חוות דעת לרסיבר
DENON 2307 עולה קרוב לכפול מ - 2 האחרים. ה - DENON שקרוב יותר למחירים של ה- HK 245 וה - SONY 710 הוא ה- 1707 או 1907.
בגדול, ל- ALL-AROUND הדנון נחשבים יותר מתאימים, אבל לדעתי האישית (ע"פ נסיון שמיעה) ממש לא בטוח שאתה גם תחשוב כך. שווה לשמוע (כמובן......
בהצלחה
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
הדנון לדעתי יתן את התוצאה הטובה ביותר.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אם זה 60/40 אז הייתי רץ דווקא לקנות רסיבר סטריאו .
ההבדל יהיה עצום. ובשביל לשמוע עוד איזה הליקופטר מאחורה זה חבל.
אם רמקול טוב ורסיבר סטריאו ומיקום סביר+ תקבל מספיק סנטר, ובאס והכל ללא צורך במעבד סראונד.
ההבדל יהיה עצום. ובשביל לשמוע עוד איזה הליקופטר מאחורה זה חבל.
אם רמקול טוב ורסיבר סטריאו ומיקום סביר+ תקבל מספיק סנטר, ובאס והכל ללא צורך במעבד סראונד.
אורי_ו כתב:אם זה 60/40 אז הייתי רץ דווקא לקנות רסיבר סטריאו .
אני דווקא לא בטוח ששווה לרוץ לקנות מגבר סטריאו אם עדיין 60% מהזמן השימוש הוא קולנוע ביתי.
מצד שני, אם בכ"ז 40% הם שמיעת מוזיקה, הייתי בוחן יותר בזהירות את ההבדלים בין ה - HK לבין הדנון, וממש לא הייתי נחרץ כמו ההמלצות של החברים (והחברה ענבר) שלמעלה.
אם תלך ותקשיב שוב "ראש בראש" אחד מול השני (אם הוצאת את הסוני לגמרי מהמשחק), אני לא בטוח מה ימצא חן יותר בעיניך. קח כמה דיסקים שאתה אוהב, וגם תבקש לראות סרט עם אפקטים רבים בסראונד. אה, ואולי הכי חשוב, לנסות לשמוע עם רמקולים כמו אלו שישמשו אותך, כי ההבדל בסאונד של אותו רסיבר מרמקול לרמקול הוא אדיר.
צר לי שאולי הפכתי את חייך לקצת יותר מורכבים בשלב זה, אך לדעתי התוצאה הסופית משתלמת.....
בהצלחה...
אני אסכם לך:
לדעת הרוב הדנון יתאים יותר לדרישות שלך, משלל סיבות, וע"פ הנתונים שנתת גם אני מצטרף לדעתם, אבל...
אם היה נתון איזה רמקולים מחוברים או יהיו מחוברים אז חוות הדעת היתה יותר טובה.
בכל מקרה גש לחנות כפי שנמלי ייעץ לך, ההמלצה באתר יכולה בהחלט לכוון, אך ההחלטה היא שלך ואתה יכול להחליט אחרת לאחר שתשמע את שניהם אחד מול השני, הדנון וההרמן שונים מאוד במספר פרמטרים, ובעיקר בצליל שהם מייצרים ואפילו בעיצוב החיצוני (ההרמן מרשים יותר לכל הדעות).
לכן כאשר הפערים בין המכשירים אינם גדולים (מבחינת טיב המוצר, אם היית משווה לרסיבר פרוסאונד התשובה מן הסתם היתה נחרצת), רצוי לגשת להחליט מהי ההעדפה שלך, לאחר מכן ספר לנו מה רכשת נשמח לשמוע חוות דעת ולראות תמונות.
בהצלחה.
לדעת הרוב הדנון יתאים יותר לדרישות שלך, משלל סיבות, וע"פ הנתונים שנתת גם אני מצטרף לדעתם, אבל...
אם היה נתון איזה רמקולים מחוברים או יהיו מחוברים אז חוות הדעת היתה יותר טובה.
בכל מקרה גש לחנות כפי שנמלי ייעץ לך, ההמלצה באתר יכולה בהחלט לכוון, אך ההחלטה היא שלך ואתה יכול להחליט אחרת לאחר שתשמע את שניהם אחד מול השני, הדנון וההרמן שונים מאוד במספר פרמטרים, ובעיקר בצליל שהם מייצרים ואפילו בעיצוב החיצוני (ההרמן מרשים יותר לכל הדעות).
לכן כאשר הפערים בין המכשירים אינם גדולים (מבחינת טיב המוצר, אם היית משווה לרסיבר פרוסאונד התשובה מן הסתם היתה נחרצת), רצוי לגשת להחליט מהי ההעדפה שלך, לאחר מכן ספר לנו מה רכשת נשמח לשמוע חוות דעת ולראות תמונות.
בהצלחה.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds