HAUPPAUGE WINTV-PVR 150 MCE KIT
לחברי הפורום שלו
אני צריך את עזרתכם כבר פעם שני שהחלפתי את הצוצר ועדין אין אני מצליך להגדיר את MCE דרך WINDOWS VISTA .
נתונים:
כרטיס HAUPPAUGE WINTV-PVR 150 MCE KIT
שלט המדיה סנטר בצבע אפור אך יש לציין כי בשני הקיטים שקיבלתי עינית ה IR היא אדומה
וא בצבע שחור כמו שחברים שלי קנו.
ה BLASTER בצבע שחור.
הממיר הוא של HOT מסוג THOMSON כסוך דגם ישן מערוצי זהב עם שלט כחול.
פרטי התקלה:
כאשר אני מבצע את הגדרת ה TV דרך הVISTA MCE אני מגיע לשלב שהוא מנסה לזהות את השלט של ה SET UP BOX עי לחיצת 0 והוא מזהה את השלט בהצלחה .
כאשר מגיע השלב הסופי שהממיר צריך לזהות את השלט של ה MCE העימית לא מגיבה בשינוי התחנה אני משדר 111 עי שלט ה MCE ב VISTA MCE אני רואה את המספרים 111 אבל פיזית הוא לא שינה את התחנה בממיר.
אבקש את עזרתכם בבקשה כבר זה המוצר השני שנשלח אלי ואולי משהו בעינית לא בסדר או אולי בממיר.
אשמח לקבל עזרה בבעיה זו כדי שאוכל להשתמש בטכנולוגיה הזו .
בנוסף היבור בין הממיר ל PVR הוא עי כבל RCA שאני רואה ב FULL SCREEN יש גלים רצים על המסך האם ניתן לפתור בעיה זו
בברכה
רמי קלייטמן
RAMIK74 [at] GMAIL [dot] COM (נערך ע"י oshapir)
אני צריך את עזרתכם כבר פעם שני שהחלפתי את הצוצר ועדין אין אני מצליך להגדיר את MCE דרך WINDOWS VISTA .
נתונים:
כרטיס HAUPPAUGE WINTV-PVR 150 MCE KIT
שלט המדיה סנטר בצבע אפור אך יש לציין כי בשני הקיטים שקיבלתי עינית ה IR היא אדומה
וא בצבע שחור כמו שחברים שלי קנו.
ה BLASTER בצבע שחור.
הממיר הוא של HOT מסוג THOMSON כסוך דגם ישן מערוצי זהב עם שלט כחול.
פרטי התקלה:
כאשר אני מבצע את הגדרת ה TV דרך הVISTA MCE אני מגיע לשלב שהוא מנסה לזהות את השלט של ה SET UP BOX עי לחיצת 0 והוא מזהה את השלט בהצלחה .
כאשר מגיע השלב הסופי שהממיר צריך לזהות את השלט של ה MCE העימית לא מגיבה בשינוי התחנה אני משדר 111 עי שלט ה MCE ב VISTA MCE אני רואה את המספרים 111 אבל פיזית הוא לא שינה את התחנה בממיר.
אבקש את עזרתכם בבקשה כבר זה המוצר השני שנשלח אלי ואולי משהו בעינית לא בסדר או אולי בממיר.
אשמח לקבל עזרה בבעיה זו כדי שאוכל להשתמש בטכנולוגיה הזו .
בנוסף היבור בין הממיר ל PVR הוא עי כבל RCA שאני רואה ב FULL SCREEN יש גלים רצים על המסך האם ניתן לפתור בעיה זו
בברכה
רמי קלייטמן
RAMIK74 [at] GMAIL [dot] COM (נערך ע"י oshapir)
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
גם לי יש כזה ממיר והוא עובד בצורה טובה מאד
תבדוק שהעיינית מהבהבת בזמן ההעברה של הערוץ, אם לא אז תבדוק שזה מחובר נכון לכרטיס
תבדוק שהעיינית מהבהבת בזמן ההעברה של הערוץ, אם לא אז תבדוק שזה מחובר נכון לכרטיס
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר