ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מאתרי אמאזון (ארה"ב, גרמניה, איטליה, בריטניה וספרד)
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
שאלה בבקשה לגבי המוצר הזה.
האם המטרה המרכזית של הסטרימר היא להזרים תכנים מקודי או לחילופין להציג טורנטים שהורדו באיכות גבוהה?
אני מחליף מערכת קולנוע ביתי ישנה בחדשה עם רסיבר תומך 4K כאשר במערכת הקודמת השתמשתי בסטרימר של מיניקס ממנו שידרתי טורנטים שהורדתי, ומכיוון שאין לי ניסיון בתכנים של 4K אני מנסה להבין האם כדאי להסתפק בנטפליקס, או שרמת הסאונד שם לא נחשבת לאיכותית.
הטלוויזיה שרכשתי היא סמסונג Q95T אשר תומך ב HDR אך לא בדולבי ויזן, רסיבר טרם נרכש.
תודה מראש
לא ממש הבנתי את השאלה. זה סטרימר מהטובים שיש כיום בשוק, תוכל להזרים איתו כמעט הכל כולל תוכן ב 4K HDR. לי יש נטפליקס מובנה בטלוויזיה, אבל מכיוון שלא כל התוכן שלי שם, אני מריץ הכל כבר מהסטרימר הזה (תוכן מהרשת מהזרמה מהנאס ע"י קודי, תוכן נטפליקס מהאפליקציה המובנית בו, תוכן מאמזון TV מהאפליקציה שבו ועוד.)
ז"א, הדגם הזה יודע לעשות אפסקייל לתוכן ברזולוציה נמוכה ל 4K ברמה מאוד איכותית, מהטובות בשוק.
oris74 - כן, יש לי אחד מהדגם ה"ישן" ואחד החדש. הסיבה היחידה לשדרג היא אם אתה צורך המון תוכן HD וזקוק ל UPSCALE המעולה של הדגם החדש. אחרת לא רואה שום סיבה לשדרג, שניהם כמעט זהים.
אני יודע שחלק מהמשתמשים פה חושבים שהדילים פה זה להוציא מהם כסף - אבל זו לא המטרה. אני חוסך דרך הדילים שאני מוצא ומנסה לעזור לאחרים כמה שאפשר כמו שהאתר עזר לי בעבר. מתי שצריך לרכוש משהו, כדאי לרכוש אותו במחיר מוזל/דיל ובשביל זה הפורום הזה קיים. מה שלא צריך, לא רוכשים, זה החיסכון הכי גדול
ה-upscale שלו טישטש לי את הכתוביות בערוצים ישראלים כשהפעלתי את ה-AI. בלי ה-AI לא הצלחתי לשים לב להבדלים בין השילד לבין הטלויזיה עצמה (שגם מריצה את אותן האפליקציות). מה שכן אני עם טלויזיה xh95 של סוני שנחשבת לאחת עם יכולת upscale טובה, יכול להיות שעם מסך זול יותר הפער יהיה משמעותי יותר.
היתרונות של השילד על הטלויזיה זה מהירות (מגיב מהר יותר מהטלויזיה, אבל זה די זניח בסה"כ), ותמיכה בקבצים כבדים עם אודיו ו/או וידאו בביטרייט גבוה שהטלויזיה לא יודעת לנגן (עם הוידאו היא מקרטעת, ועם האודיו היא לא מנגנת את כל הפורמטים).
מה שחסר לי בו זה יכולת לנגן dvd מלאים עם dolby vision, הבנתי שיש טריקים להוציא dolby vision מ-dvd אבל שגם אם זה מצליח אז יש בעיה קטנה עם הצבעים... בקיצור אם אם רוצה dolby vision מ-DVD יש מצב שעדיף לחפש מכשיר אחר, אבל חוץ מזה הוא אחלה. בכל מקרה אין הרבה סרטים שיצאו ל-DVD עם dolby vision, וזה לא ש-HDR10 נראה רע, ככה שההפסד מבאס אבל לא גדול.
עוד מגבלה זה שאין HDR ביוטיוב, אבל גם את זה לא ממש יוצא להשתמש (ברוב הסרטונים ביוטיוב אין HDR בכל מקרה). ומקסימום אם ממש רוצים תמיד אפשר לנגן אותם מהמסך.