התייעצות עיצובית
-
shmuela1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 963
שבת שלום,
אני יודע שזו לא מהות הפורום הזה אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
כיום ככה נראה הסטאפ שלי. אורך המזנון 220ס"מ. אני מעוניין לרכוש מזנון חדש באורך של כ 170-180ס"מ, להעביר את הסאב ליד הרמקול הימני
ולרכוש סטנד יעודי לסטריאו למקם אותו אחרי הרמקול השמאלי ולהעביר את כל הציוד(רסיבר, מגבר כח, ממיר יס, פטיפון) לסטנד החדש.
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה.
אני יודע שזו לא מהות הפורום הזה אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
כיום ככה נראה הסטאפ שלי. אורך המזנון 220ס"מ. אני מעוניין לרכוש מזנון חדש באורך של כ 170-180ס"מ, להעביר את הסאב ליד הרמקול הימני
ולרכוש סטנד יעודי לסטריאו למקם אותו אחרי הרמקול השמאלי ולהעביר את כל הציוד(רסיבר, מגבר כח, ממיר יס, פטיפון) לסטנד החדש.
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
דעתי היא שאם אתה כבר מקצר את המזנון אז תוסיף עוד סאב מקדימה (עיצובית).
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
shmuela1
-
- חבר פעיל במיוחד

16/10/2021 21:34avihuli כתב: דעתי היא שאם אתה כבר מקצר את המזנון אז תוסיף עוד סאב מקדימה (עיצובית)....
- Mad
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 946
מה הסיבה להפריד את המזנון מהמערכת ולהוסיף סטנד למערכת בנפרד?
לעניות דעתי זה יהיה עמוס.
נ. ב.
מניסיון אישי (לצערי) גם 170 סמ זה גדול מידי למזנון בחלל שיש מערכת.
נ. ב.
מניסיון אישי (לצערי) גם 170 סמ זה גדול מידי למזנון בחלל שיש מערכת.
ARENDAL SPEAKERS
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S
Anthem MRX-1140
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S
Anthem MRX-1140
-
shmuela1
-
- חבר פעיל במיוחד

חשבתי שלשים את כל הציוד האודיו בסטנד אחד יהיה נח יותר לתפעול במקרה של החלפת/הוספת כבלים. כיום הרסיבר נמצא בתוך המזנון כך שכל הוספה או הסרה של כבל זה סיוט.17/10/2021 14:03Mad כתב: מה הסיבה להפריד את המזנון מהמערכת ולהוסיף סטנד למערכת בנפרד?
נ. ב.
מניסיון אישי (לצערי) גם 170 סמ זה גדול מידי למזנון בחלל שיש מערכת....
בנוסף חשבתי כשכל הציוד יושב על סטנד יעודי זה נראה יפה יותר.
- shaylev80
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 727
מה עם נושא הכבילה?
איך תעביר אותם מצד אחד לצד השני? האם יש תעלות ? האם זה בכלל מפריע לך?
איך תעביר אותם מצד אחד לצד השני? האם יש תעלות ? האם זה בכלל מפריע לך?
- GalZohar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 832
יש כאלה שמתייחסים לציוד בתור משהו יפה, ויש את הרוב (במיוחד נשים) שלא, ואם משאירים אותו חשוף זה רק לנוחות/אוורור. עדיין הרבה מכישירים עובדים עם שלט אינפרא אדום וצריכים קו ראיה, ומגברים פולטים הרבה חום ואפילו סטרימרים ומכשירים אחרים צריכים קצת אוורור.18/10/2021 9:03shmuela1 כתב: חשבתי שלשים את כל הציוד האודיו בסטנד אחד יהיה נח יותר לתפעול במקרה של החלפת/הוספת כבלים. כיום הרסיבר נמצא בתוך המזנון כך שכל הוספה או הסרה של כבל זה סיוט.
בנוסף חשבתי כשכל הציוד יושב על סטנד יעודי זה נראה יפה יותר....
תחזוקה במזנון זה באסה, עוד סיבה לחכות עם קניית מזנון עד שסגורים בדיוק על איך הכל צריך לעמוד.
-
shmuela1
-
- חבר פעיל במיוחד

כן יש תעלות חיצוניות על הקיר שהכבלים עוברים בתוכם.18/10/2021 11:42shaylev80 כתב: מה עם נושא הכבילה?
איך תעביר אותם מצד אחד לצד השני? האם יש תעלות ? האם זה בכלל מפריע לך?...
- GalZohar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 832
תעלות חיצוניות זה אחד הדברים הפחות מעוצבים... אם זה המצב עדיף שהציוד יהיה כמה שיותר קרוב לרמקולים כדי להסתיר כמה שיותר מהכבל, לפחות מבחינה עיצובית (מבחינה אודיופילית עדיף שלא יהיה כלום באזור של הרמקולים).
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
תתכנן מזנו ותיגש לנגר ...כך אני עשיתי.
מזנון 2 מטר בגובה 50 ועומק 50 עם רוב הגב פתוח ,גלגלים של רכב ספורט שמאפשר להזיז אותו בקלות,עיניות לכל המכשירים ,רק המגבר כוח חשוף במרכז בצורה יפה ואסטטית למות,במקרה שלך היתי אולי משאיר רק את הפטיפון מעל המזנון יחד עם הסנטר.לי יצא מושלם
מזנון 2 מטר בגובה 50 ועומק 50 עם רוב הגב פתוח ,גלגלים של רכב ספורט שמאפשר להזיז אותו בקלות,עיניות לכל המכשירים ,רק המגבר כוח חשוף במרכז בצורה יפה ואסטטית למות,במקרה שלך היתי אולי משאיר רק את הפטיפון מעל המזנון יחד עם הסנטר.לי יצא מושלם
-
shmuela1
-
- חבר פעיל במיוחד

אפשר לראות תמונות של המזנון שלך עם המערכת?21/10/2021 8:30claudia5 כתב: תתכנן מזנו ותיגש לנגר ...כך אני עשיתי.
מזנון 2 מטר בגובה 50 ועומק 50 עם רוב הגב פתוח ,גלגלים של רכב ספורט שמאפשר להזיז אותו בקלות,עיניות לכל המכשירים ,רק המגבר כוח חשוף במרכז בצורה יפה ואסטטית למות,במקרה שלך היתי אולי משאיר רק את הפטיפון מעל המזנון יחד עם הסנטר.לי יצא מושלם...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
מה הפונקציה של המזנון?
האם RAK לציוד (או שנים) יכול להחליף אותו לגמרי?
ראשית תוודא שיש לך רווח מספיק בין הרמקולים ורצוי בצורה סימטרית למסך.
סאב עדיף למקם לפי איפה שהוא נשמע יותר טוב כי עיצובית זה די אותו דבר.
המסך גם נראה גבוה מדי (אם כי נראה שיש גם הטיה לפיצוי) וזאת גם יכולה להיות אפשרות - להוריד אוצו מעט למטה וצקן את הסנטר עם הטיה למעלה
המסך גם נראה גבוה מדי (אם כי נראה שיש גם הטיה לפיצוי) וזאת גם יכולה להיות אפשרות - להוריד אוצו מעט למטה וצקן את הסנטר עם הטיה למעלה
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

אני לא יודע לעלות תמונות כאן באתר......
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Moshe984
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1525
היי, אם מדובר בצד עיצובי זה דבר אחד, אם בצד של לעלות באיכות אז זה דבר אחר.
קח בחשבון שזה סיבוב של כ 20K. אם האישה לוחצת ו יש בנמצא אז הכל טוב, לך על זה אחרת לא תצא מזה, סטנד ייעודי בין המזנון לוטרינה יישב לך יפה.
אם לא, אז לפי דעתי כמו שזה עכשיו זה נראה מצויין נקי ויפה. ו אם תשקיע רבע מזה בסט-אפ, השיפור שתקבל יהיה גדול הכל הסיבוב הזה עם הסטנד.
בברכה.
קח בחשבון שזה סיבוב של כ 20K. אם האישה לוחצת ו יש בנמצא אז הכל טוב, לך על זה אחרת לא תצא מזה, סטנד ייעודי בין המזנון לוטרינה יישב לך יפה.
אם לא, אז לפי דעתי כמו שזה עכשיו זה נראה מצויין נקי ויפה. ו אם תשקיע רבע מזה בסט-אפ, השיפור שתקבל יהיה גדול הכל הסיבוב הזה עם הסטנד.
בברכה.
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
חייבים ככל שניתן לקדם את הסנטר לתחילת הקו של המזנון. או לפחות לתת לו זווית מעלה כלפי הסוויט....
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
shmuela1
-
- חבר פעיל במיוחד

כרגע המזנון משמש גם כ RACK לציוד וגם לאיכסון של כל מיני דברים.21/10/2021 20:21Alon_Solo כתב: מה הפונקציה של המזנון?
המסך גם נראה גבוה מדי (אם כי נראה שיש גם הטיה לפיצוי) וזאת גם יכולה להיות אפשרות - להוריד אוצו מעט למטה וצקן את הסנטר עם הטיה למעלה...
עם המזנון הקיים לא ניתן להוריד את הטלוויזיה כי אז הסנטר יסתיר את החלק התחתון של הטלוויזיה.
אני לא רוצה להחליף לגמרי את המזנון בסטנד יעודי אלא לקנות מזנון חדש קצר יותר ב 50ס"מ ולמקם סטנד יעודי מעץ משמאל לרמקול השמאלי.
- Moshe984
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1525
הוא כיוון את התגובה לבחור עם התמונה השניה, אצלך הכל יושב במקום
תהנה.
-
shmuela1
-
- חבר פעיל במיוחד

...