אני לא מחפש משהו יקר בכוונה בגלל שזה בשביל YES ואולי מקסימום DVD זה לא לHD אז הנה מה שראיתי עכשיו במחסני חשמל
יש METZ 32TL שרואים בה אחלה והויא גם נראת אחלה ויש גם HD וHDMI והמחיר הוא 3700
עכשיו יש גם סמסונג 32 אינץ הS81 או R81 שהם נראות מעולות אבל עולות כבר בסביבות ה4700
וראיתי גם תLG 32LC51 שהיחסית המפרט שלה די מרשים יש לה 5MS ותומכת 1080P והמחיר הוא 4650
בקיצר בשביל הסלון בעיקר לYES מה הייתם ממליצים שווה להוסיף עוד איזה 1000 בשביל הסמסונג או LG או שעדיף להסתפק בMETZ שנראיתי אחלה בשבילYES וגם נראה לי שראו באותו רמה כמו LG וסמסונג בשידורי YES בקיצר מה דעתכם על איזה כדאי ללכת ??
תגידו איזה LCD הכי עדיפה מאלו לסלון(בעיקר לYES)
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
מוצרי מדבקה לא כל כך מומלצים, אם אתה כבר הולך על מדבקה אז 3700 שקל זה יקר מאוד, מכל מוצרי המדבקה גרונדיג הכי מרשימה לדעתי אבל המחירים הם יותר בכיוון ה-3K שקל.
לגבי ה-LG אני ממליץ לך לבצע חיפוש בפורום ולקרוא על האנשים שרכשו את המסך הזה ועל הבעיה של זליגת האור. רבים מהם החזירו את המסך.
לגבי הסמסונג, שני המודלים שציינת מומלצים ע"י הרבה מחברי הפורום, כדאי שתבדוק את שני הדגמים 1 מול השני ותשווה בעצמך, גם מבחינת גימור יש הבדל.
לסיכום, המחירים שציינת קצת יקרים, אתה יכול להשיג מסך טוב ולא מדבקה בסביבות ה-4K אם תנסה בפומביות.
לגבי ה-LG אני ממליץ לך לבצע חיפוש בפורום ולקרוא על האנשים שרכשו את המסך הזה ועל הבעיה של זליגת האור. רבים מהם החזירו את המסך.
לגבי הסמסונג, שני המודלים שציינת מומלצים ע"י הרבה מחברי הפורום, כדאי שתבדוק את שני הדגמים 1 מול השני ותשווה בעצמך, גם מבחינת גימור יש הבדל.
לסיכום, המחירים שציינת קצת יקרים, אתה יכול להשיג מסך טוב ולא מדבקה בסביבות ה-4K אם תנסה בפומביות.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
טוב נראה לי שאני ילך על ה32R81B השאלה עכשיו איפה לקנות מצאתי פהshraga007 כתב:מוצרי מדבקה לא כל כך מומלצים, אם אתה כבר הולך על מדבקה אז 3700 שקל זה יקר מאוד, מכל מוצרי המדבקה גרונדיג הכי מרשימה לדעתי אבל המחירים הם יותר בכיוון ה-3K שקל.
לסיכום, המחירים שציינת קצת יקרים, אתה יכול להשיג מסך טוב ולא מדבקה בסביבות ה-4K אם תנסה בפומביות....
http://www.legacy.co.il/default.asp?cat ... 18907E9285}
מחיר הכי נמוך שיש בZAP ב12 תשלומים וזה עם 3 שנות אחריות ממיני ליין מה אתם אומרי שווה ?