DVD מקליט - לא מציג ערוצי HOT שבתשלום
HELP בבקשה!
קניתי DVD מקליט LG 7622W. בחוברת ההפעלה אין הסבר לעניין חיבור לממיר, רק לטלויזיה. איך שלא חיברתי אותו לממיר של HOT ולטלויזיה לא הצלחתי לראות בערוצים המוקלטים בזכרון של ה- DVD את ערוצי הסרטים ויתר הערוצים שהם ב"חבילות" בתשלום. בסריקה שה- DVD מבצע לצורך שמירת תחנות הוא קולט רק את הערוצים ה"פתוחים" (אלה שבחבילת הבסיס, אני חושב).
יש לי ממיר של HOT עם 2 יציאות SCART (אחת TV ואחת VCR) וכן שלוש יציאות RCA, אחת וידאו ושתיים אודיו וכמובן כניסה ויציאה של אנטנה (קואקס).
בטלויזיה יש כניסות ויציאות RCA וכניסת SVIDEO (וכמובן אנטנה). ב- DVD יש כניסות ויציאות RCA ויציאת SVIDEO וגם כניסה ויציאה של אנטנה.
מה עושים? חיברתי בין יציאת ה- SCART עבור VCR שבממיר ל- DVD ולא עזר.
כמו כן, איך פותחים הגבלה לאזורים במכשיר הזה?
תודההההההה לכל המתייחסים ברצינות!
קניתי DVD מקליט LG 7622W. בחוברת ההפעלה אין הסבר לעניין חיבור לממיר, רק לטלויזיה. איך שלא חיברתי אותו לממיר של HOT ולטלויזיה לא הצלחתי לראות בערוצים המוקלטים בזכרון של ה- DVD את ערוצי הסרטים ויתר הערוצים שהם ב"חבילות" בתשלום. בסריקה שה- DVD מבצע לצורך שמירת תחנות הוא קולט רק את הערוצים ה"פתוחים" (אלה שבחבילת הבסיס, אני חושב).
יש לי ממיר של HOT עם 2 יציאות SCART (אחת TV ואחת VCR) וכן שלוש יציאות RCA, אחת וידאו ושתיים אודיו וכמובן כניסה ויציאה של אנטנה (קואקס).
בטלויזיה יש כניסות ויציאות RCA וכניסת SVIDEO (וכמובן אנטנה). ב- DVD יש כניסות ויציאות RCA ויציאת SVIDEO וגם כניסה ויציאה של אנטנה.
מה עושים? חיברתי בין יציאת ה- SCART עבור VCR שבממיר ל- DVD ולא עזר.
כמו כן, איך פותחים הגבלה לאזורים במכשיר הזה?
תודההההההה לכל המתייחסים ברצינות!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
נראה לי שהמכשיר מכוון להציג רק את הערוצים דרך כניסת האנטנה.
אתה צריך לכוון אותו להציג את כניסת ה-RCA (זה לא בערוצים הרגילים).
תקרא בספר של המכשיר איך מעבירים לערוץ של כניסת RCA.
לגבי MULTIZONE - אתה צריך היית לקבל דף נייר עם המכשיר.
אתה צריך לכוון אותו להציג את כניסת ה-RCA (זה לא בערוצים הרגילים).
תקרא בספר של המכשיר איך מעבירים לערוץ של כניסת RCA.
לגבי MULTIZONE - אתה צריך היית לקבל דף נייר עם המכשיר.
קראתי את ספר המכשיר באנגלית ובעברית בצורה יסודית למדי. אין בו כלום לעניין הצגת כניסת RCA. יש משהו לעניין חיבור מצלמת וידאו לכניסת DV IN.
בפעם הראשונה שהמכשיר נדלק הוא מאפשר לך רק לעשות הקלטה של ערוצי הזכרון ב- AUTOPROGRAMMING.
לא התקבל עם המכשיר כל נייר לעניין הסרת הגבלת האזורים. כרגע הוא מוגבל רק לאזור 2.
בפעם הראשונה שהמכשיר נדלק הוא מאפשר לך רק לעשות הקלטה של ערוצי הזכרון ב- AUTOPROGRAMMING.
לא התקבל עם המכשיר כל נייר לעניין הסרת הגבלת האזורים. כרגע הוא מוגבל רק לאזור 2.
- oferlaor
- מנהל

gn,
אם יש לו כניסת RCA, אני מאמין שצריך להיות אפשרות להקליט מכניסה זו, לא?
נשמע כמו מכשיר די גרוע, אם אתה שואל אותי...
אם יש לו כניסת RCA, אני מאמין שצריך להיות אפשרות להקליט מכניסה זו, לא?
נשמע כמו מכשיר די גרוע, אם אתה שואל אותי...
- oferlaor
- מנהל

eliran,
תלוי איזה סוג. במכשירים עם דיסק קשיח בד"כ מקליטים קודם לדיסק הקשיח ואז משם ניתן לצרוב לדיסק.
תלוי איזה סוג. במכשירים עם דיסק קשיח בד"כ מקליטים קודם לדיסק הקשיח ואז משם ניתן לצרוב לדיסק.
- oferlaor
- מנהל

sunny,
דיסקי DVD נבנו כך שהם יעבדו במכשירים באיזור מסויים בעולם. דיסקים שנמכרים בארה"ב הם ZONE 1, ובאירופה ZONE 2. המכשירים והדיסקים תואמים. הרעיון הוא למנוע יבוא ויצוא בינלאומיים בכדי לאפשר תמחור שונה ותזמון שונה של תכנים לפי מיקום גיאוגרפי.
מכשירי MULTIZONE מסוגלים לקרוא את כל סוגי הדיסקים.
דיסקי DVD נבנו כך שהם יעבדו במכשירים באיזור מסויים בעולם. דיסקים שנמכרים בארה"ב הם ZONE 1, ובאירופה ZONE 2. המכשירים והדיסקים תואמים. הרעיון הוא למנוע יבוא ויצוא בינלאומיים בכדי לאפשר תמחור שונה ותזמון שונה של תכנים לפי מיקום גיאוגרפי.
מכשירי MULTIZONE מסוגלים לקרוא את כל סוגי הדיסקים.