גם בלי להיות "גורו" חוויתי קארמה מדהימה -
ערב הנסיעה לתאילנד, יום שישי בערב הזמן לי לקפוץ לביקור קצר אצל מרטין..
מרטין ואני כמובן רצינו לנהל דיון סוער על מערכות אודיו - מרטין רצה להציג בפני את בת טיפוחיו (המערכת כמובן..)
אבל, ההנהלה הזוטרה והמקסימה התעקשה להעלות על סדר היום דיון על בובת פרבי שלה (אם אני לא טועה..)
ההנהלה הבכירה בכלל התרעמה מה פתאום מנהלים ישיבות שכאלו ביום שישי בערב..
אף על פי כן הספקתי לשמוע את המערכת שלאוזניי דלות הניסיון בעלת הצליל הכי טוב ששמעתי עד היום...פשוט וואו ...קסם הקארמה (רמקולים KHARMA ..)
יתקן אותי מרטין אם אני טועה בתיאור רכיבי המערכת..
רמקולים KHARMA 3.2 (אם אני לא טועה בדגם) בעלי שני דרייברים בלבד. נגן CD וודיה עם יציאה נשלטת ווליום שמחובר ישירות למגבר הספק של גמוט.
הרמקולים ממוקמים במרחק של כמטר מהקיר האחורי ובמרחק של כ- 2.5 מ' מנקודת האזנה.
בפינות מאחורי הרמקולים וצמוד לתיקרה ישנם משטחים אקוסטיים.
ועכשיו לחלק החשוב הצליל - הדבר הכי בולט במערכת ובאופי הצלילים ששמעתי היה ששום דבר לא בלט המערכת מאד מאד מאוזנת, טבעית ונעימה לאוזן פשוט רוצים לשמוע עוד ועוד ועוד..
הצלילים כל כך ריאליסטיים וכל כך טבעיים שאתה מייד נשאב לקסמי המוסיקה...
אומנם לא הספקתי לשמוע רוק כבד (הנהלה ושעת הביקור ...) אבל בכל יתר הסיגנונות המוסיקה ששמעתי..וואו..
שום דבר לא מושלם ולסט אפ של מרטין יש חיסרון בולט אחד - המיקום של המסך על הריצפה ובכלל אופן מיקום המערכת ניתן לשיפור..(סטנד ראוי ואסטתי) אבל הבנתי שמתוכנן מסך דק וכו'.
יש חיסרון בולט נוסף למערכת הזו והוא שהיא לא שלי...
בקיצקצ..מרטין, תודה על הביקור ועל ההזדמנות לשמוע ...נתן לי מושג מה אקנה מייד לאחר שאשדוד את סניף הבנק הקרוב..
שלמה
מרטין ואני כמובן רצינו לנהל דיון סוער על מערכות אודיו - מרטין רצה להציג בפני את בת טיפוחיו (המערכת כמובן..)
אבל, ההנהלה הזוטרה והמקסימה התעקשה להעלות על סדר היום דיון על בובת פרבי שלה (אם אני לא טועה..)
ההנהלה הבכירה בכלל התרעמה מה פתאום מנהלים ישיבות שכאלו ביום שישי בערב..
אף על פי כן הספקתי לשמוע את המערכת שלאוזניי דלות הניסיון בעלת הצליל הכי טוב ששמעתי עד היום...פשוט וואו ...קסם הקארמה (רמקולים KHARMA ..)
יתקן אותי מרטין אם אני טועה בתיאור רכיבי המערכת..
רמקולים KHARMA 3.2 (אם אני לא טועה בדגם) בעלי שני דרייברים בלבד. נגן CD וודיה עם יציאה נשלטת ווליום שמחובר ישירות למגבר הספק של גמוט.
הרמקולים ממוקמים במרחק של כמטר מהקיר האחורי ובמרחק של כ- 2.5 מ' מנקודת האזנה.
בפינות מאחורי הרמקולים וצמוד לתיקרה ישנם משטחים אקוסטיים.
ועכשיו לחלק החשוב הצליל - הדבר הכי בולט במערכת ובאופי הצלילים ששמעתי היה ששום דבר לא בלט המערכת מאד מאד מאוזנת, טבעית ונעימה לאוזן פשוט רוצים לשמוע עוד ועוד ועוד..
אומנם לא הספקתי לשמוע רוק כבד (הנהלה ושעת הביקור ...) אבל בכל יתר הסיגנונות המוסיקה ששמעתי..וואו..
שום דבר לא מושלם ולסט אפ של מרטין יש חיסרון בולט אחד - המיקום של המסך על הריצפה ובכלל אופן מיקום המערכת ניתן לשיפור..(סטנד ראוי ואסטתי) אבל הבנתי שמתוכנן מסך דק וכו'.
יש חיסרון בולט נוסף למערכת הזו והוא שהיא לא שלי...
בקיצקצ..מרטין, תודה על הביקור ועל ההזדמנות לשמוע ...נתן לי מושג מה אקנה מייד לאחר שאשדוד את סניף הבנק הקרוב..
שלמה
בהמשך למשפט האחרון ... אבל החוויה כן .KOOKE כתב: ועכשיו לחלק החשוב הצליל - הדבר הכי בולט במערכת ובאופי הצלילים ששמעתי היה ששום דבר לא בלט המערכת מאד מאד מאוזנת, טבעית ונעימה לאוזן פשוט רוצים לשמוע עוד ועוד ועוד..
שום דבר לא מושלם
שלמה...
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
אז זהו כדי שהחוויה באמת תהיה מושלמת, צריך כמה שעות טובות להתייחד עם המערכת + קפה + סיגריות + המוסיקה שאני אוהב, אבל גם כך מאד מאד נהניתי..
מדהים איך רמקול עם שני דרייברים בלבד מוציא כאלו צלילים..לא מפספס שום טווח צלילים, יורד נמוך ומאד מדוייק כשצריך, מפורט מאד בגבוהים מבלי לצרום והבמה אךך..הבמה..כל כך ריאלי וטבעי..
אמממה מה המחיר אךךך המחיר ...של הרמקולים האלו..
שלמה
מדהים איך רמקול עם שני דרייברים בלבד מוציא כאלו צלילים..לא מפספס שום טווח צלילים, יורד נמוך ומאד מדוייק כשצריך, מפורט מאד בגבוהים מבלי לצרום והבמה אךך..הבמה..כל כך ריאלי וטבעי..
אמממה מה המחיר אךךך המחיר ...של הרמקולים האלו..
שלמה
יש תמורה בעד האגרה לא ?
נ"ב
אני מאמין שמרטין יוכל להפיק מהרמקולים הרבה יותר .
נ"ב
אני מאמין שמרטין יוכל להפיק מהרמקולים הרבה יותר .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
איך פספסתי את השירשור הזה ?! (כנראה שהייתי בחו"ל...)
אז קודם כל תודה לשלמה (KOOKE) על הביקור החפוז ואכן אנחנו חייבים לעשות את זה שוב (כשיש לי את הבית לעצמי
ברוב הפרטים קלעת, רק שמרחק ההאזנה הוא גדול יותר ועומד על משהו כמו 3.5 מטרים.
המרחק בין הרמקולים הוא טיפה מעל 2 מטרים.
אני מכיר את המערכת שלי דיי טוב (את אותו סטאפ בדיוק). שמעתי אותה בלפחות 5 חדרים שונים עם מאפייני אקוסטיקה שונים ולכן בהחלט אני יכול להגיד שניתן להפיק יותר (עובדים על זה...
מגברי שפופרות עושים עם הרמקולים האלה קסמים, אולם מסיבות פרקטיות, כרגע אני עם מגבר טרנזיסטורי.
שוב, תודה על המילים החמות ואני תמיד שמח לפגוש עוד מישהו עם טעם כמו שלי.
שלמה
אם הקארמה גרמה לך להתגלות ולתופעות כאלו ובצדק
אני לא מסוגל לדמיין מה תגרום לך הקרמונה שלי!
שהיא היא הדבר האמיתי !
יורם מצפת נקרא בפורום יורם עד שחווה את החוויה של הקרמונה
התחיל להתעופף מעוצמת החוויה ומאז הוא ילדיעפים..
אבל וברצינות
אין ספק שמרטין הלך רחוק מאוד עם המערכת שלו שהיא אחת מסוגה בארץ
מילת המפתח בסטאפ שלו היא איכות ודיוק!
וכל הכבוד על ההשקעה וההקרבה שלו כדי להגיע לשלמות הזו.
[/b]
אם הקארמה גרמה לך להתגלות ולתופעות כאלו ובצדק
אני לא מסוגל לדמיין מה תגרום לך הקרמונה שלי!
שהיא היא הדבר האמיתי !
יורם מצפת נקרא בפורום יורם עד שחווה את החוויה של הקרמונה
התחיל להתעופף מעוצמת החוויה ומאז הוא ילדיעפים..
אבל וברצינות
אין ספק שמרטין הלך רחוק מאוד עם המערכת שלו שהיא אחת מסוגה בארץ
מילת המפתח בסטאפ שלו היא איכות ודיוק!
וכל הכבוד על ההשקעה וההקרבה שלו כדי להגיע לשלמות הזו.
052-4200610
מרטין,
"נגן CD וודיה עם יציאה נשלטת ווליום שמחובר ישירות למגבר הספק של גמוט. "
מאד מעניין אותי ה"סידור" הזה של CD עם פוטנציומטר + מגבר הספק ללא PRE.
יש CDP-ים אחרים מ"סוג" זה (במחיר שפוי) - היה לי פעם סוני כזה, יש מוצרים חדשים וטובים במחיר ביניים?
ליאור.
"נגן CD וודיה עם יציאה נשלטת ווליום שמחובר ישירות למגבר הספק של גמוט. "
מאד מעניין אותי ה"סידור" הזה של CD עם פוטנציומטר + מגבר הספק ללא PRE.
יש CDP-ים אחרים מ"סוג" זה (במחיר שפוי) - היה לי פעם סוני כזה, יש מוצרים חדשים וטובים במחיר ביניים?
ליאור.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
liorms,
לוואדיה אין "פוטנציומטר", כלומר, השליטה על הווליום נעשית עוד בדומיים הדיגיטלי וזו לדעתי, הגדולה של זה.
ישנם עוד הרבה נגני CD עם שליטה על הווליום, אבל רובם, אכן עושים את זה ע"י שליטה כבר על הסיגנל האנלוגי במוצא ה-DAC, מה שבעצם סה"כ מעביר את ה-PRE למוצא ה-CD ולא ממש "מדלג" עליו.
בוואדיה (ובעוד נגנים מסוגו), עושים UPSAMPLING ו-UPCONVERTION כלומר, מעלים את קצת הדגימה ל-768KHZ (במקרה של הדגם שלי) ואת הרזולוציה ל-48 ביט.
את הורדת הווליום עושים על המילה בת ה-48 ביטים, כך שכל עוד אתה מעל 67 (מתוך 100), אין איבוד פרטים.
ה-GAIN של הנגנן ניתן לבחירה, כך שתוכל לסדר שעוצמת ההאזנה הסבירה אצלך תמיד תהיה מעל 67.
אצלי בסטאפ לא מצאתי שילוב של CDP+PRE (באותה עלות של הוואדיה) שייתן לי תוצאה טובה יותר.
יכול להיות שהוספת PRE יקר תשפר משהו (או תזיק פחות...) אבל החוכמה מבחינתי היא לעשות את זה באותו מחיר.
לוואדיה אין "פוטנציומטר", כלומר, השליטה על הווליום נעשית עוד בדומיים הדיגיטלי וזו לדעתי, הגדולה של זה.
ישנם עוד הרבה נגני CD עם שליטה על הווליום, אבל רובם, אכן עושים את זה ע"י שליטה כבר על הסיגנל האנלוגי במוצא ה-DAC, מה שבעצם סה"כ מעביר את ה-PRE למוצא ה-CD ולא ממש "מדלג" עליו.
בוואדיה (ובעוד נגנים מסוגו), עושים UPSAMPLING ו-UPCONVERTION כלומר, מעלים את קצת הדגימה ל-768KHZ (במקרה של הדגם שלי) ואת הרזולוציה ל-48 ביט.
את הורדת הווליום עושים על המילה בת ה-48 ביטים, כך שכל עוד אתה מעל 67 (מתוך 100), אין איבוד פרטים.
ה-GAIN של הנגנן ניתן לבחירה, כך שתוכל לסדר שעוצמת ההאזנה הסבירה אצלך תמיד תהיה מעל 67.
אצלי בסטאפ לא מצאתי שילוב של CDP+PRE (באותה עלות של הוואדיה) שייתן לי תוצאה טובה יותר.
יכול להיות שהוספת PRE יקר תשפר משהו (או תזיק פחות...) אבל החוכמה מבחינתי היא לעשות את זה באותו מחיר.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לעניין הנאה מהמערכת,
לאחר ששיפרתי את שלי , לא נחה דעתי כיצד להמשיך ולשפר ,( חיידק בעייתי
).
מצאתי במקרה שיטה להנות יותר מהקיים:
ללא עלות,
ללא שינוי בסלון,
ללא שידרוג/החלפה ,