אני חייב להגיד את זה... התחדשתי!!!
אחרי כמה עצות ממכם, אנשים יקרים, קניתי את הפרוג'קט דביו 3 עם קדם מגבר של קיימברידג', קניתי גם מחט של גראדו אדום והסאונד... חלומי!
אפילו אמא שלי שקצת זילזלה בחיידק הפטיפונים שתקף אותי ("מה? נראה לך שאני אקשיב לתקליטים!"), נדהמה מהסאונד המדויק והמפורט שבקע מהפטיפון הנהדר הזה.
אני שמח שהלכתי על חדש, אפילו קיבלתי זיכוי על הסאנסוי. את ה-CEC שמרתי אצלי ושמתי בו את הראש של אורטופון שהגיע במקור עם הפרוג'קט, גם שומעים נהדר.
אני רוצה להודות לכולכם על העצות והמקצועיות שלכם, כן ירבו. ותודה מיוחדת ליגאל מ"פיוז" בגבעתיים שהיה ממש אחלה ונתן לאוזן שלי להתרשם מכמה פטיפונים לפני הקנייה.
תודה חברים.
ארז.
אפילו אמא שלי שקצת זילזלה בחיידק הפטיפונים שתקף אותי ("מה? נראה לך שאני אקשיב לתקליטים!"), נדהמה מהסאונד המדויק והמפורט שבקע מהפטיפון הנהדר הזה.
אני שמח שהלכתי על חדש, אפילו קיבלתי זיכוי על הסאנסוי. את ה-CEC שמרתי אצלי ושמתי בו את הראש של אורטופון שהגיע במקור עם הפרוג'קט, גם שומעים נהדר.
אני רוצה להודות לכולכם על העצות והמקצועיות שלכם, כן ירבו. ותודה מיוחדת ליגאל מ"פיוז" בגבעתיים שהיה ממש אחלה ונתן לאוזן שלי להתרשם מכמה פטיפונים לפני הקנייה.
תודה חברים.
ארז.
מזל טוב
תמונות
תמונות
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
תודה רבה חברים. אתם אחלה.
מישהו יודע אם עשיתי בחירה נכונה בקשר לקדם של קיימברידג', כי אולי הקדם של פרוג'קט מתאים לפרוג'קט יותר, לא? בכל זאת שומעים סוף הדרך.
ועוד שאלה קטנה: הגראדו אדום נחשב לראש ממש איכותי או שהוא הפשוט בסידרה?
מישהו יודע אם עשיתי בחירה נכונה בקשר לקדם של קיימברידג', כי אולי הקדם של פרוג'קט מתאים לפרוג'קט יותר, לא? בכל זאת שומעים סוף הדרך.
ועוד שאלה קטנה: הגראדו אדום נחשב לראש ממש איכותי או שהוא הפשוט בסידרה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
תן לעצמך זמן להתרגל לצליל השונה שבוקע מכל תקליט, החלט מהו סגנון המוסיקה שאותו אתה אוהב לשמוע בפטיפון, התחל את אוסף התקליטים שלך...rick090 כתב:מישהו יודע אם עשיתי בחירה נכונה בקשר לקדם של קיימברידג', כי אולי הקדם של פרוג'קט מתאים לפרוג'קט יותר, לא? בכל זאת שומעים סוף הדרך.
ועוד שאלה קטנה: הגראדו אדום נחשב לראש ממש איכותי או שהוא הפשוט בסידרה?...
אין שום טעם לשדרג עוד לפני שהתחלת להנות. עם הזמן אולי תחליט שכדאי להחליף רכיב כזה או רכיב אחר, או שאולי תחליט שאתה מרוצה מהסט-אפ הנוכחי.
חוץ מזה, אם כל הזמן תתעסק בשידרוגים ובקנייה הבאה, לא תצליח להנות מהמוסיקה, שזה מה שחשוב בסופו של דבר...
זו לפחות דעתי.
תתחדש!
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
shaysharon כתב -
עשית אחלה קניה - תתחדש ותהנה תהנה ותהנה .
צודק מאד - תן לעצמך קצת זמן .תן לעצמך זמן להתרגל לצליל השונה שבוקע מכל תקליט...
אין שום טעם לשדרג עוד לפני שהתחלת להנות...
חוץ מזה, אם כל הזמן תתעסק בשידרוגים ובקנייה הבאה, לא תצליח להנות מהמוסיקה, שזה מה שחשוב בסופו של דבר......
עשית אחלה קניה - תתחדש ותהנה תהנה ותהנה .
לו הייתי רוטשילד ...
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
ארז,
יישר כוח, לווינילומניה עדיין לא מצאו תרופה. עשה ניסון להאזין לתקליט פעמיים, פעם בעיניים פקוחות ופעם בעיניים עצומות. לרוב חשים בהבדל בשמיעה. אני נהנה ממש מהאזנה בעיניים עצומות (כשאפשר).
יישר כוח, לווינילומניה עדיין לא מצאו תרופה. עשה ניסון להאזין לתקליט פעמיים, פעם בעיניים פקוחות ופעם בעיניים עצומות. לרוב חשים בהבדל בשמיעה. אני נהנה ממש מהאזנה בעיניים עצומות (כשאפשר).
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
תתחדש ותהנה!
פרוג'קט חברה איכותית לפטיפונים,גם הפונוסטייג' שקנית מצוין,ואגיד שוב את המשפט-אין
כמו הסאונד האנלוגי! ואם אתה מתעניין בפונוסטייג'ים של פרוג'קט תקרא את ההודעה שלי בנושא סוף הת'רד הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=36210
כמו הסאונד האנלוגי! ואם אתה מתעניין בפונוסטייג'ים של פרוג'קט תקרא את ההודעה שלי בנושא סוף הת'רד הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=36210