תגובות לסקירת נגן Blu-ray: Pioneer BDP-LX70
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לסקירה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1001
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1001
מאמר יפה ומקיף
אבל סליחה על ההערה
לבדוק מכשיר כזה עם מסך כזה ....
זה כמו לבדוק אלפא ברירה אדומה נוצצת על כביש שכונתי מלא במפרים ובורות-ביום שישי
כשכולם בדאבל פארקינג
אני מצטער אבל מה שהיה משלים את הבדיקה והסקירה זה בדיקה מול מסך 1080P
ואם אין בנמצא אז עושים את הבדיקה בפיוניר עם המסך שמתאים למכשיר כדי לבדוק את הרף הגבוה של היכולות שלו
אבל קחו את זה כביקורת בונה
אבל סליחה על ההערה
לבדוק מכשיר כזה עם מסך כזה ....
זה כמו לבדוק אלפא ברירה אדומה נוצצת על כביש שכונתי מלא במפרים ובורות-ביום שישי
כשכולם בדאבל פארקינג
אני מצטער אבל מה שהיה משלים את הבדיקה והסקירה זה בדיקה מול מסך 1080P
ואם אין בנמצא אז עושים את הבדיקה בפיוניר עם המסך שמתאים למכשיר כדי לבדוק את הרף הגבוה של היכולות שלו
אבל קחו את זה כביקורת בונה
מכור לסאונד של אלפא -רומיאו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
GTV,
יש כמה בעיות:
1. זה המסך שהיה לנו כרגע זמין
2. הפוקוס של הסקירה לא היתה על איכות התמונה (אנחנו כבר הרי יודעים שאיכות התמונה ב-Blu-Ray מעולה...)
המטרה של הביקורת היא לזהות את ההבדלים ואת הייחוד של נגן Blu-Ray ספיציפי זה אל מול האחרים. המטרה אינה לספק מידע לגבי איכות התמונה האבסלוטי של Blu-Ray.
יתכן שבעתיד נעשה SHOOTOUT לגבי איכות תמונה בין נגני Blu-Ray. אני כבר אומר שלדעתי לא תצליח להבדיל בין אף נגן לאף נגן (כולם משתמשים כיום בדיוק באותו DECODER ובאותה אלקטרוניקה) ולכן, למרות שהיינו מעדיפים לעשות את הבדיקה על מסך FULL HD, הבדיקה בעיני תקפה בדיוק באותה מידה בגלל הפוקוס שלה.
לגבי השימוש עם מסך של פיוניר, צריך לקחת בחשבון שמדובר במסך שאין להרבה מאוד אנשים ושקשה מאוד להשיגו גם לבדיקה (בזמנו עבדנו די קשה בכדי להגיע לסקירה של המסך).
קיבלנו את הביקורת, אבל נכון לכרגע, אנחנו עדיין בעלי מסכי HD READY (גם אני) ולכן הבדיקות יבוצעו על מסכים כאלה, פרט למקרים שבהם היבואנים יסכימו להעביר לנו מסך FULL HD לבדיקה במקביל (כמו למשל במקרה של טושיבה).
יש כמה בעיות:
1. זה המסך שהיה לנו כרגע זמין
2. הפוקוס של הסקירה לא היתה על איכות התמונה (אנחנו כבר הרי יודעים שאיכות התמונה ב-Blu-Ray מעולה...)
המטרה של הביקורת היא לזהות את ההבדלים ואת הייחוד של נגן Blu-Ray ספיציפי זה אל מול האחרים. המטרה אינה לספק מידע לגבי איכות התמונה האבסלוטי של Blu-Ray.
יתכן שבעתיד נעשה SHOOTOUT לגבי איכות תמונה בין נגני Blu-Ray. אני כבר אומר שלדעתי לא תצליח להבדיל בין אף נגן לאף נגן (כולם משתמשים כיום בדיוק באותו DECODER ובאותה אלקטרוניקה) ולכן, למרות שהיינו מעדיפים לעשות את הבדיקה על מסך FULL HD, הבדיקה בעיני תקפה בדיוק באותה מידה בגלל הפוקוס שלה.
לגבי השימוש עם מסך של פיוניר, צריך לקחת בחשבון שמדובר במסך שאין להרבה מאוד אנשים ושקשה מאוד להשיגו גם לבדיקה (בזמנו עבדנו די קשה בכדי להגיע לסקירה של המסך).
קיבלנו את הביקורת, אבל נכון לכרגע, אנחנו עדיין בעלי מסכי HD READY (גם אני) ולכן הבדיקות יבוצעו על מסכים כאלה, פרט למקרים שבהם היבואנים יסכימו להעביר לנו מסך FULL HD לבדיקה במקביל (כמו למשל במקרה של טושיבה).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
GTV,
ביקורת מקיפה כזו כמו שזיו עשה לוקחת בערך שבוע-שבועיים, כמובן מעבר להתחייבויות הראשוניות של עבודה, משפחה ילדים.....
ההצעה שלך לעשות את זה אצל היבואן היא נכונה במהות אבל לא פרקטית עבור אנשים שעושים את זה כתחביב וללא תמורה.
אם היית מציע לעשות מגבית, אצל חברי האתר בשביל לקנות לזיו מסך FHD, הייתי אומר שזה כבר משהו רציני....כולה כמה שקלים כל אחד, לא ביג דיל, לא?
ביקורת מקיפה כזו כמו שזיו עשה לוקחת בערך שבוע-שבועיים, כמובן מעבר להתחייבויות הראשוניות של עבודה, משפחה ילדים.....
ההצעה שלך לעשות את זה אצל היבואן היא נכונה במהות אבל לא פרקטית עבור אנשים שעושים את זה כתחביב וללא תמורה.
אם היית מציע לעשות מגבית, אצל חברי האתר בשביל לקנות לזיו מסך FHD, הייתי אומר שזה כבר משהו רציני....כולה כמה שקלים כל אחד, לא ביג דיל, לא?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הרעיון הוא לא מקורי שלי.
ככה עובדים כמה אתרים בחו"ל (TOM'S HARDWARE התחיל ככה ואם אני לא טועה גם KEN ROCKWELL היה ככה או צלם אחר שעושה סקירות).
הם כותבים שהם היו רוצים לעשות סקירה על איזה מוצר ואם יהיו מספיק תורמים כדי להגיע לרכישה של המוצר, הם יעשו את זה.
תמיד זה עבד.
אני לא אומר שזה מה שצריך בהכרח לעשות כאן, אבל מצד שני, צריך להבין שזה סה"כ תחביב ובעיקר רצון טוב של אנשים לתרום לקהילה....
ככה עובדים כמה אתרים בחו"ל (TOM'S HARDWARE התחיל ככה ואם אני לא טועה גם KEN ROCKWELL היה ככה או צלם אחר שעושה סקירות).
הם כותבים שהם היו רוצים לעשות סקירה על איזה מוצר ואם יהיו מספיק תורמים כדי להגיע לרכישה של המוצר, הם יעשו את זה.
תמיד זה עבד.
אני לא אומר שזה מה שצריך בהכרח לעשות כאן, אבל מצד שני, צריך להבין שזה סה"כ תחביב ובעיקר רצון טוב של אנשים לתרום לקהילה....
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
ziv_r גם לאחר "ההארה" וההתנצלויות (שלדעתי מיותרות) אני עדיין מוקסם מהבחינה לגופו של עניין של המוצר, ואני "מצדיע" לך על היכולת "להעמיק", כל הכבודziv_r כתב:תגובות, הערות ושאלות לסקירה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1001...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
איזה כיף אחרי 9 שנים לרכוש אותו ב300 שקל 😝😝😝😝🌟🌟🌟🌟🌟אחרי ביקורת כזו ותמחור של 10900 😅😅😅
נחכה עוד 9 שנים נרכוש את bdp lx88 pioneer ב300 ......💋💋💋💘
תמונות לקטני אמונה רק מחר שאחזור מעבודה
·ADICT כתב:נחכה עוד 9 שנים נרכוש את bdp lx88 pioneer ב300 ......💋💋💋💘...
עזוב אותך שלומי, האופו 105 אוכל אותו בלי מלח וגם עולה פחות....
מכשיר הדגל בלי תמיכה ב DTS-HD & Dolby TrueHD ?
זה לא רציני.
ארז
למה לא תומך
😔😔
דרך אגב זיו לא רשמת בביקורת שהמכשיר חצי אפוי ולא תומך dts hd master גם לא בעידכון תוכנה לא מבין איך זה ומבאס 😔😔😔
·http://www.cnet.com/uk/products/pioneer-bdp-lx70/ADICT כתב:למה לא תומך😔😔
...
THE BAD Not compatible with Blu-ray Profile 1.1; no HDMI 1.3 input; expensive; slow to load discs.
ומתוך הסקירה באתר:
"חוסר תמיכה בפורמטי האודיו החדשים: DTS-HD & Dolby TrueHD.
מחיר.
Trickplay איטי."
300 ש"ח, וואלה
חוסכים עוד קצת ורוכשיםOPPO BDP-83 יד 2 ש"גומר" אותו...!
אני חייב לאמר שאני מרוצה ממנו מאוד
סאונד מדהים ותמונה עוד יותר והבנייה
ממש של קבלן בנייה מקצועי
איתי מה זה בשבילך לחסוך "קצת "
אופו 83 כמה 1500 2000 שח תודה רבה מוותר
יש לי גם bdp lx51 pioneer תומך הכל
סאונד מדהים ותמונה עוד יותר והבנייה
ממש של קבלן בנייה מקצועי
איתי מה זה בשבילך לחסוך "קצת "
אופו 83 כמה 1500 2000 שח תודה רבה מוותר
יש לי גם bdp lx51 pioneer תומך הכל