צנזורה באתר?
-
offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
פנייה להנהלה:
הופתעתי לגלות היום ,כי הועלם שרשור בפורום אודיו דו ערוצי,שהפנה לאתר חדש בשם **** ,*****, *****.
באחת התגובות נאמר ע"י זיו,כי מערכת האתר,מסננת את כתובת האתר הזה.כתיבת המילה או הדומיין **** מצונזרים,ומתקבלים התווים. ****
לדעתי,מן הראוי היה לפחות לנמק מדוע הנהלת האתר מצנזרת כתובת של אתר מסויים,ובוחרת בצעד מרחיק לכת.
אני לתומי חשבתי, כי האתר כאן יעודד תחרות,ואף יברך עליה.
ברם,לפי העלמת האשכול התמוהה,ניתן לחשוב שבשרשור המדובר יש השמצה פרועה,או התנהגות לא ראוייה.
אודה לכם על התייחסותכם בנושא,ומה לא היה ראוי בשרשור שהוחלט להעלים אותו.
אופיר
הופתעתי לגלות היום ,כי הועלם שרשור בפורום אודיו דו ערוצי,שהפנה לאתר חדש בשם **** ,*****, *****.
באחת התגובות נאמר ע"י זיו,כי מערכת האתר,מסננת את כתובת האתר הזה.כתיבת המילה או הדומיין **** מצונזרים,ומתקבלים התווים. ****
לדעתי,מן הראוי היה לפחות לנמק מדוע הנהלת האתר מצנזרת כתובת של אתר מסויים,ובוחרת בצעד מרחיק לכת.
אני לתומי חשבתי, כי האתר כאן יעודד תחרות,ואף יברך עליה.
ברם,לפי העלמת האשכול התמוהה,ניתן לחשוב שבשרשור המדובר יש השמצה פרועה,או התנהגות לא ראוייה.
אודה לכם על התייחסותכם בנושא,ומה לא היה ראוי בשרשור שהוחלט להעלים אותו.
אופיר
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני הייתי פותח השירשור , השמצה לא הייתה שם על כך יעידו מנהלי האתר בהגינותם, רק ניסיון להעשיר את חברי האתר בכתבה נפלאה , לתדהמתי הופתעתי לגלות שהסירו את השירשור שפתחתי על רקע אישי , אני רואה מעשה זה קטנוני ביותר ופגיעה בזולת , בטוח שעל סמך עניין אישי אין לפגוע בחברי האתר ואף אחד לא צריך לסבול או להינזק.
אני חושב שההנהלה צריכה להיות קצת יותר בוגרת והרבה יותר מקצועית ולהשאיר את העניין האישי , אישי , מחיקת השירשור היא חולשה ולא מציגה אותכם באור יפה לכן חישבו פעמיים.
אני חושב שההנהלה צריכה להיות קצת יותר בוגרת והרבה יותר מקצועית ולהשאיר את העניין האישי , אישי , מחיקת השירשור היא חולשה ולא מציגה אותכם באור יפה לכן חישבו פעמיים.
משתמש עם רגל מעץ .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
צר לי מאוד על הפגיעה שאתם מרגישים, אבל יש לנו כאן כרגע נושא רגיש שדורש את טיפולנו.
DUPO בוודאי שהיה 100% מבחינתנו, הוא בוודאי שלא עבר על חוקי האתר ואין לנו כל טענה כלפיו.
הוא בוודאי יעיד שאני הודעתי לו מיד על הסרת ההודעה בהודעה פרטית. מאז שהסרנו אותה היו כמה התפתחויות שאנחנו מנועים מלפרט והייתי רוצה שלא להכנס לנושא. מקווה שתכבדו את רצוננו.
לגבי תחרות, זה לא האתר הראשון ולא האחרון שמתעסק בתחום הזה, לא בתחום החדשות, המאמרים או הפורומים. מאמרים היו קיימים בתפוז הרבה לפני שאנחנו היינו קיימים ולפני זה ב-IOL. יש פורומים בפוקט, בנענע, ב- YNET (וגם מאמרים), בגדטים, ב-FXP וב-הייד פארק כמובן.
אנחנו לא מרגישים מאויימים. זה בסדר גמור שיש עוד אתר שעוסק בתחום.
אנחנו משתדלים שלא להיכנס לפרטים מכמה סיבות השמורות איתנו (פרוט הסיבות לצערי יגרום יותר נזק מתועלת).
אם אתם לא סומכים עלינו שיש לנו סיבות וחושבים שזה אישי, אז אין לי דרך לשכנע אתכם אחרת.
בכל מקרה, אם וכאשר הנושא יפתר, נודיע על כך בפורום.
אגב, אין כל כוונה להסיר את השרשור הזה (למי שחושש מצנזורה...)
אנחנו משתדלים להסביר את עצמנו ככל הניתן (במקרה הזה לצערי אנחנו לא כ"כ יכולים להסביר הרבה, כך שאני בוודאי מניח שרבים יאמינו שיש כאן עניין אישי).
DUPO בוודאי שהיה 100% מבחינתנו, הוא בוודאי שלא עבר על חוקי האתר ואין לנו כל טענה כלפיו.
הוא בוודאי יעיד שאני הודעתי לו מיד על הסרת ההודעה בהודעה פרטית. מאז שהסרנו אותה היו כמה התפתחויות שאנחנו מנועים מלפרט והייתי רוצה שלא להכנס לנושא. מקווה שתכבדו את רצוננו.
לגבי תחרות, זה לא האתר הראשון ולא האחרון שמתעסק בתחום הזה, לא בתחום החדשות, המאמרים או הפורומים. מאמרים היו קיימים בתפוז הרבה לפני שאנחנו היינו קיימים ולפני זה ב-IOL. יש פורומים בפוקט, בנענע, ב- YNET (וגם מאמרים), בגדטים, ב-FXP וב-הייד פארק כמובן.
אנחנו לא מרגישים מאויימים. זה בסדר גמור שיש עוד אתר שעוסק בתחום.
אנחנו משתדלים שלא להיכנס לפרטים מכמה סיבות השמורות איתנו (פרוט הסיבות לצערי יגרום יותר נזק מתועלת).
אם אתם לא סומכים עלינו שיש לנו סיבות וחושבים שזה אישי, אז אין לי דרך לשכנע אתכם אחרת.
בכל מקרה, אם וכאשר הנושא יפתר, נודיע על כך בפורום.
אגב, אין כל כוונה להסיר את השרשור הזה (למי שחושש מצנזורה...)
אנחנו משתדלים להסביר את עצמנו ככל הניתן (במקרה הזה לצערי אנחנו לא כ"כ יכולים להסביר הרבה, כך שאני בוודאי מניח שרבים יאמינו שיש כאן עניין אישי).