מחפש שלט dvs939 onkyo
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
הי חברים למי יש שלט מתאים אשמח
0505686382
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
בוקר טוב שלומי.
אין לך שלט, או שהוא התקלקל?
אם הוא מקולקל, אולי ניתן לתקן.
אם אין לך שלט ונראה לי שקשה למצוא לדגם הזה, אז עדיף לקנות שלט אוניברסלי לומד וללמד אותו את הקודים של DVD אחר של אונקיו, אני מאמין שזה אמור להיות תואם ולעבוד.
אין לך שלט, או שהוא התקלקל?
אם הוא מקולקל, אולי ניתן לתקן.
אם אין לך שלט ונראה לי שקשה למצוא לדגם הזה, אז עדיף לקנות שלט אוניברסלי לומד וללמד אותו את הקודים של DVD אחר של אונקיו, אני מאמין שזה אמור להיות תואם ולעבוד.
תודה רבה חברים על העזרה אכן קשה להשיג גם באיביי אין כאלו אז לקחתי את lg 4 הישן שלי עם עינית infrared והפכתי אותו לשלט לאונקיו למרות שהוא לא שולט על הכל
עד שאשיג אחד כזה אגב מה דעתכם על הנגן Thx מדהים
עשיתי סט סטריאו וסט קולנוע
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

הנגן נראה מרשים מאוד, למרות שקראתי ביקורות לא הכי חיוביות עליו, כמו גם מאוד ביקורות מאוד טובות.
מה אתה מנגן עליו? CD רגילים או גם DVD-AUDIO?
הייתי ממליץ לך לנסות לנגן עליו DVD-AUDIO רב ערוצי, עם ציוד כמו שלך, זו הולכת להיות חוויה מהנה.
הייתי ממליץ לך לנסות לנגן עליו DVD-AUDIO רב ערוצי, עם ציוד כמו שלך, זו הולכת להיות חוויה מהנה.
19/10/2021 16:53CRAZYDIAMOND כתב: הנגן נראה מרשים מאוד, למרות שקראתי ביקורות לא הכי חיוביות עליו, כמו גם מאוד ביקורות מאוד טובות.
[/quote
תודה רבה אח
האמת לא השתמשתי בו כ DVD audio אך יש לי כותר sacd הבעייה זה החיבורי כבלים אנלוגיים מאחור לכן לא התשמשתי בזה מספיק לי נגן cd רגיל איתו או DVDאין הרבה כותרים כאלו האמת לא יודע אם הוא מנגן sacd ??
...
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

הוא לא מנגן SACD, רק DVD-AUDIO.
יש קצת כותרים כאלה, כמה נחמדים אפילו.
שווה לך לנסות מהמלצה אישית!
יש קצת כותרים כאלה, כמה נחמדים אפילו.
שווה לך לנסות מהמלצה אישית!

אין הרבה כותרים כאלו האמת לא יודע אם הוא מנגן sacd ??