סלקום פייבר - מהירות הורדה נמוכה ופינג גבוה
שלום,
האם מישהו שמחובר בסיב סלקום חווה כרגע מהירויות הורדה מאד נמוכות ופינג גבוה בישראל?
בבדיקה פשוטה ב-SpeedTest מתקבלת מהירות הורדה של בערך 10Mbps (בחבילת 500Mbps) ופינג של 30ms בישראל.
בעבר הרחוק (שנה וחצי בערך) חוויתי (ולא רק אני) תקלה דומה מאד של מהירויות הורדה מגוחכות ופינגים גבוהים בשעות הערב, ולכן אני מנסה להבין האם לקוחות אחרים חווים זאת כרגע.
תודה.
האם מישהו שמחובר בסיב סלקום חווה כרגע מהירויות הורדה מאד נמוכות ופינג גבוה בישראל?
בבדיקה פשוטה ב-SpeedTest מתקבלת מהירות הורדה של בערך 10Mbps (בחבילת 500Mbps) ופינג של 30ms בישראל.
בעבר הרחוק (שנה וחצי בערך) חוויתי (ולא רק אני) תקלה דומה מאד של מהירויות הורדה מגוחכות ופינגים גבוהים בשעות הערב, ולכן אני מנסה להבין האם לקוחות אחרים חווים זאת כרגע.
תודה.
ב-22:30 בערך חוויתי ניתוק שלאחריו הבעיה נעלמה.
אני מאד מקווה שמדובר בארוע חד פעמי ולא בתקלה דומה לזאת שהיתה לפני שנה וחצי, כשכל יום במשך חודש מהירות ההורדה צנחה ולרצפה והפינג טיפס לשמיים בשעות העומס בלבד (כי גם היום התקלה התחילה באזור 20:30 ו"הסתיימה" באזור 22:30).
אני מאד מקווה שמדובר בארוע חד פעמי ולא בתקלה דומה לזאת שהיתה לפני שנה וחצי, כשכל יום במשך חודש מהירות ההורדה צנחה ולרצפה והפינג טיפס לשמיים בשעות העומס בלבד (כי גם היום התקלה התחילה באזור 20:30 ו"הסתיימה" באזור 22:30).
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
גם לפני 22:30 לא חוויתי שום איטיות/בעיה.17/08/2021 23:39ptrToPtr כתב: ב-22:30 בערך חוויתי ניתוק שלאחריו הבעיה נעלמה.
אני מאד מקווה שמדובר בארוע חד פעמי ולא בתקלה דומה לזאת שהיתה לפני שנה וחצי, כשכל יום במשך חודש מהירות ההורדה צנחה ולרצפה והפינג טיפס לשמיים בשעות העומס בלבד (כי גם היום התקלה התחילה באזור 20:30 ו"הסתיימה" באזור 22:30)....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אני דווקא מרוצה סה"כ מסלקום בשנה האחרונה +-. היו לי לא מעט תקלות כשהתחברתי לפני שנה וחצי (פינגים גבוהים, פאקט לוס במשחקים), אבל בשנה האחרונה ברוב המוחלט של הזמן מהירות ההורדה גבוהה מאד (חבילת 500 מגה - הורדה מקסימלית בארץ, בערך 300-350 מגה משרתים בחו"ל), אין פאקס לוס והפינגים טובים מאד (סביב ה-60 לאירופה במגוון משחקים).
יחד עם זאת השלמתי עם זה שהכל זמני, ומה שעובד היום יכול בקלות להפסיק לעבוד מחר (לא רק בסלקום, בכל ספק אינטרנט בישראל, כשמדובר בלקוח פרטי).
מקווה שהתקלה של אתמול היא חד פעמית ולא תחזור על עצמה היום, אבדוק יותר מאוחר.
יחד עם זאת השלמתי עם זה שהכל זמני, ומה שעובד היום יכול בקלות להפסיק לעבוד מחר (לא רק בסלקום, בכל ספק אינטרנט בישראל, כשמדובר בלקוח פרטי).
מקווה שהתקלה של אתמול היא חד פעמית ולא תחזור על עצמה היום, אבדוק יותר מאוחר.