הגדרת פורמטים שvmc מנגן
בזמנו, היתה לי בעיה עם הthumbnails עקב התקנת Nero ישן. אחרי לא מעט משחקים בRegistry תוך כדי עזרה מרפרנסים שונים באינטרנט סידרתי את הבעיה הזו לחלוטין.
עם זאת, מסתבר שזה גרם לבעיה אחרת. פורמטי wmv ו-mpg לא נחשבים ע"י VMC כקבצי וידאו ואני לא רואה קבצים כאלו בPhotos & Videos. קבצי Avi מופיעים שם ללא בעיה.
האם מישהו מכיר דרך פשוטה לגרום לVMC לנגן את הפורמטים האלו? אני ממש לא רוצה לשנות את ההגדרות ששיניתי בRegistry גם כי אני מפחד שהבעיה תחזור וגם כי אני לא ממש זוכר מה בדיוק שיניתי.
המון המון תודה..
עם זאת, מסתבר שזה גרם לבעיה אחרת. פורמטי wmv ו-mpg לא נחשבים ע"י VMC כקבצי וידאו ואני לא רואה קבצים כאלו בPhotos & Videos. קבצי Avi מופיעים שם ללא בעיה.
האם מישהו מכיר דרך פשוטה לגרום לVMC לנגן את הפורמטים האלו? אני ממש לא רוצה לשנות את ההגדרות ששיניתי בRegistry גם כי אני מפחד שהבעיה תחזור וגם כי אני לא ממש זוכר מה בדיוק שיניתי.
המון המון תודה..
טוב, מצאתי פיתרון ואני משתף.
ניתן לגרום לכל סוג קובץ שהוא להופיע בVMC. כשהוא מופיע כבר, אם WMP יודע לנגן אותו (עם קודקים מתאימים) אז גם VMC ינגן אותו.
ה"טריק" הוא כזה:
בRegistry, תחת HKEY_CLASSES_ROOT מופיעים כל הסיומות שווינדוס מכיר. כדי שהקובץ יופיע צריך להיות שדה בסוג הקובץ שנקרא "Perceived Type" והערך של השדה צריך להיות "video".
מי שמפחד להתעסק בעצמו עם הרג'יסטרי. שיעתיק את השורות הבאות לקובץ טקסט ריק (בnotepad) וישמור את הקובץ בשם כלשהו עם סיומת reg. לדוגמא blabla.reg. אחרי ששומרים את הקובץ, לוחצים עליו לחיצה כפולה, מאשרים את ההודעה והעניין מטופל.
השורות האלו מטפלות בקובץ בסיומת wmv, ניתן לשנות את הסיומת לאיזו שרוצים.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\.wmv]
"PerceivedType"="video"
ניתן לגרום לכל סוג קובץ שהוא להופיע בVMC. כשהוא מופיע כבר, אם WMP יודע לנגן אותו (עם קודקים מתאימים) אז גם VMC ינגן אותו.
ה"טריק" הוא כזה:
בRegistry, תחת HKEY_CLASSES_ROOT מופיעים כל הסיומות שווינדוס מכיר. כדי שהקובץ יופיע צריך להיות שדה בסוג הקובץ שנקרא "Perceived Type" והערך של השדה צריך להיות "video".
מי שמפחד להתעסק בעצמו עם הרג'יסטרי. שיעתיק את השורות הבאות לקובץ טקסט ריק (בnotepad) וישמור את הקובץ בשם כלשהו עם סיומת reg. לדוגמא blabla.reg. אחרי ששומרים את הקובץ, לוחצים עליו לחיצה כפולה, מאשרים את ההודעה והעניין מטופל.
השורות האלו מטפלות בקובץ בסיומת wmv, ניתן לשנות את הסיומת לאיזו שרוצים.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\.wmv]
"PerceivedType"="video"
אני רק רוצה להבהיר שאני לא לוקח שום אחריות שמה שעבד אצלי יעבוד גם אצלך, ואין לי מושג אם זה לא יעשה לך נזק כלשהו.
נסה את זה:
http://msmvps.com/blogs/wifizone/archiv ... y-fix.aspx
נסה את זה:
http://msmvps.com/blogs/wifizone/archiv ... y-fix.aspx