Argylle - סרט אקשן/ריגול עתיר תקציב עם סמואל ל. ג'קסון, סם רוקוול ובריאן קראנסטון
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11626
- נתן תודות: 1223 פעמים
- קיבל תודות: 2470 פעמים
Argylle סרט ריגול בתקציב של 200 מיליון דולר בהפקה עתידית (רק ב -2022) על ידי Apple TV+ עם שלל כוכבים. הסרט מבוסס על רומן
שטרם פורסם של הסופרת אלי קונווי, ועוקב אחרי המרגל הגדול בעולם, שנקלע להרפתקה בינלאומית.
https://www.imdb.com/title/tt15009428/? ... _sr_srsg_0
בימאי - Matthew Vaughn. "קיק אס" "קינגס מן" "אקס-מן: ההתחלה", ועוד רבים וטובים.
ליהוק - Samuel L. Jackson / Henry Cavill / John Cena / Sam Rockwell / Catherine O'Hara / Bryan Cranston.
https://deadline.com/2021/08/apple-200- ... 234808979/
שטרם פורסם של הסופרת אלי קונווי, ועוקב אחרי המרגל הגדול בעולם, שנקלע להרפתקה בינלאומית.
https://www.imdb.com/title/tt15009428/? ... _sr_srsg_0
בימאי - Matthew Vaughn. "קיק אס" "קינגס מן" "אקס-מן: ההתחלה", ועוד רבים וטובים.
ליהוק - Samuel L. Jackson / Henry Cavill / John Cena / Sam Rockwell / Catherine O'Hara / Bryan Cranston.
https://deadline.com/2021/08/apple-200- ... 234808979/
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
המרגל הגדול בעולם זה ג'יימס בונד, נא לתקן את הכתבה...

-
Kondo10

-
Kondo10

כן, נראה סרט מטופש כמו הפנים של הוליווד...(לא ברור מה הכוונה שלהם בהפקת סרט עתיר תקציב וליהוק כזה מרשים).
-
Kondo10

Apple TV כנראה הולכת בדרכה של נטפליקס. משקיעים מיליונים, מלהקים שחקנים מהשורה הראשונה כולל הפקות מרהיבות
ובסופו של דבר יוצאים להם סרטים בינוניים בגלל כתיבה מרושלת בשילוב הפקה ובימוי לא מוהקצע - למרות הרבה כוונות טובות.
כנראה שאין ברירה אלא לחזור לקולנוע הישן והטוב.
ובסופו של דבר יוצאים להם סרטים בינוניים בגלל כתיבה מרושלת בשילוב הפקה ובימוי לא מוהקצע - למרות הרבה כוונות טובות.
כנראה שאין ברירה אלא לחזור לקולנוע הישן והטוב.
-
Kondo10

-
Kondo10

הבעיה שזה סרט פעולה קומי והם לא טרחו לציין את זה גם לא קיום ב -imdb (רשום מותחן אקשן).
אם הייתי יודע שמדובר על סרט קומי, הייתי מתייחס אליו בהתאם (כלומר, בחוסר עניין או רצינות - כי ככה צריך להתייחס לז'אנר הנ"ל).
לא יודע אם זו הטעייה מכוונת או סתם רשלנות, בטוח שזה לא אמור לקרות.
אם הייתי יודע שמדובר על סרט קומי, הייתי מתייחס אליו בהתאם (כלומר, בחוסר עניין או רצינות - כי ככה צריך להתייחס לז'אנר הנ"ל).
לא יודע אם זו הטעייה מכוונת או סתם רשלנות, בטוח שזה לא אמור לקרות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
Kondo10

לא ייאמן שליהוק כזה מרשים, תקציב מכובד והפקה מהשורה הראשונה, מצליחים להפיק סרט כל כך משעמם שגם אחרי פעימה שישית או יותר
עדיין לא הצלחתי לסיים אותו. Bryce Dallas Howard חמודה אמיתית, אך הקשר שלה לדמות הנ"ל פשוט לא טבעי ולא אמין (נראה כאילו היא נחתה בטעות על הסרט ורק אומרת/זועקת "מה אתם רוצים ממני...").
עדיין לא הצלחתי לסיים אותו. Bryce Dallas Howard חמודה אמיתית, אך הקשר שלה לדמות הנ"ל פשוט לא טבעי ולא אמין (נראה כאילו היא נחתה בטעות על הסרט ורק אומרת/זועקת "מה אתם רוצים ממני...").
-
Kondo10

אני חייב לסיים סרט כדי לכתוב ביקורת, לא רציני לכתוב ביקורת על סרט שלא מסיימים אותו.
חוץ מזה אני לומד מכל סרט ויודע להפריד בין דברים טובים לפחות טובים. כלומר, הפקה מרהיבה, צילומים נהדרים, משחק של חלק מהדמויות
ובניית העלילה מלמדת אותי על טעויות בכתיבה ובימוי שלא ידעו לנצל את הממון שיש להם ביד ברשלנות. זה חלק משמעותי בהבנת קולנוע עבורי.
חוץ מזה אני לומד מכל סרט ויודע להפריד בין דברים טובים לפחות טובים. כלומר, הפקה מרהיבה, צילומים נהדרים, משחק של חלק מהדמויות
ובניית העלילה מלמדת אותי על טעויות בכתיבה ובימוי שלא ידעו לנצל את הממון שיש להם ביד ברשלנות. זה חלק משמעותי בהבנת קולנוע עבורי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה באמת אחד הסרטים הגרועים מהרעיון הבסיסי, דרך בימוי וכתיבה חלשים ולצערי גם משחק מחורבן מצד כולם.