התקנה של מנגל גז במרפסת
היי, אני רוצה להתקין מנגל גז במרפסת אבל אין לי שם הכנה לגז. מה שרציתי לשאול זה אם עדיף לי להביא מישהו שיחצוב בקירות ויחבר את המרפסת לקו גז הביתי שלי או שעדיף לשים בלון גז צמוד? מן הסתם האופציה השנייה תהיה יותר פשוטה וזולה, אבל זה נוח לטווח ארוך? כל כמה הדלקות בערך צריך להחליף את הבלון? וזה לא מסוכן שהוא ככה חשוף במרפסת? דבר אחר שרציתי לשאול זה על האחריות של החברה של המנגל - קראתי פה https://israelnow.co.il/%d7%97%d7%93%d7 ... %99%d7%9f/ שאם מזמינים את המנגל באינטרנט חשוב במיוחד לוודא את עניין האחריות, אבל אם אני מזמין מאתר מחו"ל אז האחריות הזאת לא תעזור לי, נכון? אני הרי לא אשלח אותו חזרה לתיקון...? אתם יודעים אולי לאיזה חברות יש שירות תיקונים בארץ שחל גם על מוצר שנקנה בחו"ל?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
ברור שהכי נוח זו נקודת גז במרפסת.
האם זה כדאי - החלטה אישית שלך בתלות במחיר ובלכלוך בעת ביצוע העבודה.
שיפוצניק יכול להעביר לך צינור נחושת עבור הגז, אבל אסור לו לחבר את זה. צריך טכנאי גז מטעם חברת הגז לבצע את החיבור ואת נקודת הגז בקצה.
לגבי בלון גז - אין שום בעיה שהוא חשוף במרפסת. בד"כ בעגלה של הגריל גז יש מקום לבלון או שניים 5 ק"ג כל אחד כך שלא תהיה שמש ישירה.
לגבי כמה זמן זה יחזיק - תלוי בתדירות ההפעלה ובמשך השימוש בכל פעם.
האם זה כדאי - החלטה אישית שלך בתלות במחיר ובלכלוך בעת ביצוע העבודה.
שיפוצניק יכול להעביר לך צינור נחושת עבור הגז, אבל אסור לו לחבר את זה. צריך טכנאי גז מטעם חברת הגז לבצע את החיבור ואת נקודת הגז בקצה.
לגבי בלון גז - אין שום בעיה שהוא חשוף במרפסת. בד"כ בעגלה של הגריל גז יש מקום לבלון או שניים 5 ק"ג כל אחד כך שלא תהיה שמש ישירה.
לגבי כמה זמן זה יחזיק - תלוי בתדירות ההפעלה ובמשך השימוש בכל פעם.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73189
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
אני משתמש בבלון קטן - מוחבא מתחת לכיסוי של המנגל כשהוא לא בשימוש (מנותק כמובן).