denon 1055 + BI-AMP
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- yuvalb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
מה זאת אומרת?MartinHSabag כתב:זה לא יהיה BI-AMP (כי פנימית זה אותו מגבר).
מה אתה מנסה להשיג ולמה?...
אפילו שזו אותה יחידה denon 1055r בפנים כנראה יש 2 מגברים נוספים לאיזור נוסף (או לזוג רמקולים נוספים) או ל BI-AMP אם רק המאזין חפץ בכך...
למשל במרנץ שהיה לי (7.1) היו בפועל 7 מגברים בתוך "מגבר" אחד...
היה לו גם feature של שימוש בשני המגברים של surround back בתור מגבר לקידמיים נוספים - שניצלתי אותו ל bi - amp.
אשמח להחכים... אבל ככל הידוע לי יציאות ה speaker b למינהן לרוב רומזות על מגברים נוספים.
כמובן שאין לזה קשר לאיכות...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
stereophile,
בהרבה רסיברים לק"ב חדשים יש להם 5 או 7 ערוצים, אפשר להפנות חלק מהם ל-BI-AMPING, כלומר, ע"י מיתוג פנימי המידע עובד לארבעה ערוצי הגברה, לעומת זאת, במגבר סטריאו, יש רק שני ערוצי הגברה והנושא הזה של A/B הוא נועד לפצל או למתג בין שני ZONEים, ואין שם 4 ערוצים שונים.
בהרבה רסיברים לק"ב חדשים יש להם 5 או 7 ערוצים, אפשר להפנות חלק מהם ל-BI-AMPING, כלומר, ע"י מיתוג פנימי המידע עובד לארבעה ערוצי הגברה, לעומת זאת, במגבר סטריאו, יש רק שני ערוצי הגברה והנושא הזה של A/B הוא נועד לפצל או למתג בין שני ZONEים, ואין שם 4 ערוצים שונים.
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
אפשר לחבר את הרמקולים, אם יש בהם מגשר, בחיבור הנקרא Bi Wiring. מנתקים את המגשר, מחברים כבל אחד בין זוג הבננות לחיבור A, וכבל נוסף לחיבור B. חוזרים על כך ברמקול השני לצד השני. ומפעילים את המגבר A+B. לדעתי ולדעת הרבה אנשים טכניים אין ממש בשיטה זו.ron_a כתב:יש לי מגבר denon 1055
1. איך אני מחבר את הרמקולים ב BI-AMP ( יש לי בשורה הראשונה חיבור ל רמקולים שנקראת שורה A, ועוד שורה מתחת שנקראת B) ?
2. לא כל כך קשור אבל חוברת ההפעלה אבדה משהו יודע מהיכן אפשר להוריד ?
תודה...
המגבר שלך הוא מלפני התקופה שהחלו לכתוב את המדריך ב- PDF ואם תרצה את המדריך זה יעלה לך - למשל כאן:
http://www.smshop.org/product_info.php/products_id/810
תודה לכל המשיבים,
לפי התשובה של מרטין אפשר לחבר את ה 1055 בתור PRE ל POWER
כאשר אני ארצה לחבר את ה 1055 ל power
1. את הרמקולים ואת ה CD אני אחבר ל denon 1055 ?
2. כאשר ה denon יחובר כ PRE האם הוא יהיה פסיבי מבחינת הגברה או הנמכה של עוצמת הסאונד ? או ליתר דיוק מה יהיה תרומתו בהרכב ?
2. כאשר ה denon יחובר כ PRE האם הוא יהיה פסיבי מבחינת הגברה או הנמכה של עוצמת הסאונד ? או ליתר דיוק מה יהיה תרומתו בהרכב ?
- yuvalb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
תודהMartinHSabag כתב:stereophile,
בהרבה רסיברים לק"ב חדשים יש להם 5 או 7 ערוצים, אפשר להפנות חלק מהם ל-BI-AMPING, כלומר, ע"י מיתוג פנימי המידע עובד לארבעה ערוצי הגברה, לעומת זאת, במגבר סטריאו, יש רק שני ערוצי הגברה והנושא הזה של A/B הוא נועד לפצל או למתג בין שני ZONEים, ואין שם 4 ערוצים שונים....
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
איזה רמקולים יש לך ובשביל מה עוד מגבר?
המטרה היחידה שבשבילה תרצה מגבר נוסף זה לצורך יותר הספק. לכן כל הטעם יהיה ברכישת מגבר הספק או זוג מונובלוקים - ז"א מגבר ללא ווליום שתפקידו לקבל מעט מיץ מהדנון ולתת לו הרבה שרירים.ron_a כתב:תודה לכל המשיבים,
2. כאשר ה denon יחובר כ PRE האם הוא יהיה פסיבי מבחינת הגברה או הנמכה של עוצמת הסאונד ? או ליתר דיוק מה יהיה תרומתו בהרכב ?...
לכן התשובות הן:
1. CD מחובר לדנון, רמקולים למגבר ההספק החזק הנוסף, יציאת פרה של הדנון לכניסה LR של החזק.
2. הדנון הוא השולט על ההגברה ועל בחירת מקור הנגינה, ועל עוצמת הסאונדף מבחינת כפתור הוליום. את המיץ לרמקול אמור לספק המגבר החזק הנוסף.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל