סוג קבצים ב-v3.newzbin

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
zaviv פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1569
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
כאשר אני נמצא באתר ובוחר קטגוריה של Movies::Blu-ray מופיעים לי קבצים גדולים בסדר גודל של 30 עד 55 גיגה השאלות הן:
1. כיצד אני אני יודע האם הקובץ נתמך ע"י TVIX 4100/5100 ?
2. ישנה קטגוריה נוספת X.264 ו- H.264 מה ההבדל בינהם והאם הסטרימר יתמוך בהם?
3. קטגוריה נוספת הינה Movies::HD-DVD (קבצים מן הסתם קטנים יותר עד 25 גיגה)

אשמח לקבל תשובה אני לפני רכישה של הסטרימר ורציתי לדעת האם הוא נותן מענה לגבי הקטגוריות שציינתי, מגלישה בפורום הבנתי שצריך לצאת עידכון לגבי MKV

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1039
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

zaviv כתב:שלום לכולם
כאשר אני נמצא באתר ובוחר קטגוריה של Movies::Blu-ray מופיעים לי קבצים גדולים בסדר גודל של 30 עד 55 גיגה השאלות הן:
1. כיצד אני אני יודע האם הקובץ נתמך ע"י TVIX 4100/5100 ?
2. ישנה קטגוריה נוספת X.264 ו- H.264 מה ההבדל בינהם והאם הסטרימר יתמוך בהם?
3. קטגוריה נוספת הינה Movies::HD-DVD (קבצים מן הסתם קטנים יותר עד 25 גיגה)

אשמח לקבל תשובה אני לפני רכישה של הסטרימר ורציתי לדעת האם הוא נותן מענה לגבי הקטגוריות שציינתי, מגלישה בפורום הבנתי שצריך לצאת עידכון לגבי MKV
...
עדיין קשה להגיד בוודאות מה נתמך ועד כמה יציב זה יהיה. בגדלים האלה מעבר לשאלה האם המכשיר תומך/יתמוך בפורמט או בקונטיינר מסויים, יש גם עניין של יכולת המכשיר לעמוד בקצבים מסויימים. ידוע בוודאות שלמכשירים המבוססים על צ'יפים מסדרת ה-8623 ישנן מגבלות לנגן קבצים בעלי ביטרייטים גבוהים במיוחד. עד כמה גבוהים עדיין לא ברור לחלוטין. אני משער (בערבון מוגבל בלי שום התחייבות) שעם stream מבוסס MPEG2 יהיה למכשיר קל יותר להתמודד מאשר stream מבוסס H.264/AVC.

אין לי מושג איך בדיוק אתר מסויים מקטלג את התכנים שהוא מאנדקס ואין לי שום היכרות עם האתר הספציפי שהזכרת, אבל לפי מה שאתה מתאר זה נראה כאילו הם מקטלגים לפי סוג המדיה האופטית שממנה נעשה הריפ (blu-ray או HD-DVD). שים לב שעבור שני הסוגים מתבצע תהליך mastering שונה, ולכן ייתכן מאוד שאותו סרט ממקורות שונים וממדיות שונות יהיה באיכות שונה גם אם הוא מופיע באותה רזולוצייה.

לגבי ההבדלים בין H.264 ו-x264 אני חושב שכבר שאלת בדיוק את אותה שאלה לפני כחודש. התשובה לא השתנתה מאז.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=34598

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”