תודה על המידע.
קניתי בסוף את הערכה עם השלט שמגיע ולא עם שלט MICROSOFT מקורי.
עובד סבבה.
חיברתי את הכל במהירות ובלי יותר מדי קריאה של מדריכים, פשוט רציתי כבר לראות על מה כל "המהומה".
אני עובד עם ויסטה, התקנתי את הכרטיס, את הדרייברים, חיברתי באמצעות DVI ל NEC VR 5.
סרטים וכד' רואים באמת טוב באופן מפתיע אבל המחשבה שלי להעביר את שעות הגלישה שלי לסלון ירדה מהפרק אחרי שראיתי כי טקסט לא נראה חד מספיק ודי קטן ברזולוציה הטבעית של המסך, שהורדתי אותה ראו טוב אבל הוא יצא מ 1:1 ואיבדתי חלקים מהמסך.
קיצר אני בטח לא עושה משהו טוב אבל לא נראה לי כיף ככה לגלוש.
בכל אופן חיברתי את הממיר טומפסון בעזרת S-VIDEO ל PVR 150 והגדרתי את ה MEDIA CENTER למסך רחב וכל מה שצריך אבל התמונה לא עברה ל 16:9 משום מה. האיכות היתה בסדר אבל לא מדהימה, האם אתם רואים קבוע ככה דרך ה HTPC ?
עדכנתי את ה EPG וואלה זה עבד די מגניב וללא בעיות, שניסיתי לעדכן את השלט שישלוט גם על הממיר משום מה הוא לא העביר תחנות, הוא כן הגיב בעזרת הנורה האדומה כאשר לחצתי. אולי מישהו יודע היכן למקם את העינית על ממיר THOMPSON של HOT ?
לסיכום זו היתה סתם טבילת אש לעולם הזה של HTPC רק רציתי לראות שזה עובד, אומנם זה לא היה מושלם אבל לפחות אני יודע שאני רוצה לקנות מחשב ייעודי לעניין ולא להעביר את המחשב "הראשי שלי" מחדר העבודה ששם הרבה יותר נוח לי לגלוש.
האם אתם ממליצים על מחשב כדוגמת זה או שרובכם תמליצו להרכיב מפרט לבד ?
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7382
ואם כן יש לי מחשב פנטיום 4 שאני לא זוכר את מהירות השעון שלו אבל הוא מחשב בן שנתיים פחות או יותר, כדאי לשדרג אותו ?
מהן דרישות מנימום למערכת לסרטי HD ?
הפגזתי בשאלות שאולי רובן כבר נענו כן בפורום ואני מצטער מראש אבל החיפוש לא הניב לי תוצאות מדוייקות.
תודה מראש,