איך ניתן לצפות בטלויזיה ב'קופה ראשית', בצורה מושכלת?
שלום,
יש לי:
רסיבר ימאהה RXV4A, טלויזיה פלזמה פנסוניק (HD), סטרימר שיואמי, מחובר לסלקום ומותקן עליו PLEX, לצפייה בסרטים מהמחשב בנייח בבית.
מה בסך הכל רציתי: לראות את העונה הראשונה של קופה ראשית...
מסתבר שבסלקום יש רק את העונה השלישית.
ניסיתי לחפש ביוטיוב בסטרימר. מצאתי (למרות שהניווט בסטרימר הינו מתחת לכל ביקורת...): התחלתי לצפות. נתקע אחרי 2 דקות. לא נראה לי שזו בעיית רשת (מחובר בסיב של סלקום, במהירות 100 Mbps.
חשבתי להוריד מהיוטיוב במחשב הנייח, ולעשות סטרימינג דרך PLEX. לא הצלחתי להוריד את הפרק מאף אתר שניסיתי לחפש בגוגל... מכולם קיבלתי הודעת שגיאה. גם כאשר ניסיתי להסיר את Index=3 מסוף ה URL...
נראה שישי לי את כל הציוד הנחוץ, אבל אין לי יכולת לצפות בצורה נורמלית...
מה עושם?
יש לי:
רסיבר ימאהה RXV4A, טלויזיה פלזמה פנסוניק (HD), סטרימר שיואמי, מחובר לסלקום ומותקן עליו PLEX, לצפייה בסרטים מהמחשב בנייח בבית.
מה בסך הכל רציתי: לראות את העונה הראשונה של קופה ראשית...
מסתבר שבסלקום יש רק את העונה השלישית.
ניסיתי לחפש ביוטיוב בסטרימר. מצאתי (למרות שהניווט בסטרימר הינו מתחת לכל ביקורת...): התחלתי לצפות. נתקע אחרי 2 דקות. לא נראה לי שזו בעיית רשת (מחובר בסיב של סלקום, במהירות 100 Mbps.
חשבתי להוריד מהיוטיוב במחשב הנייח, ולעשות סטרימינג דרך PLEX. לא הצלחתי להוריד את הפרק מאף אתר שניסיתי לחפש בגוגל... מכולם קיבלתי הודעת שגיאה. גם כאשר ניסיתי להסיר את Index=3 מסוף ה URL...
נראה שישי לי את כל הציוד הנחוץ, אבל אין לי יכולת לצפות בצורה נורמלית...
מה עושם?
- ildonaldo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 242
- שם מלא: ildonaldo trumpo
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
לא מכיר את הסדרה, אבל זו בהחלט תופעה מרגיזה אצל כל ספקי הטלויזיה שיש עונה 3 או 4 של סדרה מסויימת אבל אין את הקודמות... עדיף להסיר את כל הסדרה כבר. כך זה עם "רצח בדם קר" ביס. יש עונה 4 ואין עונות קודמות. מזל שיש טורנט או אתר סדרות למי שלא מפריע איכות VHS...
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
גם אני, צופה דרך יוטיוב על אנדרואיד טיוי, ללא בעיה וכל הפרקים מכל העונות זמינים....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים