חוות דעת על sony -KD65XH8096BAEP?
תודה רבה, אבל זה לא נראה לי כמו הדגם שציינתי....10/08/2021 12:29Haimbin כתב: בבקשה שב בנחת ותקרא/תראה:
https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x800h
אין משהו יותר מפורט מהם....
אוקי, סליחה על הבורות.10/08/2021 12:47Haimbin כתב: זה בדיוק הדגם שציינת, פשוט בחו"ל הוא נקרא x800h ובארץ קצת שינו אותו לxh8096....
אגב, הציון שהיא קיבלה איך הוא ביחס למתחרות באותה רמת מחיר? זה ציון נמוך?
ושוב תודה.
זה בסדר, בארץ אוהבים לשנות שמות בכל התחומים, כדי שלא תוכל להשוות לחו"ל
הציון שלה יחסית נמוך אך זה לא אומר שזו טלויזיה לא טובה, פשוט רוב המגרעות שלה זה בגלל הפאנל IPS שלה, מעבר היא אחלה וסוני בטלויזיות הם דיי אמינים, נותן השירות בארץ הוא טוב, יש לך אנדרואיד TV ועוד יתרונות. אם אתה רוצה דגם קצת יותר טוב אז תנסה לשדרג לx900h שבארץ נקרא xh9096baep ותקבל כמעט אותה טלויזיה רק עם פאנל VA ומסך 120Hz (משנה רק אם אתה מתכנן בעתיד לחבר קונסולה/מחשב עם קצב רענון גבוה)

הציון שלה יחסית נמוך אך זה לא אומר שזו טלויזיה לא טובה, פשוט רוב המגרעות שלה זה בגלל הפאנל IPS שלה, מעבר היא אחלה וסוני בטלויזיות הם דיי אמינים, נותן השירות בארץ הוא טוב, יש לך אנדרואיד TV ועוד יתרונות. אם אתה רוצה דגם קצת יותר טוב אז תנסה לשדרג לx900h שבארץ נקרא xh9096baep ותקבל כמעט אותה טלויזיה רק עם פאנל VA ומסך 120Hz (משנה רק אם אתה מתכנן בעתיד לחבר קונסולה/מחשב עם קצב רענון גבוה)
תיקון קל...ה-XH90 הרבה יותר מוצלחת מה-XH80. ההבדלים לא מסתכמים בפאנל. ה-XH90 בהירה הרבה יותר וגם היא FALD לעומת ה-XH80 שלא. ואז יש את עניין הפיצ'רים לגיימינג ב-XH90 שלזה אני לא נכנס כי זה תלוי במי רוכש. אני מנחש גם שהמעבד של ה-90 יותר חזק, אבל זה אני לא סגור. ה-XH80 טלויזיה בינונית מאוד. XH90 טלויזיה כמעט-פרימיום.
ידוע לך מה ההבדל במחירים?10/08/2021 23:25Yuvalfrr כתב: תיקון קל...ה-XH90 הרבה יותר מוצלחת מה-XH80. ההבדלים לא מסתכמים בפאנל. ה-XH90 בהירה הרבה יותר וגם היא FALD לעומת ה-XH80 שלא. ואז יש את עניין הפיצ'רים לגיימינג ב-XH90 שלזה אני לא נכנס כי זה תלוי במי רוכש. אני מנחש גם שהמעבד של ה-90 יותר חזק, אבל זה אני לא סגור. ה-XH80 טלויזיה בינונית מאוד. XH90 טלויזיה כמעט-פרימיום....