המלצה על כבלים לרמקולים
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מה התקציב?
VDH
SILTECH
ACUSTIC ZEN
JPS
AR
Analysis Plus
ויש עוד כמה וכמה יצרנים
SILTECH
ACUSTIC ZEN
JPS
AR
Analysis Plus
ויש עוד כמה וכמה יצרנים
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
התקציב הוא 500 (גמיש)
המטרה:חיבור הרסיבר לרמקולים רסיבר:DENON AVR-1907 ורמקולים:JBL E80
הסיבה שאני משדרג היא מכיוון שכאשר קניתי את המערכת קיבלתי מהמוכר כבלים בחינם שהם לא כל כך טובים וברצוני להחליף אותם למשהו ברמה גבוה יותר
המטרה:חיבור הרסיבר לרמקולים רסיבר:DENON AVR-1907 ורמקולים:JBL E80
הסיבה שאני משדרג היא מכיוון שכאשר קניתי את המערכת קיבלתי מהמוכר כבלים בחינם שהם לא כל כך טובים וברצוני להחליף אותם למשהו ברמה גבוה יותר
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
לא טובים מבחינת בניה תוכן הכבל מלא בפלסטיק עם קצת נחושת כבל כזה בטוח לא יהיה יותר טוב מכל כבל שאקנה
מה הסיבה שעלי ללכת לקנות כבלים בהום סנטר למה אתה מתכוון שאתה אומר חבל על הכסף
מה הסיבה שעלי ללכת לקנות כבלים בהום סנטר למה אתה מתכוון שאתה אומר חבל על הכסף
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לדעתי צריך להשקיע בכבלים וממש לא חבל על שום כסף.yairf כתב:קח כבלים ב-20 ש"ח מהום סנטר הקרוב וזהו, חבל על הכסף.
אגב לא הבנתי את ההגדרה שלך ל"לא כל כך טובים"?...
אני מאמין שלמי שכבלים מהום סנטר ב-20 ש"ח מספיקים יש חוסר ו/או בעיה כלשהי ברגישות של הסטאפ, ברגישות השמיעה או באקוסטיקה בחלל ההאזנה.
בלי שום קשר, הייתי משקיע בכבלים רק אחרי שאני "סגור" על אלקטרוניקה ורמקולים ומרוצה מהם, ורק אז בודק את השפעת הכבל על הסאונד.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

Booboo כתב:הייתי משקיע בכבלים רק אחרי שאני "סגור" על אלקטרוניקה ורמקולים ומרוצה מהם, ורק אז בודק את השפעת הכבל על הסאונד....
וכאשר "תיסגר" על הסטאפ, אני ממליץ בחום על Supra-Ply 3.4, הנמצאים במסגרת התקציב שלך
כנראה שכבלים עושים הבדל, ולפעמים משמעותי.
אבל, במסגרת עלות המערכת הספציפית, יהיה חבל להשקיע מאות ש"ח על כבל.
פשוט עלות השקעת הכסף על כבלים יקרים (ויוקרתיים) יהיה יותר יעיל בהשקעתו על שדרוג הרכיבים הקימים.
ואני לא אומר לך לשדרג, אלא להנות ממה שיש לך ועם כבלים נחמדים בכמה עשרות שקלים לכבל, שבהחלט יעשו את העבודה.
פשוט עלות השקעת הכסף על כבלים יקרים (ויוקרתיים) יהיה יותר יעיל בהשקעתו על שדרוג הרכיבים הקימים.
ואני לא אומר לך לשדרג, אלא להנות ממה שיש לך ועם כבלים נחמדים בכמה עשרות שקלים לכבל, שבהחלט יעשו את העבודה.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני הרגשתי שיפור בהחלפת כבלים רק בכבלים באלפי שקלים ור כבלים שחוברו בכניסות , מתחת לרמות מחיר כאלה פשוט שמעתי שום הבדל.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
למה 20 ? , שיקח כבל שמשמש לתליית כביסה או לחילופין כבל המוליך חשמל (אם הכביסה לא עובד) כמו בבית ספר שהיינו עושים מעגל חשמל עם נורה בסוף , יש סאונד ? יפה ידידי הצלחת , בשביל מה בכלל להשקיע ברכיבים במערכת קנה הכל הכי פשוט כמה שיותר זול ומזה משנה איך שומעים העיקר שומעים!!!
משתמש עם רגל מעץ .
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
dupo - ברמת העיקרון אתה צודק
לדוגמא: אם התקציב שלו הוא 1000 שקל אבל שיפור בסאונד תשמע רק מ7000 שקל אז למה לקנות כבל ב4000?? שכבל ב5 שקלים יעשה את העבודה..
לדוגמא: אם התקציב שלו הוא 1000 שקל אבל שיפור בסאונד תשמע רק מ7000 שקל אז למה לקנות כבל ב4000?? שכבל ב5 שקלים יעשה את העבודה..
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

אני, לעומת זאת, שמעתי הבדל גם בכבלים (מגבר-רמקול) של 700 ש"ח על סטאפ יחסית בסיסי, וההבדל ניכר ביותר בסטאפ יותר מתקדם.InbarHovav כתב:אני הרגשתי שיפור בהחלפת כבלים רק בכבלים באלפי שקלים ור כבלים שחוברו בכניסות , מתחת לרמות מחיר כאלה פשוט שמעתי שום הבדל....
כרגיל, השונות בין מערכות ובין אנשים לא ניתנת לגישור.
ofek4490, ברמות מחירים שעליהן אתה מדבר, ייתכן שתחוש בהבדל (כמוני) וייתכן שלא (כמו InbarHovav).
לדעתי, השקעה של כמה מאות שקלים בחיווט איכותי חדש, תניב תוצאות טובות יותר מאשר כבלים פשוטים ופחות איכותיים. יתרה מכך, כבלים איכותיים כאלה ישמשו אותך גם אם תרצה לשדרג את המערכת שלך בעתיד.
מסכים לכל מילהitzo כתב:כנראה שכבלים עושים הבדל, ולפעמים משמעותי.
ואני לא אומר לך לשדרג, אלא להנות ממה שיש לך ועם כבלים נחמדים בכמה עשרות שקלים לכבל, שבהחלט יעשו את העבודה....
לכן העצה שניתנה כאן - לקנות כבל רמקול שעולה 20 ש"ח למטר - היא הנבונה ביותר.
ויטלי
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
כרגיל, השונות בין מערכות ובין אנשים לא ניתנת לגישור.
ofek4490, ברמות מחירים שעליהן אתה מדבר, ייתכן שתחוש בהבדל (כמוני) וייתכן שלא (כמו InbarHovav)....
ואם הכבלים שמחוברים כרגע לרמקולים שלך דקים נסה לקנות אפילו כבלים ללא "יחוס"אבל שיהיו עבים ככל שתוכל - גם אז הרמקולים שלך יקבלו BOOST וישמעו יותר טוב וזה גם עולה הרבה פחות ועובד מצוין --- מניסיון...
לו הייתי רוטשילד ...
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
InbarHovav כתב:אני הרגשתי שיפור בהחלפת כבלים רק בכבלים באלפי שקלים ור כבלים שחוברו בכניסות , מתחת לרמות מחיר כאלה פשוט שמעתי שום הבדל....
על איזה כבלים מדובר ועל איזה סטאפ.?
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".