רכשתי מסך קורו (וואלה) פיוניר 5090 כן כן
עזבו שאין לי מקום על סטנד אבל אני מחפש לה מתקן מקורי של הרגליות שלה האם למישהו היה פעם מסך כזה ונשארו לו רגליות סטנדים מקוריים
תודה רבה

אחי קודם כל הכל טוב אתה. צודק .....

כבעלים של KURO ושל LG GX 77, אני אומר לך שלפי דעתי ״קצת״ נסחפת …14/08/2021 19:38ADICT כתב:אחי קודם כל הכל טוב אתה. צודק .....
אבל מבחינת תמונה אני מסתכל על המסך
בא לי להקיא על המסכים החדשים...

תודה רבה כל מילה מסכים אבל לקחת רחוק מידי העניין14/08/2021 22:33ildonaldo כתב: זה ללא ספק היה המסך הטוב ביותר עוד כשמייקל ג'קסון היה חי, אבל פלאסמה לאחר 13 שנים יכולה להתפגר בכל יום בהיר ללא התראה מוקדמת. בדקת תבניות צבע ושחור לבן, לוודא שאין צריבה נראית לעין? אגב, גם מבחינה בריאותית, פלאזמה אינה מומלצת במיוחד לעניים, בגלל פליטה של קרני UV, שרק מתחזקת עם התישנות המסך. נכון שעבור שידורי 1080 ו 720, אם המסך עדיין תקין, תקבל תמונה טובה יותר כם מ OLED, אבל כמה תכנים כאלו אתה כבר צורך? גם 50 אינטש היום מתאים יותר כמסך מחשב או מסך לחדר שינה קטן, ולא לסלון ביתי. מאיזה מרחק אתה יושב? אתה לא יכול לשבת רחוק, כי המסך קטן מידי, ואתה גם לא יכול לשבת קרוב מידי, כי הרזולוציה לא גבוה מספיק, וגם שזה לא הכי בריא לעניים עם פלאזמה... מקווה מאד שלא שלמת עליו יותר מ 500 ש"ח. תתחדש....