אולד 97 אינץ'!!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
99.9% שזה כן יהיה 8K. ו-100% שזה יעלה כמו רכב פרימיום.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
לא רוצה לדעת כמה זה יעלה....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
200k נשמע לי מחיר סביר
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
היה על זה סרטון הסבר של וינסנט מ hdtvtest....
לדבריו חותכים את ה 97" מאותו פנל "אם" של ה 77". הגודל נותן להם להוציא 2 מסכי 97 מאותו פנל.
לכן, עקרונית ה 97 יכול לעלות "רק" פי 2 מ 77.... ובכל מקרה, זול יותר מ 88" 8k.
מסקרן מאוד בכמה יתומחר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
לא הבנתי מה הבעיה שזה יהיה ב-8K, זה לא אמור לשנות משהו מבחינת איכות או תמחור בגלל איך שהטכנולוגיה מיוצרת.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@טלHD
לא הייתי בונה על זה שהמסכים יהיו יקרים רק פי 2 יותר.
בד"כ ההפרשים במחיר הם אקספוננציאליים כאשר עולים לגדלים כאלה.
ע"מ לשמור על "מחיר כפול", אתה צריך שה-yield של הפאנלים יהיה יותר גבוה. כל פגם בייצור משמע "זכוכית אם" שלמה שהולכת לפח במקום חצי.
עם מסכי ה-"77 הם יכול לחתוך שני פאנלים נוספים של "55 נדמה לי. אז יש לך כאן עוד איבוד תפוקה.
עכשיו, מעבר ל-yield וכל העלויות הכרוכות ספציפית בזכוכית, יש לך גם את כל המסביב, החל משינוע הפאנלים, האלקטרוניקה שכנראה צריכה להיות חזקה יותר, וכלה באריזה ושינוע המסכים עצמם.
ועם כל האמור לעיל, ב-"97 דווקא הייתי מצפה לראות מסך שהוא 8K, ולא 4K. בגדלים האלה, לרזולוציה כבר יש משמעות.
לא הייתי בונה על זה שהמסכים יהיו יקרים רק פי 2 יותר.
בד"כ ההפרשים במחיר הם אקספוננציאליים כאשר עולים לגדלים כאלה.
ע"מ לשמור על "מחיר כפול", אתה צריך שה-yield של הפאנלים יהיה יותר גבוה. כל פגם בייצור משמע "זכוכית אם" שלמה שהולכת לפח במקום חצי.
עם מסכי ה-"77 הם יכול לחתוך שני פאנלים נוספים של "55 נדמה לי. אז יש לך כאן עוד איבוד תפוקה.
עכשיו, מעבר ל-yield וכל העלויות הכרוכות ספציפית בזכוכית, יש לך גם את כל המסביב, החל משינוע הפאנלים, האלקטרוניקה שכנראה צריכה להיות חזקה יותר, וכלה באריזה ושינוע המסכים עצמם.
ועם כל האמור לעיל, ב-"97 דווקא הייתי מצפה לראות מסך שהוא 8K, ולא 4K. בגדלים האלה, לרזולוציה כבר יש משמעות.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
יש איזו תחושה די מבוססת שמסכי 8K מרחפים באטמוספירה אחרת מבחינת המחיר. לא מדובר רק בOLED של LG אלא גם מסכי הLED של LG, Samsung, Sony04/12/2021 19:23oferlaor כתב: לא הבנתי מה הבעיה שזה יהיה ב-8K, זה לא אמור לשנות משהו מבחינת איכות או תמחור בגלל איך שהטכנולוגיה מיוצרת....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
האינטרסט של החברות הוא לייצר מוצרים יוקרתיים יותר כדי להעלות את המחיר. 8K עוזר, לפחות זמנית בזה.
אבל בסופו של יום המחירים יורדים, ויש יתרון טכנולוגי ל-8K, בכך שאפשר לייצר מנגנוני עיבוד תמונה שמשפרים את איכות התמונה גם עבור 4K.
אבל בסופו של יום המחירים יורדים, ויש יתרון טכנולוגי ל-8K, בכך שאפשר לייצר מנגנוני עיבוד תמונה שמשפרים את איכות התמונה גם עבור 4K.
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
גם אם עלויות הייצור לא גדלות בדולר אחד, החברה תעלה מחיר משמעותית שכן אין לאף אחד אחר פתרון כזה של 97 אולד והיא מייצרת ערך לצרכן.
אל תשכחו שה77 יחסית ל65 עלה פי 5 פעם וגם היום הוא עדיין עולה פי 2 למרות שהגודל גדל "רק" בערך ב18 אחוז ובשטח ב40 אחוז
אל תשכחו שה77 יחסית ל65 עלה פי 5 פעם וגם היום הוא עדיין עולה פי 2 למרות שהגודל גדל "רק" בערך ב18 אחוז ובשטח ב40 אחוז
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
מחירים כל הזמן יורדים - אין בזה משהו חדש. מה ששילמתי לפני 4 שנים על 65" כיום אפשר להשיג בפחות 77". זה טבעו של העולם.
ברגע שייוצר מסך OLED 100 אינטש ומעלה, במחיר שמתחרה למקרני פרימיום, חברות המקרנים ובמיוחד JVC שמציעה מקרן דגל ב- 25K USD, יכולות לסגור את הבסטה.
מעטים עוד יותר ירכשו מקרנים ולכן הם כבר לא יהיו רלוונטיים יותר.
מה אומרים?
יכחדו 5 תוך שנים מהיום?
מעטים עוד יותר ירכשו מקרנים ולכן הם כבר לא יהיו רלוונטיים יותר.
מה אומרים?
יכחדו 5 תוך שנים מהיום?
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY