אני מחפש אוזניות בלוטות’ OVER EAR OPEN\CLOSE לחדר כושר, לנסיעות באוטובוס (לא מתחבר לאוזניות IN EAR) במחיר 300-400 דולר.
אחרי קריאה של ביקורות וצפייה בסרטונים, הלכתי לאיבוד בין כל החברות, הדגמים, ואין לי מושג לגבי המושגים. ממש מצטער מראש על כל השאלות
אשמח לעזרה.
הנה מה שחשוב לי וכמה שאלות:
1) ללא עור
2) אני שומע מוזיקה לפחות 5 שעות ביום, אז אני רוצה אוזניות נוחות ולא מכאיבות באוזניים.
3) המוזיקה שאני שומע היא כל סוגי המטאל אז דגש על בס וווליום גבוה וללא עיוות של הסאונד.
4) NOISE CANCELING מאוד חשוב, כי אני נמצא בסביבה עם רעש של מוסיקה ברקע.
5) אוזניות בלוטות’(משנה 5 או פחות?) עם חיבור AUX.
6) OPEN vs CLOSE האם OPEN אומר שהאוזניים פחות מתחממות ולכן יותר נוחות לזמן ממושך? האם זה אומר שהן פחות אוטמות ומבודדות מרעש הסביבה שמוביל לסאונד פחות "שקט"? והאם מסיבה זו ה NOISE CANCELING פחות יעיל? האם המוזיקה "דולפת" החוצה- מי שלידי שומע את המוזיקה?
7) AMBIENT MODE נחמד שיהיה (מה בעצם ההבדל בין המוד הזה לבין האפשרות להנמיך את המוסיקה דרך המשטח מגע של האוזניות בדגמים עם משטח מגע?)
8 ) מהניסיון שלכם האם שימוש בנגן ללא בלוטות’, עם חיבור AUX של משדר בלוטות’ מהנגן, מוריד מאיכות או מתנתק יותר מאשר נגן עם בלוטות’ מובנה? עדיף להשקיע בנגן חדש עם בלוטות’ מובנה (אני כבר שנים עם נגן FiiO X1 ואני ממש מרוצה ממנו)?
10) בקשר ל NOISE CANCELING, באחת הביקורות באמזון קראתי שביטול הרעש של אוזניות סוני הוא הכי טוב אבל אגרסיבי כך שאיכות הסאונד פוחתת, מול אוזניות Sennheiser PXC 550-II שביטול הרעש פחות טוב , אבל איכות המוזיקה עדיין נשמרת כמעט ללא ירידה באיכות. אז מה עדיף ביטול רעש אגרסיבי המוריד איכות או ביטול רעש פחות אגרסיבי השומר על איכות?
11) האם השימוש באפליקציה של אוזניות חשוב? כי הנגן שלי הוא ללא אנדרויד?
12) מחיר אוזניות Sennheiser PXC 550-II הוא 150-160 דולר. האם זה נחשב למחיר טוב לאוזניות ברמה כזו? קראתי שהן מרגישות זולות ופחות איכותיות מבחינת החומרים מול אוזניות אחרות כמו של BOSS.
ממש תודה רבה על העזרה