האם מרנץ הוא מותג מדבקה ?
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום חברים ,
במסעותי הרבים לחיפוש אחר פלזמה טובה (ובמחיר המתאים..) נתקלתי גם בפלזמה של מרנץ (PDH42M5) שעל פניו נראתה טוב - גם לעין וגם מבחינת הנתונים הטכניים שלה (כמובן ביחס למחיר..).
יצאתי קצת מבולבל מאחר ומרנץ נחשבים ליצרנים די טובים של מגברים וכו' אך לא פעם שם המותג עולה בנשימה אחת יחד עם מותגי מדבקה אחרים. אז מה נכון ?
שנית , ביחס למחיר (באזור ה 6-7K) - האם יש חלופות טובות יותר לדעתכם ? (LG למשל).
אני לא מוכן להתפשר על EDTV .
החלופה האחרת היא לרכוש LCD 37 (מה שפחות מועדף בעיני כי אני לא ממש אוהב את התמונה בטכנולוגיה הזו).
(או שאולי עדיף לחכות עוד קצת לירידת מחירים נוספת ואז לרכוש כבר את ה Q91 במחיר קרוב יותר לתקציב שלי ?)
(פרטים נוספים - אני צופה ממרחק 3.2 מטר , 90% YES והשאר DVD רגיל )
במסעותי הרבים לחיפוש אחר פלזמה טובה (ובמחיר המתאים..) נתקלתי גם בפלזמה של מרנץ (PDH42M5) שעל פניו נראתה טוב - גם לעין וגם מבחינת הנתונים הטכניים שלה (כמובן ביחס למחיר..).
יצאתי קצת מבולבל מאחר ומרנץ נחשבים ליצרנים די טובים של מגברים וכו' אך לא פעם שם המותג עולה בנשימה אחת יחד עם מותגי מדבקה אחרים. אז מה נכון ?
החלופה האחרת היא לרכוש LCD 37 (מה שפחות מועדף בעיני כי אני לא ממש אוהב את התמונה בטכנולוגיה הזו).
(או שאולי עדיף לחכות עוד קצת לירידת מחירים נוספת ואז לרכוש כבר את ה Q91 במחיר קרוב יותר לתקציב שלי ?)
(פרטים נוספים - אני צופה ממרחק 3.2 מטר , 90% YES והשאר DVD רגיל )
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
המרנץ הוא אכן מוצר מדבקה כשמדובר ה-LCD ופלזמות.siboni כתב:שלום חברים ,
(פרטים נוספים - אני צופה ממרחק 3.2 מטר , 90% YES והשאר DVD רגיל )...
הדגם שציינת הוא באמת נותן תמורה מעולה למחיר שלו (6000)
ה-Q91 אמורה להיות טובה יותר אך יש כאן תוספת של 40% (8500 שקל)
מה כדאי? זה כבר שיקול שלך מבחינת תקציב ועין.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
MARANTZ הוא מותג מדבקה אלא מותג השייך לחברת PHILIPS שבבעלותה היא המפתחת והמייצרת את הדגמים במותג.
כך הייה עם AIWA, חברה עצמאית שפשטה רגל נמכרה בחינם לSONY וSONY חיסלה אותה סופית בשנה שעברה לאחר מיתוג מחודש שכלל שינוי לוגו לעיצוב מסרס זהות.
כך הייה עם AIWA, חברה עצמאית שפשטה רגל נמכרה בחינם לSONY וSONY חיסלה אותה סופית בשנה שעברה לאחר מיתוג מחודש שכלל שינוי לוגו לעיצוב מסרס זהות.
likenother. you know
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
MYSONY,
ממה שאני מבין מי שמחזיק כרגע את מרנץ זה D&M HOLDINGS (שמחזיקים ב-DENON וב-MARANTZ) ולא פיליפס.
ממה שאני מבין מי שמחזיק כרגע את מרנץ זה D&M HOLDINGS (שמחזיקים ב-DENON וב-MARANTZ) ולא פיליפס.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מרנץ (מסכים) בישראל שייכים לניאופן נטו. אין להם שום קשר למרנץ העולמית וממש לא משנה למי המותג הזה שייך בחו"ל.
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

אני חייב לציין שכל השימוש במותגי המדבקה (מה שמאוד מאפיין את השוק שלנו , כי להבנתי כמעט ולא קיים בחו"ל) גובל בהטעיית הציבור.
למשל , לאחרונה ראיתי מותג "חדש" - טלוויזיות LCD של אינפיניטי במחיר שובר שוק...
עכשיו , מי שלא ממש בודק לעומק, יקשר את המסך עם החברה האמריקנית (יצרנית הרמקולים וציוד האודיו הותיקה) , זאת בשעה שמדובר במוצר שמיוצר בטורקיה ואין לו קשר לחברה מארה"ב.
(אני מניח שלא ניתן היה לרשום את השם "אינפיניטי" כשם שמור. רק בבדיקה של סמל המותג אפשר להבחין בהבדל.)
על כל פנים, ובחזרה לענין המרנץ - אני יכול להניח שאם מדובר ביבוא/שירות/אחריות של ניופאן (שנחשבת בעיני לחברה עם תודעת שירות טובה - וזאת ע"ס עדויות של חברים) -האם בהסתמך על כך ניתן להניח שמדובר במוצר עדיף ע"פ מתחרים אחרים באותו טווח מחיר (proview primeview mag infinity LG ) ?
אשמח לשמוע את דעתכם .
יתרה מכך , מה אתם הייתים עושים עם תקציב של 6-7K בתנאים שלי ? (שוב - מרחק צפיה 3.2 מ , רוב הזמן שידורי YES וקצת DVD , כשחשוב לי להיות מוכן לHD ..)
למשל , לאחרונה ראיתי מותג "חדש" - טלוויזיות LCD של אינפיניטי במחיר שובר שוק...
עכשיו , מי שלא ממש בודק לעומק, יקשר את המסך עם החברה האמריקנית (יצרנית הרמקולים וציוד האודיו הותיקה) , זאת בשעה שמדובר במוצר שמיוצר בטורקיה ואין לו קשר לחברה מארה"ב.
(אני מניח שלא ניתן היה לרשום את השם "אינפיניטי" כשם שמור. רק בבדיקה של סמל המותג אפשר להבחין בהבדל.)
על כל פנים, ובחזרה לענין המרנץ - אני יכול להניח שאם מדובר ביבוא/שירות/אחריות של ניופאן (שנחשבת בעיני לחברה עם תודעת שירות טובה - וזאת ע"ס עדויות של חברים) -האם בהסתמך על כך ניתן להניח שמדובר במוצר עדיף ע"פ מתחרים אחרים באותו טווח מחיר (proview primeview mag infinity LG ) ?
אשמח לשמוע את דעתכם .
יתרה מכך , מה אתם הייתים עושים עם תקציב של 6-7K בתנאים שלי ? (שוב - מרחק צפיה 3.2 מ , רוב הזמן שידורי YES וקצת DVD , כשחשוב לי להיות מוכן לHD ..)
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
יצא לי לראות את שידור האנלוגי במספר מסכי ה"מרנץ". התמונה הייתה ממש מחרידה!
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

eitanrn - בהחלט רעיון טוב ופשוט...
, אני עד היום ניסית לחפש את המידע דרך אתרים רשמיים לפי שם המותג וכו'..
sickboy666 - תודה על המידע. אני ראיתי בחנות שידור (לדעתי היה ממקור HD) שהיה נראה טוב. לא הספקתי לראות שידור רגיל כמו ערוץ 2 או 10..
בכלל , נראה לי שעדיף לי כבר ללכת על 37 LCD מיצרן מכובד ודגם עם עם ביקורות טובות ולא על פלזמה מדרג ג'...(LCD 42 אני לא אקנה גם אם יצמידו לי אקדח לרקה - זה פשוט נראה זוועה זוועה בשידורים שאינם HD)
sickboy666 - תודה על המידע. אני ראיתי בחנות שידור (לדעתי היה ממקור HD) שהיה נראה טוב. לא הספקתי לראות שידור רגיל כמו ערוץ 2 או 10..
בכלל , נראה לי שעדיף לי כבר ללכת על 37 LCD מיצרן מכובד ודגם עם עם ביקורות טובות ולא על פלזמה מדרג ג'...(LCD 42 אני לא אקנה גם אם יצמידו לי אקדח לרקה - זה פשוט נראה זוועה זוועה בשידורים שאינם HD)
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
מתוך האתר של D&M Holdings:oferlaor כתב:MYSONY,
ממה שאני מבין מי שמחזיק כרגע את מרנץ זה D&M HOLDINGS (שמחזיקים ב-DENON וב-MARANTZ) ולא פיליפס....
[left]D&M Holdings Inc. was created in May 2002 when the operations of Denon Ltd. and Marantz Japan Inc. merged-hence the name D&M Holdings.
Following the merger, D&M Holdings continued its strategy of buying premium electronics companies and positioning them as global market share leaders through the introduction of world-class management practices and access to both financial assets and global distribution systems. D&M acquired McIntosh Laboratory, Escient and ReplayTV in 2003. Boston Acoustics and its sister brand, Snell Acoustics, were purchased in 2005 and Philips Sound Solutions, now called D&M Premium Sound Solutions, was acquired in 2007.[/left]
ולפי האתר הכוונה היא למותג MARANTZ.dragonflyXXL כתב:מתוך האתר של D&M Holdings:oferlaor כתב:MYSONY,
ממה שאני מבין מי שמחזיק כרגע את מרנץ זה D&M HOLDINGS (שמחזיקים ב-DENON וב-MARANTZ) ולא פיליפס....
[left]D&M Holdings Inc. was created in May 2002 when the operations of Denon Ltd. and Marantz Japan Inc. merged-hence the name D&M Holdings.
Following the merger, D&M Holdings continued its strategy of buying premium electronics companies and positioning them as global market share leaders through the introduction of world-class management practices and access to both financial assets and global distribution systems. D&M acquired McIntosh Laboratory, Escient and ReplayTV in 2003. Boston Acoustics and its sister brand, Snell Acoustics, were purchased in 2005 and Philips Sound Solutions, now called D&M Premium Sound Solutions, was acquired in 2007.[/left]...
likenother. you know
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

אכן סוגיה מעניינת...למי שייך המותג ? האם הוא עצמאי ?
לפי מיטב הבנתי , D&M מחזיקים במותג (אפשר לעשות אנאלוגיה לתאגיד שמחזיק מספר חברות שונות תחת ניהול משותף) , בפועל הם משווקים אותו כמותג עצמאי - כך אני מבין זאת לפחות.
השאלה היא האם מותג המרנץ בארץ גם הוא מאותו מקור. נראה לי ששווה לחפור קצת בניופאן ולנסות לגלות את המקור...
לפי מיטב הבנתי , D&M מחזיקים במותג (אפשר לעשות אנאלוגיה לתאגיד שמחזיק מספר חברות שונות תחת ניהול משותף) , בפועל הם משווקים אותו כמותג עצמאי - כך אני מבין זאת לפחות.
השאלה היא האם מותג המרנץ בארץ גם הוא מאותו מקור. נראה לי ששווה לחפור קצת בניופאן ולנסות לגלות את המקור...
ממש לא חדש:PHILIPS שווקה שנים בארה"ב במותגים PHILCO וMAGNAVOX.
FISHER יצרנית הרמקולים האגדית(מי זוכר את דגם 250 מ1972??)נבלעה בחברת SANYO שהיום נקראת SANYO-FISHER.
LENCO השוויצרית התחסלה ע"י תאגיד SHINCO הסיני והיום הוא מותג מדבקה של ישפאר.
FISHER יצרנית הרמקולים האגדית(מי זוכר את דגם 250 מ1972??)נבלעה בחברת SANYO שהיום נקראת SANYO-FISHER.
LENCO השוויצרית התחסלה ע"י תאגיד SHINCO הסיני והיום הוא מותג מדבקה של ישפאר.
likenother. you know
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- imoskovich
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34