לא מצליח להפעיל את הARC
נסה את הדברים הבאים אך אל תשבור את הראש יותר מידיי, אני חפרתי על זה שבוע שלם כל יום שעתיים בעבר ובסוף וויתרתי. היה לי דנון בסיסי ביותר אבל חדש וטלוויזיה LG חדשה וזה לא עבד. שאלתי את ט.ר וחשבתי לקחת למעבדה לעשות עדכון גרסה ואמרו לי שזה אמור לעבוד. לבסוף אמר לי שם בחור נחמד מהמכירות שזה לא תמיד עובד, יש חוסר תאימות בתקן בין יצרן ליצרן ולכן זה עניין של מזל. איך שהחלפתי את הדנון הפשוט לאונקיו - טאק בשניה זה עבד והכל היה טוב ויפה. כרגע לא בגלל עדכון גרסה לטלוויזיה כנראה שיצא לאחרונה ב- LG 
נסה לכבות ולנתק מהחשמל את הרסיבר והטלוויזיה ותכבה את הפיצ'רים של ARC בשניהם.
נתק הכל אבל הכול מהרסיבר ותשאיר רק את החיבור בינו לבין הטלוויזיה ותראה אם זה עובד.
נסה גם להחליף כבל HDMI, זה חייב לפחות להיות גרסה 1.4 עם ethernet.
אתה יכול לנסות גם לאפס את הרסיבר להגדרות יצרן. כנל גם טלוויזיה.
אתה יכול לנסות עם רסיבר אחר של חבר או משהו שיש לך זמין בבית.
אחרי אלו אני מציע לך לפרוש בשיא ולהשלים עם העובדה ולהתפשר על כבל אופטי.

נסה לכבות ולנתק מהחשמל את הרסיבר והטלוויזיה ותכבה את הפיצ'רים של ARC בשניהם.
נתק הכל אבל הכול מהרסיבר ותשאיר רק את החיבור בינו לבין הטלוויזיה ותראה אם זה עובד.
נסה גם להחליף כבל HDMI, זה חייב לפחות להיות גרסה 1.4 עם ethernet.
אתה יכול לנסות גם לאפס את הרסיבר להגדרות יצרן. כנל גם טלוויזיה.
אתה יכול לנסות עם רסיבר אחר של חבר או משהו שיש לך זמין בבית.
אחרי אלו אני מציע לך לפרוש בשיא ולהשלים עם העובדה ולהתפשר על כבל אופטי.
באסה!!!
שמע, אני בחודשיים האחרונים רואה את סלקום TV ושומע מהרמקולים של הטלוויזיה אחי (הם לא רעים בכלל, לפעמים אני ממש מקבל אפקטים של סראונד חחח) בגלל עדכון גרסה של webos שיצא ושיבש לי את ה- ARC. אני כרגע מתעצל להתעסק שוב עם החיבורים אבל אני אעשה את זה.
אז....בלב כבד וצער רב מציע לך גם.
בהצלחה
שמע, אני בחודשיים האחרונים רואה את סלקום TV ושומע מהרמקולים של הטלוויזיה אחי (הם לא רעים בכלל, לפעמים אני ממש מקבל אפקטים של סראונד חחח) בגלל עדכון גרסה של webos שיצא ושיבש לי את ה- ARC. אני כרגע מתעצל להתעסק שוב עם החיבורים אבל אני אעשה את זה.
אז....בלב כבד וצער רב מציע לך גם.
בהצלחה
אצלי קרה בדיוק מה שמתאר LeeJunFan
הARC לא עובד טוב כאשר הממיר של הוט מחובר לרסיבר, ברגע שמנתקים את הממיר של הוט מהחשמל האודיו עובר יופי
זה היה כל כך מוזר - מה לעזאזל אכפת לא מה מחובר בכניסות האחרות של הרסיבר?! - שיתרכז בכניסה שלו
העובדה שזה קורה לעוד אנשים משעשעת ומנחמת אותי
הARC לא עובד טוב כאשר הממיר של הוט מחובר לרסיבר, ברגע שמנתקים את הממיר של הוט מהחשמל האודיו עובר יופי
זה היה כל כך מוזר - מה לעזאזל אכפת לא מה מחובר בכניסות האחרות של הרסיבר?! - שיתרכז בכניסה שלו
העובדה שזה קורה לעוד אנשים משעשעת ומנחמת אותי
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9048
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
תראה כאן: viewtopic.php?p=3174185#p3174185
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.