מסתבר שHD זאת עבודה בעיניים...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3437058,00.html
"זה מצחיק, אבל רובנו חווינו HD: כל מי שאי פעם עבד על מחשב עם מסך 17' ברזולוציה של 768*1024 ומעלה התנסה למעשה בשידור איכותי."
זה נשמע כאילו שהבחור מעולם לא ראה שידור HD, אלא רק לקח מסך LCD זול, חיבר אותו בCOMPOSITE לשידורי כבלים, פתח ערוץ 11, והחל לצעוק "אוי אוי אוי"
"זה מצחיק, אבל רובנו חווינו HD: כל מי שאי פעם עבד על מחשב עם מסך 17' ברזולוציה של 768*1024 ומעלה התנסה למעשה בשידור איכותי."
זה נשמע כאילו שהבחור מעולם לא ראה שידור HD, אלא רק לקח מסך LCD זול, חיבר אותו בCOMPOSITE לשידורי כבלים, פתח ערוץ 11, והחל לצעוק "אוי אוי אוי"
הרבה דברים השתנו אני רואה
תקופות מבחנים מוציאות אותך מהעניינים... בכל מקרה, זה נשמע מאד מוזר, יש כמה דברים שליאור לא הזכיר, כמו פלאזמת EDTV טובה, אשר תתן תמונה מצויינת בשידורי טלוויזיה, הוספת מעבדי תמונה למסכי HD, הזמינות הרבה יותר של תכני HD(גם דרך האינטרנט, ובקרוב גם בYES\HOT).
הכתבה הזאת נוקטת עמדה חריפה מדי לדעתי, ולא בדיוק אובייקטיבית. האמת אני רואה את זה כנסיון לדחוף עמדה מנוגדת לקונצנזוס כאן באתר.
הכתבה הזאת נוקטת עמדה חריפה מדי לדעתי, ולא בדיוק אובייקטיבית. האמת אני רואה את זה כנסיון לדחוף עמדה מנוגדת לקונצנזוס כאן באתר.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8136
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 475 פעמים
נו,axe30 כתב:הודעה נערכה - מרטין...
ומה הקשר לכתבה ? שיהיה לו לבריאות וגם בהצלחה. למה להשמיץ ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46442
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
המאמר נכון מאד, ע"מ להנות באמת ממסך HD בישראל צריך להוריד תכנים ממקומות שבן אדם מן הישוב לא מעוניין ולא מסוגל להתעסק איתם. שידורי הכבלים בהרבה ערוצים הם באיכות גרועה במיוחד וטלויזיות HD רק מבליטות את זה, כמו כן עוד לא ראיתי LCD אחד שנעים לראות בו שידורי כבלים. יקח עוד זמן רב עד ששידורי HD יהיו זמינים לציבור הרחב במחיר סביר כך שלפני שקונים מסך דק צריך להבין למה לצפות ולא ללכת שולל אחרי ססמאות שיווקיות וזו מטרת המאמר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
michaels,
הדעה ליגיטימית, אין ספק, אני רק לא מסכים איתה. יש הרבה שימושים למסך כזה ויש גם מסכי lcd מוצלחים מאוד כולל לשידורי sdtv
israeli2k,
אנחנו לא צריכים להגיב באותו נושא שוב ושוב. תגובה ניתנה בשרשורים האחרים שהיו בנושא.
הדעה ליגיטימית, אין ספק, אני רק לא מסכים איתה. יש הרבה שימושים למסך כזה ויש גם מסכי lcd מוצלחים מאוד כולל לשידורי sdtv
israeli2k,
אנחנו לא צריכים להגיב באותו נושא שוב ושוב. תגובה ניתנה בשרשורים האחרים שהיו בנושא.
- benny_1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 467
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
בושה ל YNET
[behave]
נערך על ידי עפר: זה לא דרך להתבטא
[/behave]

נערך על ידי עפר: זה לא דרך להתבטא
[/behave]
תמיד תקנה פלזמה גדולה יותר מזו של השכן..
(ועדיף KURO)
(ועדיף KURO)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
michaels,
יש לי כמה חברים שהתייעצו איתי בשידרוג הטלויזיות שלהן הישנות (21-29") ואלו אנשים שאין להם מושג קלוש מה זה HD ומה זה הורדות וכאלה, כלומר, השימוש שלהם הוא נטו טלויזיה ו-DVD.
ממה שאני שולף ככה בלי לחשוב יותר מידי מדובר על משהו כמו 4-5 מסכי HD READY בגודל 42", שלושה מסכי פלזמה 50" HD READY, ואחד 37" HD READY לחדר של הבת.
כולם בלי יוצא מן הכלל מרוצים וכל פעם שאני פוגש אותם הם מודים לי על העזרה והיעוץ.....
אז תשמע, אני מכיר אנשים שמתלוננים שהמיתלים בפרארי אנזו קצת קשים לעומת נוחות הנסיעה ב-דיהוו סופר סלון (למי שזוכר....),....
יש לי כמה חברים שהתייעצו איתי בשידרוג הטלויזיות שלהן הישנות (21-29") ואלו אנשים שאין להם מושג קלוש מה זה HD ומה זה הורדות וכאלה, כלומר, השימוש שלהם הוא נטו טלויזיה ו-DVD.
ממה שאני שולף ככה בלי לחשוב יותר מידי מדובר על משהו כמו 4-5 מסכי HD READY בגודל 42", שלושה מסכי פלזמה 50" HD READY, ואחד 37" HD READY לחדר של הבת.
כולם בלי יוצא מן הכלל מרוצים וכל פעם שאני פוגש אותם הם מודים לי על העזרה והיעוץ.....
אז תשמע, אני מכיר אנשים שמתלוננים שהמיתלים בפרארי אנזו קצת קשים לעומת נוחות הנסיעה ב-דיהוו סופר סלון (למי שזוכר....),....
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מרטין, צודק מאה אחוז. אני מתכוון למתלים של הפרארי
סתם, LCD ופלאזמה זה אחלה דבר גם לתכני EDTV, ולדעתי גם ל-SDTV.
סתם, LCD ופלאזמה זה אחלה דבר גם לתכני EDTV, ולדעתי גם ל-SDTV.
Silence speaks louder than words
אני חושב שהשרשור הזה מצריך תגובות ענייניות ותו לא. לא משנה איזה חתול עבר כאן, יש הרבה מה ללמוד מהבנאדם ויש מקום לדון ולהגיב בצורה עניינית על תוכן הכתבה. לדעתי, צריך לצנזר הודעות השמצה לשם השמצה (כפי שנעשה כשמדובר על כל אדם אחר) .
לשיקולכם.
לשיקולכם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: