מרוב התלהבות פשוט רשמתי הודעה בלי שום פירוט אז אני יסביר את תהליך הרכישה...
נכנסתי לחנות פיוז.. ישר קיבלתי יחס מעולה שאלו אותי מה אני מחפש במערכת סטיראו..
הסברתי להם... הוא השמיע לי 3 רמקולים בהתחלה והוא לא אמר לי מה מנגן...
הראשון היה הוורפידל.. אחריו היה איזה ג'מו..מוזר כזה.. ואז הפוקל 714..
הרמקול הראשון נשמע לי פשוט מדהים בדיוק איך שאני אוהב.. אחריו בא הג'מו..שאותו ממש לא יכלתי לשמוע... ואז הפוקל..שהיה נחמד אבל גם.. לא התקרב לוורפידל..
אחרי זה הוא השמיע לי וורדפיל סידרה אחרת..הוא השאיר ת'וורפידל דיאמונד.. ואז ת'גמו E855
הוורפידל השניים לא היו משהו.. אבל הג'מו גם היה משהו מטורף לגמרי! אבל ששמתי ת'שירים שאני באמת אוהב... הדיאמונד לקחו בלי להתאמץ.. קיצר התאהבתי.. וכל זה היה עם הרסיבר NAD T743.. ואז הוא הציע לי לשמוע ת' C372 איתם ונשארתי שם בשוק איזה 6 שניות פשוט לא האמנתי להבדל.. הכל היה יפה יותר..חזק מפורט הכל!
פשוט לא האמנתי למה ששמעתי..ואז האזנתי כמה זמן לכל הדיסק שהבאתי איזה 15 שירים.. כל מני סגנונות שאני אוהב... וקניתי.. עכשיו היה לי בעיה היום להיות בבית בזמן שהמשלוח יגיע... אז מחר הם יגיעו.. ואני יתחיל להנות באמת.. ולצלם לכם תמונות
ובנוגע למגבר.. הוא מחובר כרגע לפיוניר ישנים מאד.. רצפתיים... שעכשיו ראסמי אני אומר לכם.. זה הדבר שאני הכי לא מאמין בכל הסיפור הזה.. הרמקולים האלה מנגנים עכשיו פי 100 יותר טוב ממה ששמעו קודם.. וזה לא פסיכולוגי.. ממש קל להבדיל.. גם זה השאיר אותי בשוק לכמה זמן.. ממש רמקולים חדשים.. מגבר מדהים.. עוצמה ללא גבולות אשכרה חח
קיצר אני מחכה למחר