ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מאתרי אמאזון (ארה"ב, גרמניה, איטליה, בריטניה וספרד)
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
בעבר ביטלתי הזמנה שכבר נשלחה אך לפני שהגיעה אלי דרך צ'אט עם שירות הלקוחות.
יותר זול להם לבטל את ההזמנה לפני שאתה מחזיר אותה אליהם בגלל עלויות שילוח נוספות, ולא אמורה להיות בעיה עם זה.
אתה לא אמור לשלם על שליחות חזרה. נפלת כנראה על תומך שאינו מיומן. נסה לדבר עם תומך אחר.
נערך לאחרונה על ידי Fish72 ב 29/09/2021 12:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
ag43 - שוב, גם אם החבילה תסופק - יש לך 30 יום להחזיר ללא עלות - תקרא מה שכתבתי בלינק בתגובה הקודמת. אתה מוגן מכל כיוון אפשרי, לא מבין את ההתלבטות. במקרה הכי גרוע תצטרך להתעסק עם החזרה של החבילה מאתמול (וזה בהנחה שלא הצלחת לסרב קבלה). אם זה לא שווה לך את ההפרש בין המחיר של אתמול להיום אז וותר. אם כן - לך על זה. פשוט.
בחיי שאני לא מבין את אמזון. על השטות הזו הוציאו לי את המיץ, מצד שני היום פתחתי קייס על אזניה שהפסיקה לעבוד 8 חודשים אחרי הקניה (הרבה אחרי הRETURN WINDOW).
הנציג הפנה אותי לJABRA וכתב לי שאם הם לא יטפלו אמזון תדאג לתת לי חלופי או החזר מלא.
יש שינוי מגמה כלשהוא באמזון. למשל קושי בביטול הזמנות שטרם נשלחו. לא הצלחתי לבטל הזמנות שביצעתי וטרם נשלחו יום לאחר ביצוע ההזמנה ואפילו כשעתיים לאחר ביצוע הזמנה אחרת.