צעד נוסף אל עבר פסגת הסאונד..
מאז שנכנסתי לעולם הזה, לא היה עוד מוצר שאני יכול להגיד שאני יודע שאני הולך להיות איתו עוד כמה שנים טובות.
את ה-ls50 שלי למשל, אני מאוד אוהב ויש לי אותם כבר מעל שנתיים וכנראה יהיו איתי עוד כמה זמן.
לעומת זאת, סאבוופר הספקתי כבר להחליף כמה פעמים.
התחלתי עם yamaha ystsw012 שבעיקר היה אמור לתת טעימה לחווית קולנוע עם סאבוופר.
אחרי מספר חודשים החלפתי ל- polk audio psw10 שהיווה שיפור, אך עדיין לא מה שחיפשתי.
ואז לראשונה נחשפתי לסאבים של svs, וכמעט אחרי שבוע שהמחשבה לשדרוג נכנסה לראש, רכשתי את הpb2000.
אהבתי מאוד את ה-svs, חייתי איתו במשך שנתיים וחצי, ואני מוכרח לציין שהיתרונות עולים על החסרונות ואני לחלוטין חושב שהוא אחד הסאבים הכי טובים ששמעתי למחיר שלו.
יחד עם זאת, עם הזמן אתה מתחיל להבין מה אתה יותר אוהב, מה יותר חשוב לך.
וכל זה מצאתי ברכישה החדשה והמוצלחת שלי -
B&W DB1D
https://www.bowerswilkins.com/net/home-audio/db1d
אני חי עם הסאבוופר הזה כמעט שבועיים, לא מיהרתי להצהיר שקניתי או לפרסם בריש גלי.
למעשה, האוזן שלי הייתה מאומנת ומכויילת ל-pb2000. הכרתי אותו מכף רגל עד ראש והכרתי ואהבתי את הסאונד של ported.
הגדרתי לעצמי שבוע עם ה-db1d כדי שאוכל לגבש דעה ולהבין בעצם מה ההבדלים.
אז החלפתי ביניהם אחרי שבוע.
מה המסקנות שעלו?
בפשטות - הוא יודע לעשות את כל מה שה-pb ידע לעשות, רק יותר טוב ויותר נכון.
פרטים קטנים באים יותר לידי ביטוי, מהירות ודיוק, פאנצ׳יות ויחד עם זאת יכולות אינפרה סוניות מדהימה בקולנוע.
במוזיקה? הסאבוופר הזה מסוגל להשתלב באופן מושלם עם המערכת שלי, כל זאת מבלי להיות בולט מדי, מוגזם מדי, באמת ובתמים - המדפיים שלי עכשיו נשמעים כמו full range אמיתי שיודע לרדת נמוך יותר משמעותית.
יש עוד המון איך לשפר את המערכת שלי, בעיקר בנושא ההגברה והכיול.
אבל לבינתיים, עשיתי צעד נוסף אל עבר פסגת הסאונד האישית שלי.
את ה-ls50 שלי למשל, אני מאוד אוהב ויש לי אותם כבר מעל שנתיים וכנראה יהיו איתי עוד כמה זמן.
אחרי מספר חודשים החלפתי ל- polk audio psw10 שהיווה שיפור, אך עדיין לא מה שחיפשתי.
ואז לראשונה נחשפתי לסאבים של svs, וכמעט אחרי שבוע שהמחשבה לשדרוג נכנסה לראש, רכשתי את הpb2000.
אהבתי מאוד את ה-svs, חייתי איתו במשך שנתיים וחצי, ואני מוכרח לציין שהיתרונות עולים על החסרונות ואני לחלוטין חושב שהוא אחד הסאבים הכי טובים ששמעתי למחיר שלו.
B&W DB1D
למעשה, האוזן שלי הייתה מאומנת ומכויילת ל-pb2000. הכרתי אותו מכף רגל עד ראש והכרתי ואהבתי את הסאונד של ported.
מה המסקנות שעלו?
פרטים קטנים באים יותר לידי ביטוי, מהירות ודיוק, פאנצ׳יות ויחד עם זאת יכולות אינפרה סוניות מדהימה בקולנוע.
במוזיקה? הסאבוופר הזה מסוגל להשתלב באופן מושלם עם המערכת שלי, כל זאת מבלי להיות בולט מדי, מוגזם מדי, באמת ובתמים - המדפיים שלי עכשיו נשמעים כמו full range אמיתי שיודע לרדת נמוך יותר משמעותית.
אבל לבינתיים, עשיתי צעד נוסף אל עבר פסגת הסאונד האישית שלי.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
תתחדש ותהנה המון.
רכשת סאבוופר לפנתאון שאפו.
רכשת סאבוופר לפנתאון שאפו.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
תתחדש ותהנה
החלל נראה נקי ויפה , אהבתי
החלל נראה נקי ויפה , אהבתי
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5178
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
תתחדש ותהנה סב מעניין
החלל נראה יפה מראה נקי ומסודר אהבתי מאוד
החלל נראה יפה מראה נקי ומסודר אהבתי מאוד
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- ildonaldo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 242
- שם מלא: ildonaldo trumpo
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
תתחדש. רק תזהר עם ה LS50 לא להזין אותם עם אות FULL RANGE בעוצמה גבוהה מידי. זה מה שקרה למשהו עם רסיבר דנון X6700H שהוא הגדיר אותם כ FULL RANGE במצב LFE+MAIN עבור האזנה דו ערוצית. הוופר נפרד מהטיוטר המרכזי... המרקול הזה אמנם מדוייק ועם במה מצויינת, אבל הוא חייב חיתוך על 90 הרץ לפחות, אם כי עדיף על 100 או 120 הרץ. הוא לא נועד להפיק יותר מ 106 דציבל ממרחק של מטר אחד, אז אם שומעים ב 103 דצי בל ממרחק של 4 מטר, הוא נאלץ להפיק פי 8 עוצמה ממה שהוא תוכנן. עם אות MID/HIGH זה לכל היותר יגרום לעיוות, אבל עם אות באס, זה יפרק את הדריבר, כפי שרואים בתמונה.15/08/2021 15:42Sourc3 כתב: מאז שנכנסתי לעולם הזה, לא היה עוד מוצר שאני יכול להגיד שאני יודע שאני הולך להיות איתו עוד כמה שנים טובות.
B&W DB1D
מה המסקנות שעלו?
אבל לבינתיים, עשיתי צעד נוסף אל עבר פסגת הסאונד האישית שלי....
תעשה חיים. נראית מערכת ממש מרעננת ועוצמתית גם יחד. בטוח נשמע ליגה. רק משהו אחד...
כבעלים של sb1000 Pro בחלל קטן שנותן בראש, יהיה לי חבל אם מישהו יקבל ממך את הרושם שהpb2000 לא איכותי ועצמתי. ראוי לציין שהsvs עולה 9 שטרות אמריקאים והסאב החדש הנהדר שלך עולה כמו רכב יד2.
כבעלים של sb1000 Pro בחלל קטן שנותן בראש, יהיה לי חבל אם מישהו יקבל ממך את הרושם שהpb2000 לא איכותי ועצמתי. ראוי לציין שהsvs עולה 9 שטרות אמריקאים והסאב החדש הנהדר שלך עולה כמו רכב יד2.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9039
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1351 פעמים
תתחדש ותהנה, גם על הבית החדש.
איפה הסאב ממוקם: מאחורה או בצד ?
איפה הסאב ממוקם: מאחורה או בצד ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4964
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
תתחדש ותהנה, אומרים סאב מעולה והחלל ניראה מצוין!

תודה רבה לכולם, במעבר לדירה שמתי דגש על נראות המערכת יחד עם חוסר התפשרות באיכות הצליל.
שמח שאהבתם.
קודם כל ברור שיש הבדל מהותי בין סאבוופר ported לבין sealded.
בנוסף על כך, הסאב הזה יורד נמוך יותר הרבה יותר.
סרטים שאני מכיר את הסאונד בצורה אבסולוטית ולכן היה לי קל להעריך ניואנסים -
שר הטבעות הראשון - 5 דק׳ ראשונות, המון קטעים של הסאב (צעידות,נפילת החרב וכו׳).
Ready player one - בשעה ו-50 בערך, קטע בס של 20 שניות, מרגישים כמה שיורד יותר נמוך בגוף, וזה ממש נקי, ברמה שאתה יכול ממש להרגיש שכבות שונות של בס.
I robot כשהמשאית נכנסת במנהרה לפני שתוקפים את וויל סמית׳.
mad max - כמעט כל הדקה הראשונה, הרעש של המנוע - מאוד מהיר ומאוד מדוייק. לא יודע אם יש מושג כזה ״מהיר״ בסאבוופר אבל הסאב הזה עוטף אותך במהלך כל הסרט ובמאית שנייה יודע לתת מכה.
ויש עוד כמה סרטים...
אני לא שומע בעוצמות האלה.
ואני גם הגדרתי את הרמקולים כ-small ונחתכים ב-80.
לא חושב שיש משהו טוב יותר במחירים האלה.
אמנם לא אידיאלי לפי הmanual של הסאב, אבל כרגע נמצא ליד הספה בצד ימין ונשמע אפילו יותר טוב מאשר לצד הרמקולים מקדימה.
שמח שאהבתם.
היי, תודה רבה!15/08/2021 19:44mulder כתב: תודה על השיתוף, ותתחדש !
אם אפשר תן דוגמא מהשוואה שעשית בקולנוע עם סצינות מסרטים שאתה כבר מכיר טוב, ומה החדש עשה טוב יותר.
ושוב, תהנה!...
קודם כל ברור שיש הבדל מהותי בין סאבוופר ported לבין sealded.
בנוסף על כך, הסאב הזה יורד נמוך יותר הרבה יותר.
סרטים שאני מכיר את הסאונד בצורה אבסולוטית ולכן היה לי קל להעריך ניואנסים -
שר הטבעות הראשון - 5 דק׳ ראשונות, המון קטעים של הסאב (צעידות,נפילת החרב וכו׳).
Ready player one - בשעה ו-50 בערך, קטע בס של 20 שניות, מרגישים כמה שיורד יותר נמוך בגוף, וזה ממש נקי, ברמה שאתה יכול ממש להרגיש שכבות שונות של בס.
I robot כשהמשאית נכנסת במנהרה לפני שתוקפים את וויל סמית׳.
mad max - כמעט כל הדקה הראשונה, הרעש של המנוע - מאוד מהיר ומאוד מדוייק. לא יודע אם יש מושג כזה ״מהיר״ בסאבוופר אבל הסאב הזה עוטף אותך במהלך כל הסרט ובמאית שנייה יודע לתת מכה.
ויש עוד כמה סרטים...
נראה מאוד חריג ונדיר.15/08/2021 20:23ildonaldo כתב: תתחדש. רק תזהר עם ה LS50 לא להזין אותם עם אות FULL RANGE בעוצמה גבוהה מידי. זה מה שקרה למשהו עם רסיבר דנון X6700H שהוא הגדיר אותם כ FULL RANGE במצב LFE+MAIN עבור האזנה דו ערוצית. הוופר נפרד מהטיוטר המרכזי... המרקול הזה אמנם מדוייק ועם במה מצויינת, אבל הוא חייב חיתוך על 90 הרץ לפחות, אם כי עדיף על 100 או 120 הרץ. הוא לא נועד להפיק יותר מ 106 דציבל ממרחק של מטר אחד, אז אם שומעים ב 103 דצי בל ממרחק של 4 מטר, הוא נאלץ להפיק פי 8 עוצמה ממה שהוא תוכנן. עם אות MID/HIGH זה לכל היותר יגרום לעיוות, אבל עם אות באס, זה יפרק את הדריבר, כפי שרואים בתמונה....
אני לא שומע בעוצמות האלה.
ואני גם הגדרתי את הרמקולים כ-small ונחתכים ב-80.
ה-pb2000 סאבוופר מדהים וציינתי את זה מספר פעמים, ואני אמליץ על svs כמעט באופן מיידי לכל מי שרוצה סאבוופר.15/08/2021 22:23Yuvalfrr כתב: תעשה חיים. נראית מערכת ממש מרעננת ועוצמתית גם יחד. בטוח נשמע ליגה. רק משהו אחד...
כבעלים של sb1000 Pro בחלל קטן שנותן בראש, יהיה לי חבל אם מישהו יקבל ממך את הרושם שהpb2000 לא איכותי ועצמתי. ראוי לציין שהsvs עולה 9 שטרות אמריקאים והסאב החדש הנהדר שלך עולה כמו רכב יד2....
לא חושב שיש משהו טוב יותר במחירים האלה.
לאט אבל בטוח15/08/2021 22:25soler כתב: תתחדש ותעשה חיים איש ! סאב ברמה גבוהה מאד.
עשית צעד ראשון למועדון המשוגעים ואם אתה חושב שתעצר שם - אל תשלה עצמך.
משוגעים אבל אחלה מועדון .....
תודה רבה,...
אמנם לא אידיאלי לפי הmanual של הסאב, אבל כרגע נמצא ליד הספה בצד ימין ונשמע אפילו יותר טוב מאשר לצד הרמקולים מקדימה.

.