הייסנס - האם משווקים דגמי 2021? התייעצות לגבי שדרוג מטעם הייסנס.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
MiOB פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326

שליחה

אהלן חבר'ה...

היה ברשותי מסך של הייסנס (65N8700UWG) כ-3 שנים, ופתאום הופיע פס אנכי כהה בצד ימין שלו.
הפעלתי אחריות, וכמו במסך הקודם, אמרו שאין חלקים זמינים, והציעו כשדרוג את 2 הדגמים הנ"ל:

65 אינץ' - 65U8QFIL - לפי מה שראיתי, דגם 2020, תמורת 3000~ ש"ח.
85 אינץ' - 85B8500IL - לפי מה שראיתי, דגם 2019 (זהה ל-85R7 בשווקים אחרים), תמורת 6000~ ש"ח.

1. האם אין דגמי 2021 להייסנס? בהתחשב בזה שאנחנו לקראת סוף השנה כבר...
2. לפי מה שהצלחתי להבין, דגם ה-65 אינץ' הרבה יותר טוב מבחינת ביצועים, אבל כמובן שהבדל הגודל משחק תפקיד כאן..

יש לכם המלצה במה לבחור? האם המחירים שהציעו הם טובים ביחס למחירי השוק?

אשמח לקבל מכם כל עצה/חוות דעת...

תודה!
נערך לאחרונה על ידי MiOB ב 26/09/2021 20:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

רגע, אם אין זמינים במלאי, אז הם צריכים להציע לך משהו אחר באותה רמה ללא שום חיוב או להחזיר את הכסף.

בחזרה לשאלה:
הנה ביקורת על ה-U8QF

ה-B8500 נראה כמו משהו זיל הזול שמיועד רק לישראל.

MiOB פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

כן, הם אמרו שאם אבחר לא לשדרג, אז פשוט ימצאו לי טלויזיה אחרת באותה רמה, אבל לא חדשה כמובן...

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

הייתי בודק מה העלויות של המסכים האלה שהם מציעים לך בחנויות כדי להבין מה השווי שהם נותנים למסך שיש לך והאם בכלל השדרוגים האלה שהם מציעים משתלמים או לא.

MiOB פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תודה, בדקתי לפני, ראיתי באמת שיש איזה פקטור הנחה של 2000 שח ב-65 אינץ וקצת יותר אפילו ב-85 אינץ,
אבל לא הייתי בטוח אם אלה מחירים "אמיתיים" או שבתקופות מבצעים (חגים/בלאק פריידי) המחירים צונחים...

אגב, המסך שהיה ברשותי הוא 65N8700UWG, שגם אותו קניתי בהצעת שדרוג כזאת, כי לא יכלו לתקן את המסך הראשון. :lol:
בזמנו שילמתי עליו 2500 ש"ח, שזה בערך הסכום שהם מורידים עכשיו בהצעות שלהם..

בכל אופן, אני לא טועה שאין להייסנס שום דגם 2021 שכרגע משווק? בבדיקה בחו"ל כן ראיתי הכרזות על דגמי 2021...

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996

שליחה

הדגמים הטובים של הייסנס לא מגיעים ארצה, לפחות לא ב-2020

MiOB פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

כן, שמתי לב שהם לא מביאים את סדרות הדגל/פרימיום שלהם...
השאלה היא אם הם בכלל מתכוונים להישאר בשוק? כי שוב, לא ראיתי שום דגם שהוכרז ב-2021, או שאני טועה...?

בשווקים אחרים כמו אוסטרליה, בריטניה, ארה"ב וכו' כן ראיתי את דגמי 2021...

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996

שליחה

29/09/2021 9:45  
MiOB כתב:
כן, שמתי לב שהם לא מביאים את סדרות הדגל/פרימיום שלהם...
השאלה היא אם הם בכלל מתכוונים להישאר בשוק? כי שוב, לא ראיתי שום דגם שהוכרז ב-2021, או שאני טועה...?

בשווקים אחרים כמו אוסטרליה, בריטניה, ארה"ב וכו' כן ראיתי את דגמי 2021...
...
להישאר בשוק? אתה מחשיב את ישראל כשוק? כפי שציינת הם פועלים בהמון מדינות אחרות ויש להם מסכים עם יחס מחיר-תמורה טוב מאוד.

בארה"ב קונים את המסכים שלהם בכמויות, בעיקר הדגמים הגבוהים שבאמת יש להם יכולות מאוד טובות ביחס למחירם.

MiOB פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לא כשוק הכי גדול ומשמעותי שלהם, אבל אני מניח שקונים פה כמה וכמה טלויזיות בשנה...
סתם, מעניין אותי אם זו אשמה של היבואן שלא ידע איך לפרוץ לשוק, או שפשוט אנחנו לא התלהבנו כל-כך מהטלויזיות שלהם...

לשלם עוד 3000 שח על שדרוג למסך חדש על חברה שלא בטוח מה ישאר ממנה מקומית בעוד 3 שנים...

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962

שליחה

זו לא החלטה של היבואן אלא של היצרן.
מה שכן מדאיג, נראה שהיבואנים גילו שלא משתלם להעסיק מעבדות תיקונים בשביל אחריות כל עוד אפשר להביא מוצר מדף מוכן ועוד בתוספת תשלום של הלקוח. הזיכוי הוא גרושים לעומת הקמה ותיחזוק של מערך תיקונים. כנראה אחריות כבר לא שווה הרבה, זה הפך להיות סוג של ביטוח. מעניין אותי אם בחול במדינות המערב זה ככה, מישהו יודע?
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

yossi_s1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 439

שליחה

לא יודע לגבי ההצעה עצמה אבל יכול להגיד שראיתי את ה85 בתצוגה והיא נראתה מעולה מבחינת איכות תמונה.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4813

שליחה

29/09/2021 23:23  
ice2k כתב:
מה שכן מדאיג, נראה שהיבואנים גילו שלא משתלם להעסיק מעבדות תיקונים בשביל אחריות כל עוד אפשר להביא מוצר מדף מוכן ועוד בתוספת תשלום של הלקוח. הזיכוי הוא גרושים לעומת הקמה ותיחזוק של מערך תיקונים. כנראה אחריות כבר לא שווה הרבה, זה הפך להיות סוג של ביטוח. מעניין אותי אם בחול במדינות המערב זה ככה, מישהו יודע?
...

באיחוד האירופי, בגלל השאיפה לצמצם פסולת אלקטרונית היבואנים מחוייבים להציע שירות תיקונים וחלקי חילוף למשך 7 שנים.
בארץ נעשו ניסיונות אבל לא הגדירו מה יהיה המחיר של התיקון ככה שהוא מתומחר בצורה לא משתלמת בעליל וגם העלויות של איסוף פסולת אלקטרונית נמוכות יחסית עבור היבואנים.
הבעיה האמיתית לדעתי היא מחסור בכוח עבודה איכותי בתחום האלקטרוניקה. לא נשארו המון אנשים בתחום, שעוסקים בתיקונים ולא בתחומים ריווחים וסקסים יותר.

MiOB פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

30/09/2021 2:31  
yossi_s1 כתב:
לא יודע לגבי ההצעה עצמה אבל יכול להגיד שראיתי את ה85 בתצוגה והיא נראתה מעולה מבחינת איכות תמונה.
...
תודה על השיתוף... :) אני בעיקר ירדתי ממנה כי היא דגם 2019, עם VIDAA 2 אני חושב, שזה די ישן...
למעשה הדגם החדש ביותר זה באמת ה-65 אינץ' שהציעו לי, שהיא דגם 2020 עם VIDAA 4.
30/09/2021 7:07  
ChinggisKhan כתב:
באיחוד האירופי, בגלל השאיפה לצמצם פסולת אלקטרונית היבואנים מחוייבים להציע שירות תיקונים וחלקי חילוף למשך 7 שנים.
...
אני 99% בטוח שזה נוסח החוק גם בארץ.
למעשה, אם אני "אבחר" לא לשלם על השדרוג, אז כבר ימצאו איזשהו "פתרון" בטח...
יביאו טלויזיה מעודפים או מתצוגה באותה רמה, מה כבר יכול להיות?
כי למעשה הם אמרו ש-"אי אפשר" לתקן את הטלויזיה.

העניין הוא שכמו ש-ice2k אמר, הם מצאו דרך יותר משתלמת עבורם...

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962

שליחה

30/09/2021 7:07  
ChinggisKhan כתב:
29/09/2021 23:23  
ice2k כתב:
...

בארץ נעשו ניסיונות אבל לא הגדירו מה יהיה המחיר של התיקון ככה שהוא מתומחר בצורה לא משתלמת בעליל וגם העלויות של איסוף פסולת אלקטרונית נמוכות יחסית עבור היבואנים.
הבעיה האמיתית לדעתי היא מחסור בכוח עבודה איכותי בתחום האלקטרוניקה. לא נשארו המון אנשים בתחום, שעוסקים בתיקונים ולא בתחומים ריווחים וסקסים יותר.
...

ניתוח מעניין. לגבי הטענה שהבעיה קשורה במחסור בכוח אדם איכותי, אני מבטיח לך שזה לא המצב, לא בעייה להכשיר אנשים לעבודה כזאת, לא צריך מאסטרים בתחום הזה בשביל לנהל עסק. העניין הוא כלכלי נטו, וכל ענייני השידרוג בתוספת תשלום זה שיתוף פעולה מוטעה שלנו, הלקוחות. זה נחמד שמציעים את זה אבל זה צריך להיות במקביל להצעה למוצר ברמת ביצועים דומה (בממוצע, בלי כל ההתחכמויות של לקוחות) ללא הוספה של שקל אחד. אחרת זה לא אחריות, אלא סוג של ביטוח מעוות.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

ophir1412
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178

שליחה

חבר טוב קנה את ה-65U7QF לפני שנה ב-3300 שח, אז לשלם 3000 על מסך קצת יותר טוב בן שנה כאחריות נראה לי קצת יקר.

לדעתי אל תקח את המחירים ה"רשמיים" כפקטור, במבצעים של נובמבר שנה שעברה הם ירדו מאוד

MiOB פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אני מסכים איתך, מה שהיבואן אקזיט אלקטרוניקס זו סחיטה בצורה מאוד פשוטה.

לצורך העניין, הודיעו לי שאת המסך שלי אי אפשר לתקן, והם יביאו לי מסך משומש באותה רמה, ממה שיש במלאי.
לטענתם, זה יכול להיות מתצוגה, או מעודפים או לא משנה מה, אבל לא מסך חדש... והכול בחסות החוק.

ואז הם מכניסים לך את האפשרות של השדרוג, כי הרי זה לא "כיף" לקבל מסך שאתה לא יודע מאיפה הוא הגיע ומה הוא עבר.

amirnew
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 123

שליחה

הu8q65 בערך פי 2 יותר טובב מהטלויזיה שלך אם לא יותר . אם הייתי צריך "לכמת" את ההבדל.
מחירה במחיר מממממש טוב שלא תמצא כנראה הוא 4250. קיבלת 1250 שח הנחה

guyz6471
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 698

שליחה

מעניין שגם TCL וגם הייסנס לא משווקים בארץ את המסכים "האיכותיים" שלהם
מעניין למה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”