החלפת נתב סיבים בזה של סלקום
שלום. בסלקום התקינו לי נתב עם חיבור לסיבים מסוג sagemcom c517. שמעתי וקראתי שבחברה מקודדים את הגלישה למכשירים שלהם כך שלא יעזור אם תקנה נתב פרטי, זה לא יעבוד. האם באמת זה כך? האם יש דרך לעקוף את זה? לא רוצה לשלם תוספת 25 שח לחודש עבור הנתב. מה ניתן לעשות?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אתה צריך שכתובת ה-MAC שלך תהיה רשומה במערכות סלקום.
הם לא ירשמו ציוד פרטי. הדרך היא לקבל מהם מתאם אופטי שהם רושמים אותו ולהתחבר אליו.
אפשרות אחרת היא לעשות Clone ל-MAC של המתאם שהם מספקים ורושמים אל ציוד פרטי שלך שמתחבר לסיב. ואז אתה שם את המתאם שלהם בצד ללא שימוש. אין פה ייתרון אלא אם יש לך בעיית מקום קשה בארון התקשורת.
הם לא ירשמו ציוד פרטי. הדרך היא לקבל מהם מתאם אופטי שהם רושמים אותו ולהתחבר אליו.
אפשרות אחרת היא לעשות Clone ל-MAC של המתאם שהם מספקים ורושמים אל ציוד פרטי שלך שמתחבר לסיב. ואז אתה שם את המתאם שלהם בצד ללא שימוש. אין פה ייתרון אלא אם יש לך בעיית מקום קשה בארון התקשורת.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אגב. זה עובד טוב ?24/08/2021 9:32איינשטיין כתב: אתה צריך שכתובת ה-MAC שלך תהיה רשומה במערכות סלקום.
אפשרות אחרת היא לעשות Clone ל-MAC של המתאם שהם מספקים ורושמים אל ציוד פרטי שלך שמתחבר לסיב. ואז אתה שם את המתאם שלהם בצד ללא שימוש. אין פה ייתרון אלא אם יש לך בעיית מקום קשה בארון התקשורת....
איך אני יודע מה הmac של המתאם שהם מספקים?24/08/2021 9:32איינשטיין כתב: אתה צריך שכתובת ה-MAC שלך תהיה רשומה במערכות סלקום.
אפשרות אחרת היא לעשות Clone ל-MAC של המתאם שהם מספקים ורושמים אל ציוד פרטי שלך שמתחבר לסיב. ואז אתה שם את המתאם שלהם בצד ללא שימוש. אין פה ייתרון אלא אם יש לך בעיית מקום קשה בארון התקשורת....
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אני שאלתי את הטכנאי והוא אמר לי. נדמה לי שהייתה מדבקה בקופסה עם זה.26/08/2021 15:30nir11 כתב:איך אני יודע מה הmac של המתאם שהם מספקים?24/08/2021 9:32איינשטיין כתב: אתה צריך שכתובת ה-MAC שלך תהיה רשומה במערכות סלקום.
אפשרות אחרת היא לעשות Clone ל-MAC של המתאם שהם מספקים ורושמים אל ציוד פרטי שלך שמתחבר לסיב. ואז אתה שם את המתאם שלהם בצד ללא שימוש. אין פה ייתרון אלא אם יש לך בעיית מקום קשה בארון התקשורת.......
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!