שלט הרמוני - או דומה - מעוניין להתחיל להשתמש
היי חברים ,
היום יש לי מספר שלטים ואני רוצה לרכז את הכל למשהו איכותי וטוב
הבנתי שההרמוני זה האופציה האולטימטיבית
אבל הולכים להפסקת ייצור
השאלה היא : 1. איפה קונים ? אני רוצה את השלט עם המסך - ( האם אפשר באמת לשלוט על ה מכשירים דרך המסך הקטן ) ?
2. והבאם בכלל שווה להכנס לעולם שהולך ונעלם בתחום ?
אשמח לקבל מידע מבעלי נסיון
תודה מראש וגמר חתימה טובה .
היום יש לי מספר שלטים ואני רוצה לרכז את הכל למשהו איכותי וטוב
הבנתי שההרמוני זה האופציה האולטימטיבית
אבל הולכים להפסקת ייצור
השאלה היא : 1. איפה קונים ? אני רוצה את השלט עם המסך - ( האם אפשר באמת לשלוט על ה מכשירים דרך המסך הקטן ) ?
2. והבאם בכלל שווה להכנס לעולם שהולך ונעלם בתחום ?
אשמח לקבל מידע מבעלי נסיון
תודה מראש וגמר חתימה טובה .
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הרמוני או בלוחות או באיביי.
אין להשיג חדש. המחירים באיביי הזויים.
ראיתי בלוחות שמישהו פה מוכר שלט הרמוני והאב אבל הוא מתעקש לא לכתוב מה הדגם ..
אין להשיג חדש. המחירים באיביי הזויים.
ראיתי בלוחות שמישהו פה מוכר שלט הרמוני והאב אבל הוא מתעקש לא לכתוב מה הדגם ..
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 20/09/2021 11:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Arthur_Morgan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 329
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
הרמוני elite הוא אחד השלטים הטובים שיש כרגע, אבל הוא מיושן ויש לו לא מעט חסרונות ובעיות.
הממשק שלו נוראי, גם בשלט עצמו וגם באפליקציה בעיקר בחלק של תיכנות הפקודות אבל גם בשימוש עצמו הוא לא משהו.
הוא מוגבל בכל מיני דברים מעצבנים, יש לו מיקרו USB ולא USB-C, אין לו מיקרופון לפקודות קוליות, מסך המגע שלו לא נוח ומגיב בדילאיי, כל שינוי קטן לפקודות דורש סנכרון של השלט, תמיכה מוגבלת בחיבור למחשב (התוכנה שלהם לא נתמכת יותר במק למשל), באגים בעריכת אקטיביטיז ועוד...
אני עדיין משתמש בו בהיעדר אלטרנטיבה, ועם חיבור ל-Home Assistant אפשר למתוח את היכולות שלו.
אבל בחודשים הקרובים צפוי לעלות קמפיין קיקסטארטר לשלט שהוא כבר ברמה אחרת. אני מחכה לזה מאוד. זה הדור השני שלהם, אחרי קמפיין ומוצר מוצלחים בסיבוב הראשון.
https://www.yio-remote.com/
אם אין לך בעיה לחכות, הייתי מחכה למוצר הזה שלדעתי הולך להיות נהדר.
הממשק שלו נוראי, גם בשלט עצמו וגם באפליקציה בעיקר בחלק של תיכנות הפקודות אבל גם בשימוש עצמו הוא לא משהו.
הוא מוגבל בכל מיני דברים מעצבנים, יש לו מיקרו USB ולא USB-C, אין לו מיקרופון לפקודות קוליות, מסך המגע שלו לא נוח ומגיב בדילאיי, כל שינוי קטן לפקודות דורש סנכרון של השלט, תמיכה מוגבלת בחיבור למחשב (התוכנה שלהם לא נתמכת יותר במק למשל), באגים בעריכת אקטיביטיז ועוד...
אני עדיין משתמש בו בהיעדר אלטרנטיבה, ועם חיבור ל-Home Assistant אפשר למתוח את היכולות שלו.
אבל בחודשים הקרובים צפוי לעלות קמפיין קיקסטארטר לשלט שהוא כבר ברמה אחרת. אני מחכה לזה מאוד. זה הדור השני שלהם, אחרי קמפיין ומוצר מוצלחים בסיבוב הראשון.
אם אין לך בעיה לחכות, הייתי מחכה למוצר הזה שלדעתי הולך להיות נהדר.
היי חברים , אשמח לעזרה
רכשתי Harmony Ultimate עם מסך המגע .
לא מצליח לאקטב אותו , עשיתי לו ריסט מלא , אבל ברגע שאני מחבר אותו למחשב WIN 10 , המחשב לא מזהה אותו ,( מזהה טעינה אבל לא DATA )
קראתי קצת והבנתי שהיו קצת בעיות עם החיבורים להרבה משתמשים ...
מישהו מכיר ויכול לעזור ..? ממש מבואס כי לא יכול לתפעל אותו
כרגע אני תקוע על מסך שרשום Myharmony וציוד של חץ ומחשב
תודה רבה מראש !
לא מצליח לאקטב אותו , עשיתי לו ריסט מלא , אבל ברגע שאני מחבר אותו למחשב WIN 10 , המחשב לא מזהה אותו ,( מזהה טעינה אבל לא DATA )
תודה רבה מראש !
- Arthur_Morgan
-
- חבר פעיל מאוד

ראה תגובה שלי למעלה על בעיות בחיבוריות למחשב ובכלל בהרבה בעיות עם המכשיר.20/09/2021 0:00big27 כתב: היי חברים , אשמח לעזרה
תודה רבה מראש !...
אני עובד איתו דרך האפליקציה בסלולר, בגלל הבעייתיות עם החיבור למחשב.
- ildonaldo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 242
- שם מלא: ildonaldo trumpo
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
יש מחודשים באמזון. יוצא 1100 שח, אבל זה מגיע עם סוללה חלשה שאותה הם לא מחליפים בזמן החידוש. אני נאלצתי להחליף לבד עם סוללה חלופית מאליאקפרסס. זה עבד רק השאיר שריטות בצדדים כי השלט דבוק ממש חזק...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
נכון....
מציע שתמצא לך אחד מחודש באמאזון או באיביי.
הרבה יותר פשוט לעשות את השינויים במחשב או באפליקציה ואז לסנכרן בין ההאב לשלט בלי לחבר אותו למחשב ב usb.
שווה את הכסף לדעתי.
logitech 915-000238 Harmony Home Hub for Smartphone Control of 8 Home Entertainment and Automation Devices (Renewed) https://www.amazon.com/dp/B012EHUK74/re ... TAZ7F7SK94
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Arthur_Morgan
-
- חבר פעיל מאוד

אתמול בדיוק הושק קמפיין הקיקסטארטר של השלט שאמרתי שצפוי לעלות בחודשים הקרובים:13/09/2021 17:39Arthur_Morgan כתב: הרמוני elite הוא אחד השלטים הטובים שיש כרגע, אבל הוא מיושן ויש לו לא מעט חסרונות ובעיות.
אם אין לך בעיה לחכות, הייתי מחכה למוצר הזה שלדעתי הולך להיות נהדר....
https://www.kickstarter.com/projects/marton/remote-two
יקר, אבל לא הרבה יותר יקר מHarmony Elite.
לדעתי זה הולך להיות שלט מעולה, במיוחד למי שחשובה לו אינטגרציה לבית חכם, ו-Home Assistant בפרט. אני הזמנתי.
- ildonaldo
- חבר פעיל מאוד

לפי הסקירות, ה SOFABATON הוא העתק של הטכנולוגיה מהרמוני, אחד לאחד, רק עם ממשק ויזואלי שונה ומחודש:
הוא יצא למכירה דרך אתר החברה בנובמבר, אבל לא ההיתי ממהר לרכוש מוצר טרי שלא הבשיל. המחיר יהיה כמו הרמוני כאשר היה עדיין בייצור, ולא מחיר מופקע של היום מאז שלוגיטק הפסיקו לייצר. ההיתי ממתין ל 2022 עד שיהיו חוות דעת של משתמשים אמיתים שרכשו ולא של משפיענים בתשלום כמו אלו בסרטונים ששמתי.
אגב המוצר הוא סיני עם כל המשתמע בכך, העיקר תוכנה עם אנגלית עילגת ומלאה באגים, כפי שניתן לראות כבר בסרטון הראשון. כמובן קיים החשש שהחברה לא תשרוד ותעלם יום אחד. ההיתי רוכש רק בתנאי שה DATABASE של הקודים יהיה זמין OFFLINE
הוא יצא למכירה דרך אתר החברה בנובמבר, אבל לא ההיתי ממהר לרכוש מוצר טרי שלא הבשיל. המחיר יהיה כמו הרמוני כאשר היה עדיין בייצור, ולא מחיר מופקע של היום מאז שלוגיטק הפסיקו לייצר. ההיתי ממתין ל 2022 עד שיהיו חוות דעת של משתמשים אמיתים שרכשו ולא של משפיענים בתשלום כמו אלו בסרטונים ששמתי.
אגב המוצר הוא סיני עם כל המשתמע בכך, העיקר תוכנה עם אנגלית עילגת ומלאה באגים, כפי שניתן לראות כבר בסרטון הראשון. כמובן קיים החשש שהחברה לא תשרוד ותעלם יום אחד. ההיתי רוכש רק בתנאי שה DATABASE של הקודים יהיה זמין OFFLINE
השלט הכי טוב זה ה-Logitech Harmony One \ 900, עדיין משתמש בו.
יש לי גם את ה-Elite ואני לא נוגע בו. משתמש רק באפל' בנייד, היא מזויעה אבל אין חלופות.
כמו שרשמו לך פה, SofaBaton משתמשים בשירותי לוג'טק והעמידו כבר שלט (U1) ביניים נחמד והוא אפילו זמין באמזון.
amazon.com/dp/B07XG1HT7G
לא רשמת מה השימושים אז קצת קשה להמליץ.
למתחילים הייתי ממליץ על שלט הביניים של SofaBaton U1, או על לוג'יטק 350.
אם אתה בסדר עם שימוש בנייד במקום שלט, הרמוני האב של לוג'יטק, או RM4 של ברודלינק.
אם אתה רוצה שלט נוח שיחזיק שנים, ראה מה רשמתי למעלה בהתחלה, בהצלחה להשיג חדש עם סוללה טובה. אבל שווה השקעה.
אגב, בשבוע האחרון היו בעיות קשות עם שירותי הענן של לוג'יטק. נראה לי שפרצו להם או שהם עברו לשרתי ענן אחרים.
נאלצתי לאפס הכל עם ה-Elite וההאס ולשחזר, סיוט. לפי ההודעות בפורום שלהם אני לא היחיד.
ה-ONE חף מהבעיות הללו מאחר והוא עובד ב-IR ולא מסתמך על שירותי ענן, טוב רק לסינכרון ההגדרות. שזה פעם ב...
יש לי גם את ה-Elite ואני לא נוגע בו. משתמש רק באפל' בנייד, היא מזויעה אבל אין חלופות.
כמו שרשמו לך פה, SofaBaton משתמשים בשירותי לוג'טק והעמידו כבר שלט (U1) ביניים נחמד והוא אפילו זמין באמזון.
amazon.com/dp/B07XG1HT7G
לא רשמת מה השימושים אז קצת קשה להמליץ.
למתחילים הייתי ממליץ על שלט הביניים של SofaBaton U1, או על לוג'יטק 350.
אם אתה בסדר עם שימוש בנייד במקום שלט, הרמוני האב של לוג'יטק, או RM4 של ברודלינק.
אם אתה רוצה שלט נוח שיחזיק שנים, ראה מה רשמתי למעלה בהתחלה, בהצלחה להשיג חדש עם סוללה טובה. אבל שווה השקעה.
אגב, בשבוע האחרון היו בעיות קשות עם שירותי הענן של לוג'יטק. נראה לי שפרצו להם או שהם עברו לשרתי ענן אחרים.
נאלצתי לאפס הכל עם ה-Elite וההאס ולשחזר, סיוט. לפי ההודעות בפורום שלהם אני לא היחיד.
ה-ONE חף מהבעיות הללו מאחר והוא עובד ב-IR ולא מסתמך על שירותי ענן, טוב רק לסינכרון ההגדרות. שזה פעם ב...
יש גם שלט מאוד נחמד באלי אקספרס
אין הרבה פרטים
נראה בנויי טוב
המחיר לא גבוהה , וכדאי לשאול את המוכר
https://he.aliexpress.com/item/1005002675122574.html
אין הרבה פרטים
נראה בנויי טוב
https://he.aliexpress.com/item/1005002675122574.html
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
יש לי 2 שלטי לוגיטק הרמוני one
עם סוללות די חדשות
שניהם מצב נהדר , עובדים ( אבל אני כבר משתמש בשלטים אחרים אחרים)
מוכן גם להסביר איך מעדכנים דרך מחשב רגיל.
כולל מטען שנראה כמו אמבטיה.
אפרסם במדור יד שניה.
עם סוללות די חדשות
שניהם מצב נהדר , עובדים ( אבל אני כבר משתמש בשלטים אחרים אחרים)
מוכן גם להסביר איך מעדכנים דרך מחשב רגיל.
כולל מטען שנראה כמו אמבטיה.
אפרסם במדור יד שניה.
- ildonaldo
- חבר פעיל מאוד

"לשאול את המוכר" ? אתה רציני? אתה מצפה לסוחר סיני מעליאקפרסס שיהיה כנה איתך? מנחש שהתשובה שלו לכל שאלה שהוא גם כך לא מבין באנגלית היא משהו כמו "yes, friend, very good"02/10/2021 15:52nir222 כתב: יש גם שלט מאוד נחמד באלי אקספרס
אין הרבה פרטים
נראה בנויי טוב
https://he.aliexpress.com/item/1005002675122574.html...
לדעתי כבר עדיף להמר על ה SOFABATON הזה כי שם לפחות יש קהילת משתמשים ופורום פעיל...
- Arthur_Morgan
-
- חבר פעיל מאוד

שימו לב שיש עכשיו שני קמפייני קיקסטארטר לשלטים חכמים שרצים במקביל.
בהודעות הקודמות שלי אני דיברתי על Remote Two של YIO
הקמפיין השני הוא SofaBaton.
ה-SofaBaton נראה באמת דומה להרמוני, לא חקרתי אותו יותר מדיי.
ה-Remote Two זה השלט השני של היוצרים האלה, וקמפיין הקיקסטאטר הקודם שלהם היה הצלחה, כולם קיבלו את המוצר
לכן אני בטוח שגם הפעם אפשר לסמוך עליהם שהמוצר יסופק.
מי שרוצה שליטה חכמה על הבית, ובעיקר התממשקות עם Home Assistant ומערכות נוספות (API מלא), ה-Remote Two של YIO זו האופציה הכי טובה שיש כרגע לדעתי.
ה-Remote Two זה השלט השני של היוצרים האלה, וקמפיין הקיקסטאטר הקודם שלהם היה הצלחה, כולם קיבלו את המוצר
מי שרוצה שליטה חכמה על הבית, ובעיקר התממשקות עם Home Assistant ומערכות נוספות (API מלא), ה-Remote Two של YIO זו האופציה הכי טובה שיש כרגע לדעתי.
- danon9964
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- שם מלא: אבירן דנון
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
קצת יותר משבוע הם עשו לייב עם התורמים ודיברו במשך כמעט שעה וחצי ובאמת ענו גם להרבה שאלות ולא פחות חשוב הראו את השלט בפעולה באמיתי ולא באיזה הדמיה03/10/2021 0:53Arthur_Morgan כתב: שימו לב שיש עכשיו שני קמפייני קיקסטארטר לשלטים חכמים שרצים במקביל.
מי שרוצה שליטה חכמה על הבית, ובעיקר התממשקות עם Home Assistant ומערכות נוספות (API מלא), ה-Remote Two של YIO זו האופציה הכי טובה שיש כרגע לדעתי....
הינה לינק לשידור המוקלט :
נראה באמת טוב
אני כרגע עם ההרמוני עלית אבל באמת שוקל כן להזמין את השלט הזה שיצא לשוק (לא לא מתכוון "לזרוק" עכשיו כמעט 400 דולר)