הגדרת נתב BE כ-Bridge
-
LinMach
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: לינור מכ
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
היי,
אז עשיתי משהו קצת מטופש וקניתי אחלה ראוטר בלי לבדוק את החיבורים, כך שמה שיש לי כרגע זה פשוט ראוטר נחמד בלי חיבור vdsl. יש לי נתב של BE שאני רוצה להשתמש בו כגשר ולחבר אותו אל נקודת התקשורת באמצעות חיבור vdsl ואז לחבר את המודם לראוטר שיש לי. בכניסה להגדרות של ה-BE ב-10.0.0.138 כבר אפשר ללכת לאיבוד ואין אופציה ברורה של סימון Bridge ושלום על ישראל.
מישהו יכול בבקשה לעזור לי להגדיר כי גם הנציג של בזק לא היה בטוח איך לעשות את זה
אז עשיתי משהו קצת מטופש וקניתי אחלה ראוטר בלי לבדוק את החיבורים, כך שמה שיש לי כרגע זה פשוט ראוטר נחמד בלי חיבור vdsl. יש לי נתב של BE שאני רוצה להשתמש בו כגשר ולחבר אותו אל נקודת התקשורת באמצעות חיבור vdsl ואז לחבר את המודם לראוטר שיש לי. בכניסה להגדרות של ה-BE ב-10.0.0.138 כבר אפשר ללכת לאיבוד ואין אופציה ברורה של סימון Bridge ושלום על ישראל.
מישהו יכול בבקשה לעזור לי להגדיר כי גם הנציג של בזק לא היה בטוח איך לעשות את זה
אתה נכנס לממשק שלו תחת לשונית WAN יש לך כמה חיבורים ברירית מחדל שכבר מוגדרים26/10/2021 10:49LinMach כתב: היי,
מישהו יכול בבקשה לעזור לי להגדיר כי גם הנציג של בזק לא היה בטוח איך לעשות את זה...
אתה מוחק את כולם ומקים חדש אחד ל VDSL ושני ל ADSL ( למקרה וה VDSL יפול ) שים לב שאתה
מסמן ברידג' נקסט נקסט פיניש,מחכה את ה DHCP שלו ואת ה WIFI שומר הגדרות וזהו.
-
LinMach
- חבר שרק התחיל

תודה רבה! רק סליחה, לא הבנתי את השורה הזאת: "מחכה את ה DHCP שלו ואת ה WIFI שומר הגדרות וזהו"27/10/2021 1:12MrYair כתב: אתה נכנס לממשק שלו תחת לשונית WAN יש לך כמה חיבורים ברירית מחדל שכבר מוגדרים
אתה מוחק את כולם ומקים חדש אחד ל VDSL ושני ל ADSL ( למקרה וה VDSL יפול ) שים לב שאתה
מסמן ברידג' נקסט נקסט פיניש,מחכה את ה DHCP שלו ואת ה WIFI שומר הגדרות וזהו....
-
LinMach
- חבר שרק התחיל

סליחה על הנודניקיות, רק רוצה לוודא (שמרתי בכל מקרה עותק של ההגדרות כ-backup)27/10/2021 1:12MrYair כתב: אתה נכנס לממשק שלו תחת לשונית WAN יש לך כמה חיבורים ברירית מחדל שכבר מוגדרים
מסמן ברידג' נקסט נקסט פיניש,מחכה את ה DHCP שלו ואת ה WIFI שומר הגדרות וזהו....
ממה שהבנתי מכאן הכל צריך להימחק (ב-Remove)

ואז מוסיפים אחד מאלה (מה מהם?)

ואז מבטלים את ה-DHCP:

איך אני מכבה את ה-WiFi? בטאב של ה-Wireless יש לי כמה אופציות
1. טאב של Radio עם Interface Enabnled / Disabled (מנחש שזה זה)
2. טאב של SSID עם BSS Enabled / Disabled ו-Network Type Open / Closed
אתה מוסיף PTM שזה VDSL ומוסיף ATM שזה ADSL למקרה וה VDSL יפול בגלל התקלה27/10/2021 19:33LinMach כתב: סליחה על הנודניקיות, רק רוצה לוודא (שמרתי בכל מקרה עותק של ההגדרות כ-backup)
ממה שהבנתי מכאן הכל צריך להימחק (ב-Remove)
ואז מוסיפים אחד מאלה (מה מהם?)
ואז מבטלים את ה-DHCP:
איך אני מכבה את ה-WiFi? בטאב של ה-Wireless יש לי כמה אופציות
1. טאב של Radio עם Interface Enabnled / Disabled (מנחש שזה זה)
2. טאב של SSID עם BSS Enabled / Disabled ו-Network Type Open / Closed...
לפחות על ADSL הראוטר יסתנכרן
לכבות את WIFI זה משאמרת שורה של ה טאב של Radio עם Interface Enabnled / Disabled