סדרה חדשה של סמסגונ - מתלבט בין AU7100 ל AU8000
אני צריך מסך 50' שתומך באפליקציה של פרטנר
מסינון קצר - רק הSMART של LG ושל SAMSUNG תומכים.
לגבי סמסונג - גם השנים הקודמות מתאימות אבל מסתבר שאין במלאי.
הציעו לי 50' מהסדרה החדשה.
AU8000 ו AU7100 כשההבדל ביניהן הוא 150 ש"ח
מישהו יכול לעזור להצביע על ההבדלים?
מסינון קצר - רק הSMART של LG ושל SAMSUNG תומכים.
לגבי סמסונג - גם השנים הקודמות מתאימות אבל מסתבר שאין במלאי.
הציעו לי 50' מהסדרה החדשה.
AU8000 ו AU7100 כשההבדל ביניהן הוא 150 ש"ח
מישהו יכול לעזור להצביע על ההבדלים?
האמת שמניסיון של שנים קודמות אתה לא תרגיש כמעט בהבדל בין השניים, בגלל שההפרש כזה קטן הייתי הולך כבר על ה8000 בעיקר בגלל שתקבל טיפל'ה יותר איכות ושלט מינימליסטי יפה במקום הישן עם הכפתורים(אלא אם כן אתה מעדיף אותו, זה טעם אישי).
תודה08/08/2021 22:32Haimbin כתב: האמת שמניסיון של שנים קודמות אתה לא תרגיש כמעט בהבדל בין השניים, בגלל שההפרש כזה קטן הייתי הולך כבר על ה8000 בעיקר בגלל שתקבל טיפל'ה יותר איכות ושלט מינימליסטי יפה במקום הישן עם הכפתורים(אלא אם כן אתה מעדיף אותו, זה טעם אישי)....
מה דעתך, במחיר הזה עדיף את ה8000 של סמסונג, או מסך כניסה של LG כמו זה
LG 50UP7550PVG 4K
בין שניהן הייתי הולך על הסמסונג(שגם היא מסך כניסה), אתה תקבל תמונה יותר טובה בגלל הפאנל VA, רק אל תשכח להרחיב אחריות ב200 ש"ח כי זה לגמרי מחזיר את עצמו, לא צריך אחריות פריומים או כל בולשיט שינסו לדחוף לך.
לגבי מחירים אתה לא רשמת אז אני מניח שאין הפרש גדול ביניהם. אם בסוף מסיבה כלשהי תחליט ללכת על הLG אז תרחיב אחריות ל3 שנים מלאות ב100 ש"ח.
לגבי מחירים אתה לא רשמת אז אני מניח שאין הפרש גדול ביניהם. אם בסוף מסיבה כלשהי תחליט ללכת על הLG אז תרחיב אחריות ל3 שנים מלאות ב100 ש"ח.
תודה09/08/2021 13:01Haimbin כתב: בין שניהן הייתי הולך על הסמסונג(שגם היא מסך כניסה), אתה תקבל תמונה יותר טובה בגלל הפאנל VA, רק אל תשכח להרחיב אחריות ב200 ש"ח כי זה לגמרי מחזיר את עצמו, לא צריך אחריות פריומים או כל בולשיט שינסו לדחוף לך.
לגבי מחירים אתה לא רשמת אז אני מניח שאין הפרש גדול ביניהם. אם בסוף מסיבה כלשהי תחליט ללכת על הLG אז תרחיב אחריות ל3 שנים מלאות ב100 ש"ח....
המחיר כולל הובלה והתקנה הוא בערך זהה.
2300 ש"ח כולל האחריות הבסיסית
- ildonaldo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 242
- שם מלא: ildonaldo trumpo
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
מבחינת שירות בארץ ואמינות המוצר - ללא ספק LG עדיפה. מבחינת ביצועים (איכות תמונה, תמורה בעד מחיר), ההיתי מעדיף את סוני (השירות עכשיו חזר לישפאר, אז גם הבעיה הזאת נפתרה). אני מדבר כאן על LCD LED ולא OLED שזה סיפור אחר (תמונה מליגה אחרת, אבל מוצר שלא שורד יותר מ 3 שנים ללא צריבה בלתי הפיכה).09/08/2021 14:52idonoach כתב:אז אתה חושב שעדיף LG?09/08/2021 13:27ildonaldo כתב: ממליץ שקודם תקרא כאן על אינספור תלונות על טלויזיות סמסונג שנרכשו בארץ, בעיקר על החרטות של רוב הרוכשים.........
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני מניח שזאת הסיבה שח.י. מציעים אחריות מורחבת ל-6 שנים על מסכי OLED (כולל צריבות).09/08/2021 14:52idonoach כתב: ולא OLED שזה סיפור אחר (תמונה מליגה אחרת, אבל מוצר שלא שורד יותר מ 3 שנים ללא צריבה בלתי הפיכה)....
יש מסכי OLED שישרדו 7 שנים ויש מסכי LED שישרדו שנתיים, ולהיפך.
אחריות יותר טובה אצל LG, אבל תמונה טובה יותר אצל סמסונג. בגלל שאנחנו מדברים על מסכי בסיס אז הייתי הולך על סמסונג, אין לך אפשרות ל"שנמוך" שתרגיש במקרה והטלויזיה תהרס אחרי שנה/שנתיים, אם אתה ממש דואג תלך על הAU7100 וההפרש תשקיע באחריות.
כמו כן מציע לך ללכת פיזית לחנות ולנסות לראות הבדלים, אולי תגלה שבשביל הצרכים שלך הן זהות.
סוני אחלה אופציה אך הם יקרים יותר, מעיין אייפון של הטלויזיות, אם יש תקציב ורצון להוציא יותר אז תקבל יותר.
כמו כן מציע לך ללכת פיזית לחנות ולנסות לראות הבדלים, אולי תגלה שבשביל הצרכים שלך הן זהות.
סוני אחלה אופציה אך הם יקרים יותר, מעיין אייפון של הטלויזיות, אם יש תקציב ורצון להוציא יותר אז תקבל יותר.
תודה.10/08/2021 12:39Haimbin כתב: אחריות יותר טובה אצל LG, אבל תמונה טובה יותר אצל סמסונג. בגלל שאנחנו מדברים על מסכי בסיס אז הייתי הולך על סמסונג, אין לך אפשרות ל"שנמוך" שתרגיש במקרה והטלויזיה תהרס אחרי שנה/שנתיים, אם אתה ממש דואג תלך על הAU7100 וההפרש תשקיע באחריות.
סוני אחלה אופציה אך הם יקרים יותר, מעיין אייפון של הטלויזיות, אם יש תקציב ורצון להוציא יותר אז תקבל יותר....
בסלון יש לי OLED מדהימה של LG.
המסך הזה הוא לחדר השינה ובעיקר לאשתי - אז נראה לי שהסמסונג יספיק. מה גם שהתאורה שם יחסית חשוכה ואין בעיה של אור חיצוני.
ממש ממש חשוב לי שלמסך תהיה תמיכה מובנית באפליקציה של פרטנר בלי ממיר. והדרישה הזו משאירה אותי רק עם סמסונג וLG
נראה ש-AU8000 לא פחות טובה מ-TU8000 (אפילו טיפה טובה יותר):
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... shold=0.10
לכן אם היא מתקלקלת, לא נורא לקבל את אותו דגם משנתון חדש יותר.
(רק כמובן לא לשכוח להרחיב אחריות ל-4 שנים).
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... shold=0.10
לכן אם היא מתקלקלת, לא נורא לקבל את אותו דגם משנתון חדש יותר.
(רק כמובן לא לשכוח להרחיב אחריות ל-4 שנים).