Tu8000 vs c725 בתצורת 75 אינצ'

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
leitner2 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
שם מלא: יהונתן לייטנר
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברים 😄 , יש ברשותי תקציב של כ-5000 ₪ לרכישת טלוויזיה חדשה , הגודל המדובר הוא 75 אינצ.
ראיתי את ה- tu8000 של סמסונג במחיר הזה , אבל קצת מפחיד אותי התלונות על רמת הבהירות שלה.. מחקירה נוספת נתקלתי בדגם c725 של tcl בטכנולוגיית qled , לא הצלחתי למצוא עליו סקירה או מידע באופן כללי , אבל המפרט שלו מרשים והביקורות על tcl כמותג מאוד השתפרו.. האם מישהו יודע להמליץ לאיזה כיוון ללכת? כמובן שאם יש מסכים אחרים בקטגורית מחיר הזאת שמומלצים אשמח לשמוע.

תודה !! 😀

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #2 

אל תתבלבל בבקשה במותג TCL בארה״ב - שם הם מביאים דגמים באמת איכותיים, במחירים מתחת למתחרים, ובאמת יכולים להביא לך value-for-money הכי טוב, גם מבלי לבדוק פרטים לגבי דגמים ספציפיים. תמיד TCL ינצחו.
לאומת ישראל (וכל שאר העולם) שמגבלים דגמי בסיס בלבד, במחיר של LG/סמסונג.
שזה קצת מגוחך שמבקשים ממך מחיר של מותג קוריאני ותיק, על טלויזיה סינית ממותג חדש.

אם תקנה TCL אתה קונה חתול בשק.
כל הבדיקות שתמצא הן ממומנות או מטעם, או במקרה הטוב אובייקטיביות אבל מטעם מישהו שלא מבין בטלויזיות (ואין לו מכשור למדוד אותן).
אז יכול להיות שהיא תהיה קצת יותר טובה מהסמסונג, ויכול להיות קצת פחות טובה. ויכול להיות שתהיה יותר טובה בדברים מסוימים ופחות טובה באחרים - אתה לא תדע גם אחרי שתקנה (כי אין לך סמסונג ליד להשוואה).
נערך לאחרונה על ידי mdk_25 ב 11/08/2021 10:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

dallal
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

אם תרצה אני מוכר את שלי tu8000 פרסמתי מודעה בלוח מוזמן להתרשם

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”