
תודה מראש לכל המשיבים
אילן