התלבטות בין סוני 9096 לסמסונג 75q95t
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אם השימושים העתידיים שלך כוללים ריב עם נציגי שירות, איומי תביעה, פרסום פוסטים של אכלו לי שתו לי ולקינוח אם מתחשק לך להוריד את ה75 אינטש מהקיר ולגרור אותה לפח המחזור עוד שנה... אז סמסונג זה בדיוק המוצר שחיפשת
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20190
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
איכות התמונה ב-Q95T תהיה הרבה יותר טובה מה-XH90. בנוסף יש לך את קופסת החיבורים שזה נחמד ונוח.
מבחינת החסרונות, הרבה קונים מאוכזבים מרמת DSE במסכים האלה.
לגבי עניין ה"אמינות" אני לא אגיד שום דבר, כי לאף אחד כאן אין באמת מספרים שיכולים לתת אינדקציה כלשהי.
עם זאת, רמת השירות של א"פ ידועה לשמצה כאן בפורום, ויש לך אחריות לשנה אחת בלבד. גם אם תאריך אותה ל-3 שנים נוספות, ב-3 שנים הנוספות האלה, הם יבחרו איזה דגם טלוויזיה מגיע לך במקרה של תקלה שדורשת החלפה.
מבחינת החסרונות, הרבה קונים מאוכזבים מרמת DSE במסכים האלה.
לגבי עניין ה"אמינות" אני לא אגיד שום דבר, כי לאף אחד כאן אין באמת מספרים שיכולים לתת אינדקציה כלשהי.
עם זאת, רמת השירות של א"פ ידועה לשמצה כאן בפורום, ויש לך אחריות לשנה אחת בלבד. גם אם תאריך אותה ל-3 שנים נוספות, ב-3 שנים הנוספות האלה, הם יבחרו איזה דגם טלוויזיה מגיע לך במקרה של תקלה שדורשת החלפה.
- ildonaldo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 242
- שם מלא: ildonaldo trumpo
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
אם ההית גר בחול, ההיתי אומר הסמסונג עדיפה. אבל כאן בארץ, ללא ספק למען בריאותך הנפשית, לך על הסוני. משהו מאד חשוד בטלויזיות סמסונג שמגיעות לארץ, לפחות מהרושם של יחס תלונות על תקלות סמסונג לעומת כל חברה אחרת, אפילו היסנס...
אם אנחנו מתעלמים מעניין השירות הקלוקל, רשע ומתעלל של סמסונג (ע"פ מיטב מעשיות אלקטרוניקס פרו שמופיעות פה חדשות לבקרים, צהריים וערבים), ואני מתעלם מזה היות ואנחנו כישראלים דוגלים בדבר אחד ברור וזה "יהיה בסדר". אז באמת אשאיר את עניין האחריות והשירות לפותח השרשור.
כאשר משווים את ה-XH90 ל-Q80T יש באמת קרב ושיקול לכאן או לכאן. מבחינת יכולת המסך ה-Q90/95T אין הרבה תחרות. הסמסונג נוטה (שוב ע"פ מעשיות כאן בפורום ובעיקר בחו"ל) להיות עם DSE שמאוד מציק להרבה אנשים. בעיקר מי שצופה בספורט או גיימינג מסוגים מסויימים. אבל ההבדל ביכולות בין המסכים בהחלט שווה אלפייה של הבדל, שוב בלי להתייחס לאחריות, רק המוצר מבחינה טכנית. כפי שצויין, לפני שמתלבטים בין הדגמים כדאי לבדוק שיש בכלל כיוון ליחידה קיימת במלאי.
כאשר משווים את ה-XH90 ל-Q80T יש באמת קרב ושיקול לכאן או לכאן. מבחינת יכולת המסך ה-Q90/95T אין הרבה תחרות. הסמסונג נוטה (שוב ע"פ מעשיות כאן בפורום ובעיקר בחו"ל) להיות עם DSE שמאוד מציק להרבה אנשים. בעיקר מי שצופה בספורט או גיימינג מסוגים מסויימים. אבל ההבדל ביכולות בין המסכים בהחלט שווה אלפייה של הבדל, שוב בלי להתייחס לאחריות, רק המוצר מבחינה טכנית. כפי שצויין, לפני שמתלבטים בין הדגמים כדאי לבדוק שיש בכלל כיוון ליחידה קיימת במלאי.
באחריות של סוני זה אחרת, במקרה של הפעלת אחריות, מעבר לשנה הראשונה (ידוע לי שסוני מגיעה ישירות עם 3 שנות אחריות)?23/08/2021 19:41TheCoolest כתב: ....יש לך אחריות לשנה אחת בלבד. גם אם תאריך אותה ל-3 שנים נוספות, ב-3 שנים הנוספות האלה, הם יבחרו איזה דגם טלוויזיה מגיע לך במקרה של תקלה שדורשת החלפה....
עד כדי כך, שבאוגוסט 2021 כבר אין מלאי של Q95T? מסקרן אותי, אז מי המחליפה? אני מופתע. מרגיש לי מוקדם מדי שכבר יהיה מחסור במלאי....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20190
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר: