הכי טוב שתפנה ישירות למוראל בנס ציונה. הם יודעים איזו תיבת תהודה אידאלית למוצרים שלהם. ישנו שם בחור בשם זיו והוא לבטח ישמח לעזור לך. בחרת דרייבר מצוין.
כן רק שהתוכנות האלו מסובכות ואין לי מושג מה אני אמור לעשות שם....ולכן אני פונה אליכם שאתם כן מבינים מה עושים.
בבקשה תקישו רק את הנתונים ותתכנו לי בכללי את המידות שאני צריך
לא ביקשתי לשבת ולחשב לי את זה חודש,בבקשה אנשים אני לא רוצה להיתקע עכשיו
החברה משום מה אינה מפרסמת את כל הנתונים של הדרייבר בחוברת ההדרכה ולא ניתן להשיגם באינטרנט...,בתור צעד ראשון,תיצור קשר עם החברה שישלחו לך את הנתונים המלאים של המיד-באס ואז נוכל להתקדם.
הוא אמר שאין להם פרטים מדוייקים שצריכים בבניית תיבה כי זה מתוכנן לרכב והתיבה היא למעשה הנפח שבדלת ולכן זה לא רלוונטי...
הוא נתן לי נקודה להתחיל בה ונתן לי המלצה לבדוק קודם עם קרטונים לפני שאני עובר לעץ...
15 ליטר גובה 30 רוחב 20 עומק 25
מה אתם אומרים??
אני אומר לך על זה!
אפילו הייתי עושה:
רוחב 20
גובה 30
עומק 30
יוצא 18 ליטר, נראה לי הרבה יותר הגיוני.
אגב הייתי הולך ברמקול הזה דווקא על טוויטר למטה וופר למעלה.
אורי,
אני דווקא מעדיף את הוופר למטה ואת הטויטר למעלה...ככה אני אוהב.
לגבי התיבת תהודה, התכנון שלי הוא יותר בכיוון של תיבה סגורה, אז השאלה שלי אלייך היא האם אתה עדיין מעדיף את מה שהצעתי לי, 18 ליטר גם שזה יהיה קופסא סגורה...
ועוד דבר...כנראה אני יילך על עץ MDF בעובי של 1.8 סמ ומבפנים יהיה חומר לבידוד, מה שיוריד טיפה מהנפח הפנימי.
כנראה שבאמת אני יילך על ה18 ליטר...
חומר לבידוד אתה לא צריך בפנים.
אתה יכול לבנות 15 ליטר, ולמלא בפנים מלא בצמר סלעים. מה שאתה עושה אתה קונה חומר ששמים בתוך מסננים של דגים.
אם אתה רוצה יש לי חומר מיוחד לתיבות שבמקור מיועד לרכב שמרססים ועושה שיפור אקוסטי פילאי.
התיבה של 18 כבר לא תצטרך לדעתי חומר בידוד אלא איזשהו חומר שיהיה מאחורי הוופר (סוג של ספוג בייצים למשל או סתם ספוג) שמה שהוא יעשה זה יבלום גלים עומדים מאחורה.
חומר כמו צמר סלעים ודומיו לא מקטין את הנפח , להפך.
רצוי שתבחר בתכנון של תיבה סגורה שהרי לכך הרמקולים יועדו מההתחלה (אם זה במדף האחורי או בדלתות הרכב...)! תמלא את התיבה באקרילן סינטטי שישמש לך כחומר בליעה,ותדאג לאטימה מלאה של התיבה.
בהצלחה ...