תרגום מובנה עברית בסרט מוצג כג'יבריש - במחשב וגם בסטרימר
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
למה צריך לחלץ? כל נגן במחשב וכל סטרימר יודע לנגן כיתוביות מובנות
אני מתכוון ערוצי כיתוביות נפרדים בוידאו לא קידוד שלהם
כל קובץ mkv של סרט או סידרה למשל של נטפליקס מכיל 10-20 כיתוביות בשפות שונות ומגדירים בנגן עברית כברירת המחדל וזהו
אני מתכוון ערוצי כיתוביות נפרדים בוידאו לא קידוד שלהם
כל קובץ mkv של סרט או סידרה למשל של נטפליקס מכיל 10-20 כיתוביות בשפות שונות ומגדירים בנגן עברית כברירת המחדל וזהו
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
נסה לפתוח את הקובץ עם MPC BE/HC Player. אם אין לך, תוריד מפה: https://sourceforge.net/projects/mpcbe/
כאשר הסרט מתנגן, לחץ כפתור ימני על גבי תמונת הסרט ובחר ב-Subtitle Track או Subtitles.
מה מופיע שם?
כאשר הסרט מתנגן, לחץ כפתור ימני על גבי תמונת הסרט ובחר ב-Subtitle Track או Subtitles.
מה מופיע שם?
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
12/09/2021 8:10pixies כתב: נסה לפתוח את הקובץ עם MPC BE/HC Player. אם אין לך, תוריד מפה: https://sourceforge.net/projects/mpcbe/
מה מופיע שם?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם זה קורה לך רק עם הקובץ הזה, זה נראה לי כמו פגם בקובץ עצמו, משהו בהגדרות ה-Encoding של עברית שם לא תקין.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה שמלך האיקרא אמר. 
ואם מדובר בסרט שיש לו תרגום בסצינה, אולי כבר עדיף להוריד לו קובץ SRT חיצוני וזהו.

ואם מדובר בסרט שיש לו תרגום בסצינה, אולי כבר עדיף להוריד לו קובץ SRT חיצוני וזהו.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
כי זה לא ג'יבריש, זה יוונית (אתה יכול לבדוק עם אפליקציית Google Translate אם אתה לא מאמין לי). תבדוק אם במקרה בקובץ כתוביות בכמה שפות ותחליף לעברית אם קיים. אם אין זה אומר שבאתר שהורדת ממנו פישלו ורשמו שפה לא נכונה. במקרה כזה תצטרך SRT חיצוני.10/09/2021 16:48guyezra כתב: מישהו נתקל?
זה הסרט השני כבר בשבועיים האחרונים עם תרגום מובנה שמוצג לא טוב
היה לי גם ב-THE TOMORROW WAR
(כן, במחשב מוגדר עברית, CHARSET, שיחקתי עם פונטים שונים וכן קובץ SRT מוצג היטב)...
יוונית