ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מאתרי אמאזון (ארה"ב, גרמניה, איטליה, בריטניה וספרד)
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
ASUS ZenWiFi AX6600 Tri-Band Mesh WiFi 6 System (XT8 1PK) - Whole Home Coverage up to 2750 sq.ft & 4+ rooms, AiMesh, Included Lifetime Internet Security, Easy Setup, 3 SSID, Parental Control, White
מתלבט ללכת על ה ET8 , יודעים Wifi 6E יעבור חלק במכס וכו' ? (אושר בארץ)
האמת שזה התלבטות, אני רוצה לבן ולפחות 2 יחידות ... ה 6E לא קריטי אבל מרגיש קצת יותר future proof ... מישהו רואה חסרנות בגרסת ה et8 ?
הביקורות ברשת בקושי מדברות על ההבדלים בין xt8 ל et8 , הבנתי שהיתרון בגדול יותר הוא ב Backhaul אבל אני גם ככה אריץ אותו דרך האינטרנט אז טכנית אמור לפנות לחיבור 6e מול קליינט..
עדיין, לא בא לי שידשרו אישור משרד תקשורת או שהעניין יסתבך/יתעכב .. (אלא אם מישהו רואה יתרון גדול במיוחד, לא כל יום מחליפים בבית 3 ראוטרים ועוברים ל mesh)